Τρία ζωδιακά ζευγάρια που διασκεδάζουν πολύ στα ραντεβού!

Αυτά τα ζευγάρια ξέρουν πώς να περνάνε καλά!

Τρία ζωδιακά ζευγάρια που διασκεδάζουν πολύ στα ραντεβού!

Κάθε ζωδιακό ζευγάρι που έχει κάποια «χημεία» μπορεί να περάσει υπέροχα σε ένα ραντεβού. Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζευγάρια ζωδίων για τα οποία η διασκέδαση δεν είναι στόχος. Είναι απλά αναπόφευκτη. Η έννοια «διασκέδαση» είναι φυσικά υποκειμενική, αλλά πίστεψέ το, μερικά ζώδια ξέρουν καλύτερα από τα άλλα πώς να περάσουν πραγματικά καλά, χωρίς δισταγμούς, αμφιβολίες ή συννεφάκια!

Τα τρία παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια όταν βγουν ραντεβού είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να «λυθούν» από τα γέλια και να νιώθουν ότι έχουν περάσει μαζί τις καλύτερες στιγμές ever!

ΚΡΙΟΣ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κριός και ο Υδροχόος είναι και οι δύο γεμάτοι με απεριόριστη ενέργεια, οπότε όταν βρεθούν μαζί, οι πιθανότητες που διαγράφονται είναι άπειρες. Οι Υδροχόοι είναι ένα ιδιόρρυθμοι και λίγο «μάτσο» ζώδιο και όταν σου προτείνουν ραντεβού να ξέρεις ότι θα είναι έξω από τα συνηθισμένα. Αλλά οι τολμηροί και θαρραλέοι Κριοί είναι πάντα μέσα σε όλα, κάτι που τους κάνει μάλλον ιδανικό ταίρι για τους Υδροχόους. Και τα δύο ζώδια τείνουν να είναι κάπως παρορμητικά, οπότε ακόμα κι αν μπλέξουν σε μπελάδες μαζί, τελικά θα περάσουν καλά.

Δράματα και κλάματα; Ο Κριός και ο Υδροχόος δεν τα ξέρουν. Αυτά τα δύο ζώδια θέλουν απλώς να περάσουν ευχάριστα και προτιμούν να συζητούν για την επόμενη περιπέτειά στην οποία θα ριχτούν, παρά για τα τυχόν «ρήγματα» στη σχέση τους και άλλα τέτοια… συναισθηματικά. Σίγουρα μπορούν να διαπληκτιστούν ή να εμπλακούν σε μικροκαυγάδες, καθώς και οι δύο λατρεύουν «να πατούν τα κουμπιά» των άλλων. Αλλά όταν βγαίνουν ραντεβού και όσον αφορά τη διασκέδαση είναι πάντα στο ίδιο μήκος κύματος.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΖΥΓΟΣ

Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί είναι γνωστοί για το πνεύμα και την εξυπνάδα τους, οπότε ο συνδυασμός μεταξύ τους μπορεί να γίνει πραγματικά μαγικός. Αυτά τα δύο ζώδια του αέρα είναι τόσο γοητευτικά όσο και φιλικά και, παρόλο που μπορεί να βρεθούν εγκλωβισμένα σε μια μάχη ευφυΐας, συνήθως παραμένουν καλοπροαίρετα και διασκεδαστικά. Ως αναζητητές της ισορροπίας, οι Ζυγοί θέλουν απλώς να περάσουν όλοι καλά και οι Δίδυμοι είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς όταν γίνονται αρεστοί με την χαρισματική τους προσωπικότητα.

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα δυναμική ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, καθώς οι Δίδυμοι είναι μάλλον ενθουσιώδεις και απερίσκεπτοι ενώ από την άλλη οι Ζυγοί είναι πιο υπομονετικοί και σκέφτονται ενδελεχώς, πριν αποφασίσουν. Βέβαια, επειδή ο σκοπός της ζωής των Ζυγών είναι να ευχαριστούν τους άλλους, ό,τι συναρπαστικό σκαρφιστεί και θέλει να κάνει ένας Δίδυμος, το πιο πιθανό είναι ότι ο Ζυγός θα τον ακολουθήσει, έστω και για βόλτα. Τα δύο ζώδια τείνουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και μόλις ο Δίδυμος καταφέρει να κατευνάσει και να χαλαρώσει τα «αν» και τα «ίσως» του Ζυγού, αυτό το αέρινο ζευγάρι θα περάσει υπέροχα, όντας ικανό να κάνει σχεδόν οτιδήποτε.

ΛΕΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως ζώδια της φωτιάς, ο Λέων και ο Τοξότης είναι γεμάτοι πάθος, κουράγιο και επιθυμία να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Και οι δύο έχουν την επιθυμία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη ζωή τους, οπότε όταν βγαίνουν ραντεβού, θέλουν να δοκιμάσουν τα πάντα μαζί. Επιπλέον, και τα δύο ζώδια είναι ισχυρογνώμονες και διαθέτουν ισχυρή αίσθηση του εαυτού τους. Οι συνομιλίες μεταξύ τους δεν καταλήγουν ποτέ σε αδιέξοδο ή αποτυχία, ακόμα κι αν μερικές φορές προσπαθούν να υπερκεράσουν ο ένας τον άλλον.

Αν δεις δύο ανθρώπους που κάνουν αδικαιολόγητη φασαρία και γελάνε σαν να είναι το μοναδικό ζευγάρι στο χώρο, μάλλον είναι Λέων και Τοξότης και δεν τους νοιάζει πραγματικά αν ενοχλείσαι ή όχι. Πάντως, ακόμα κι αν ο Τοξότης δεν δίνει απαραιτήτως στον Λέοντα όλη την προσοχή που λαχταρά, είναι τόσο ανέμελος και αισιόδοξος που ο Λέων θα λατρέψει να γελάει και να απολαμβάνει τη ζωή μαζί του χωρίς να νοιάζεται.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved