Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για ποιο είδος σχέσης θα απαρνηθείς την ελευθερία σου;

Ζώδια της Γης: Αυτή η σχέση θα τα κάνει να πουν αντίο στη μοναξιά!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για ποιο είδος σχέσης θα απαρνηθείς την ελευθερία σου;

Η επιλογή να μένει κάποιος ελεύθερος μέχρι να βρει την «ιδανική» σχέση που αναζητά είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς. Ποια είναι όμως η ιδανική σχέση για τον καθένα; Πώς θα την αναγνωρίσει όταν του συμβεί;

Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μένουμε ανοιχτοί στις προοπτικές και να μη βάζουμε φράγματα για ασήμαντους λόγους στις μελλοντικές σχέσεις μας. Για όλους υπάρχει η πιθανότητα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, οπότε ας αφήσουμε και λίγο τη ζωή να μας εκπλήξει, αφού κάθε όμορφη στιγμή που ζούμε είναι μοναδική.

Μπορεί να κάνουμε πολλές ή λίγες, σημαντικές ή ασήμαντες σχέσεις και συχνά να νιώσουμε ότι ξεγελαστήκαμε ή να ξεγελάσουμε εμείς οι ίδιοι την άλλη πλευρά. Όμως, σίγουρα κάποια σχέση μας θα διαφέρει από τις άλλες και τότε θα πρέπει να σταθούμε και να αναρωτηθούμε: «Μήπως αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κρατήσω στη ζωή μου, αφού «δένουμε» τόσο καλά;»

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το είδος της σχέσης που θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για να εγκαταλείψουν τη μοναξιά τους τα ζώδια του Νερού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα Καρκίνε, το πιο σημαντικό είναι η αποδοχή. Έχεις την τάση να γίνεσαι δοτικός/ή μέχρι ασφυξίας και να περιβάλλεις το ταίρι σου με υπερβολική φροντίδα και περιποίηση. Αυτή η συμπεριφορά όμως είναι που οδηγεί συνήθως τον/την σύντροφό σου να σε εκλάβει ως δεδομένο.

Όταν βρεις τον άνθρωπο που θα σε αγαπάει επειδή εκτιμάει βαθιά την καλοσύνη και την τάση σου για προσφορά και θα θέλει να σε φροντίζει εξίσου, τότε θα καταλάβεις ότι έχει έρθει η ώρα να αποχαιρετίσεις την ελευθερία σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, είσαι αρκετά αυτοκαταστροφικό άτομο κα ι έχεις την τάση να αφήνεις τα πράγματα να εξελίσσονται στραβά. Δυσκολεύεσαι να αφεθείς και να εκδηλώσεις σταδιακά τα συναισθήματά σου. Μπαίνεις συνήθως σε μια σχέση, όντας παθιασμένος μεν αλλά καχύποπτος.

Χρειάζεσαι μια σχέση ειλικρίνειας, στην οποία θα νιώσεις αρκετά ασφαλής ώστε να αρχίσεις να «ανοίγεσαι» συναισθηματικά. Στη σχέση αυτή, θα πρέπει να έχει προτεραιότητα η επικοινωνία, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στο να μην κυριεύεσαι από παθιασμένη, τρελή ζήλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, δύσκολα τα πράγματα μαζί σου. Το ευμετάβλητο του χαρακτήρα σου, καθώς και ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου δεν βοηθούν πολύ στο να στεριώσεις σε μια σχέση. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας σύντροφος που θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις βρει ένα σπίτι.

Το ιδανικό ταίρι για σένα είναι κάποιος/α που δεν θα σε εκλαμβάνει ως δεδομένο/η, δεν θα νιώθεις υποτελής ή θύμα και κάθε μέρα που περνάει θα εισπράττεις κατανόηση και αλληλεγγύη εκ μέρους του. Αν πετύχεις μια τέτοια περίπτωση, μην την αφήσεις να ξεφύγει. Δύσκολα θα την ξαναπετύχεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved