Τρεις άντρες του ζωδιακού που ξεπερνούν γρήγορα τον χωρισμό και δύο που δεν ξεκολλάνε εύκολα

Οι "πάμε για άλλα" και οι "κολλημένοι"

Τρεις άντρες του ζωδιακού που ξεπερνούν γρήγορα τον χωρισμό και δύο που δεν ξεκολλάνε εύκολα

Ο κάθε άντρας του ζωδιακού αντιμετωπίζει τον χωρισμό εντελώς διαφορετικά. Υπάρχουν εκείνοι που μετά το τέλος μιας σχέσης είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και υπάρχουν και εκείνοι που πέφτουν στα πατώματα, πλακώνουν τα ποτά και τα καψουροτράγουδα. Πάμε να δούμε τις δυο αυτές κατηγορίες και ποιοι βρίσκονται στην καθεμιά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΟΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

ΚΡΙΟΣ

Όσο εύκολο για τον Κριό είναι να ερωτευτεί κάποια, άλλο τόσο εύκολο του είναι και να την ξε-ερωτευτεί. Ξενερώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό τον βοηθάει με το να μην μένει κολλημένος στο παρελθόν. Επίσης, βαριέται σε χρόνο dt και θα αναζητήσει την επόμενη περιπέτεια στην ζωή του. Αυτήν που θα την κάνει να νιώσει έξαψη και ενθουσιασμό. Μια που θα στενοχωρηθεί και μια που θα ξεχάσει (ενίοτε εκνευρίζεται) και θα πάει παρακάτω. Τον βοηθάει πολύ σε αυτό ο κυβερνήτης του, ο Άρης, που τον οδηγεί συνεχώς σε νέες… κατακτήσεις και «μάχες».

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δεν θα κάτσει για καιρό να κλαίει τη μοίρα του για την σχέση της που τελείωσε. Όταν κάτι «πεθαίνει», δεν θα χάσει τον χρόνο του να σκεφτεί το τι συνέβη στο παρελθόν και γιατί. Δε θα βασανίσει τον εαυτό του για να βρει απαντήσεις για κάτι, το οποίο θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Το αντίθετο. Θα αποφασίσει να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία, θα βγει, θα διασκεδάσει και θα φλερτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτή έχασε...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγά μην κάτσει να κλάψει ο Τοξότης για το τέλος μιας αγάπης. Αυτός μόλις δει το πλοίο να βουλιάζει, έχει ήδη πηδήξει και θα βγει στην πιο κοντινή ακτή. Θα αναζητήσει νέες περιπέτειες, γνωριμίες και εξερευνήσεις. Θα βγει, θα περάσει καλά, θα φλερτάτει και δεν θα καθίσει σπίτι να θυμάται την πρώην του και όσα πέρασε μαζί της. Ό,τι έγινε έγινε, θα πει και θα κοιτάξει μπροστά με αισιοδοξία. Η μιζέρια και η κλάψα άλλωστε ποτέ δεν ήταν του στοιχείου του. Εμπρός, για άλλες πορτοκαλιές...

ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το έχουμε ξαναπεί... Ο Καρκίνος είναι ο καψούρης, ο άντρας που μένει κολλημένος στο παρελθόν, γενικά, όχι μόνο στην ερωτική του ζωή. Επίσης δένεται τόσο πολύ συναισθηματικά με ανθρώπους που όταν η σχέση τους τελειώσει, δεν μπορεί να τους ξεπεράσει. Θα πέσει στα πατώματα για τον χαμένο έρωτά του, θα κλάψει, θα πιει, θα μεθύσει, θα πλακώσει τα τραγούδια που μιλάνε για χωρισμό και θα γίνει «κομμάτια» ψυχολογικά. Νιώθει πως έχασε το άλλο του μισό και με μεγάλη δυσκολία θα μαζέψει τα κομμάτια του για να προχωρήσει στην ζωή του και να ξαναμπεί σε μια νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γενικά «κολλάει» στη ζωή του και αρνείται να… ξεκουνήσει. Όταν κάνει μια σχέση, έχει μια ρουτίνα και μια καθημερινότητα. Αν αυτή η σχέση τελειώσει, τότε σταματά και η ρουτίνα και ξαφνικά ανατρέπεται όλη του η ζωή. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε νέα δεδομένα. Προτιμά να μένει στο παρελθόν, να κλαίει, να θυμάται και να «μηρυκάζει». Δεν θα προχωρήσει μπροστά σύντομα, δεν θα ξεπεράσει την πρώην του και δεν θα ξεκολλήσει. Εκτός αυτού, δεν του αρέσουν οι αλλαγές και το ξεβόλεμα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved