Τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που τους αρέσει να «παίζουν με το μυαλό» του άντρα

Είναι οι εξπέρ του είδους

Τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που τους αρέσει να «παίζουν με το μυαλό» του άντρα

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε παρακάτω είναι αρκετά έξυπνες και λατρεύουν τα παιχνίδια του μυαλού. Άλλωστε, είναι οπαδοί της θεωρίας ότι έναν άντρα είναι εύκολο να τον κατακτήσεις, αν τρυπώσεις μέσα στο κεφάλι του και κυριαρχήσεις στην σκέψη του. Κι η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν απλά τον τρόπο, είναι εξπέρ του είδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό της Σκορπίνας είναι πολύπλοκο, ενίοτε και dark! Μιλάμε για ένα ζώδιο έξυπνο, με ένστικτο τρομερό και με μια τάση για μυστικά και αινίγματα. Θέλει να κυριαρχεί στις σχέσεις της και να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που θα επιδιώξει είναι να «σκλαβώσει» το μυαλό σου. Το κορμί σου θα παραδοθεί άνευ όρων, αφού το κάστρο θα έχει πέσει. Τα παιχνίδια μυαλού με μια Σκορπίνα δεν είναι ποτέ εύκολα και θα πρέπει να είσαι ικανός παίκτης και να την ιντριγκάρεις. Αν δεν το έχεις, πολύ απλά... δε θα σου ρίξει δεύτερη ματιά.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν μιλάμε για εξυπνάδα το πρώτο ζώδιο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Δίδυμος. Όπως και στον άντρα, έτσι και στη γυναίκα Δίδυμο, μπορεί να της καταμαρτυρούν πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μυαλό «ξυράφι», είναι multitasking και δεν μπορείς να της την «βγεις» ή να την στριμώξεις. Επίσης, λάτρης των εγκεφαλικών παιχνιδιών, ιντριγκαδόρα και πολυμήχανη,θα παίξει όσο πιο πολύ και όσο πιο «σκληρά» μπορεί! Αντέχεις;

ΚΡΙΟΣ

Για την Κριαρίνα όλα είναι πρόκληση και τσίγκλισμα. Ο ανταγωνισμός την θρέφει και τη γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό. Τα mind games της κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και την παρακινούν στο να σκαρφιστεί όλο και νέα κόλπα για να κατακτήσει αυτόν που θέλει. Το κυριότερο, δεν βαριέται. Θα σε τρελάνει με τα παιχνίδια μυαλού και πίστεψέ μας δύσκολα θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα μαζί της. Η κυρία δεν ξέρει να χάνει και θα παίξει ακόμα και βρώμικα για να τα καταφέρει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με την Διδυμίνα, η Υδροχόα κατατάσσεται στις πιο έξυπνες, εύστροφες και εγκεφαλικές γυναίκες του ζωδιακού, καθώς είναι άτομο που λειτουργεί πολύ με το κεφάλι και το μυαλό της είναι μίλια μπροστά. Τα mind games γι' αυτήν είναι… ευκολάκι, ο κρυφός άσος στο μανίκι της και της αρέσουν ακριβώς επειδή «ακονίζουν» κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον της. Αν μάλιστα βρει τον άντρα εκείνο που θα την παίξει στα ίσα, τότε θα κολλήσει μαζί του. Με μεγάλη ευκολία θα μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πίστεψέ μας δεν έχεις τύχη απέναντί της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved