Καρκίνε, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Και όμως, υπάρχει απάντηση...

Καρκίνε, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Η απάντηση βρίσκεται σε σένα, τον χαρακτήρα σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητέ Καρκίνε άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Είσαι ένα ζώδιο τόσο συναισθηματικό και ρομαντικό που ώρες-ώρες ζει στον κόσμο του και δημιουργεί γύρω του ένα παραμύθι. Όταν αγαπάς, αγαπάς με όλο σου το είναι, θεοποιείς τον άλλο και δεν βλέπεις κανένα του ελάττωμα, με αποτέλεσμα να «τρως τα μούτρα σου». Γιατί βλέπεις όλα τα σημάδια, όλα τα αρνητικά του, αλλά επιλέγεις να τα αγνοείς και να θεωρείς πως με την αγάπη σου και με όσα έχεις εσύ να δώσεις στην σχέση, όλα θα διορθωθούν.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και δεν μπορεί να είσαι εσύ μόνιμα εκείνος που δίνει άδολα και δεν παίρνει τίποτα πίσω. Με τα τόσα συναισθήματα και την τόση φροντίδα που δίνεις, δημιουργείς ένα χάος στη σχέση σου, ενώ για κάποιο λόγο πάντα σε ελκύουν άτομα τα οποία εξαρτώνται απόλυτα από τους άλλους και έχουν ανάγκη από φροντίδα και βοήθεια. Ωστόσο, κάποια στιγμή στη ζωή σου θα πρέπει να προσπαθήσεις να μπεις σε μια σχέση και να είσαι εσύ εκείνος που θα δέχεται την φροντίδα, έτσι για… αλλαγή. Να δεις κι εσύ πώς είναι να παίρνεις αγάπη και τρυφερότητα και όχι μόνο να δίνεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved