Ο πρώτος έρωτας αυτών των γυναικών του ζωδιακού ήταν ο... καθηγητής τους

Αν έχεις δει την ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο", τότε... θα καταλάβεις και τι ζώδιο θα μπορούσε να ήταν η Λίζα Παπασταύρου.

Ο πρώτος έρωτας αυτών των γυναικών του ζωδιακού ήταν ο... καθηγητής τους

Οι συγκεκριμένες γυναίκες του ζωδιακού είναι πολύ πιθανό, όταν ήταν μαθήτριες, να είχαν ερωτευτεί τον καθηγητή τους. Κατά την διάρκεια της εφηβικής τους ζωής, βλέπουν τον δάσκαλό τους ως κάτι το ξεχωριστό και αρχίζουν να νιώθουν κάποια ερωτικά σκιρτήματα για εκείνον. Προφανώς και ο έρωτας αυτός είναι πλατωνικός, εφηβικός και αθώος, ωστόσο σε εκείνες μένει… αξέχαστος. Πάμε να δούμε για ποιες τέσσερις μιλάμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έφηβη Καρκίνος βλέπει τον καθηγητή της ως έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να νιώσει οικεία. Το γεγονός ότι εκείνος φροντίζει την τάξη, προσπαθεί να τους μάθει όσα μπορεί και να είναι κοντά τους, την κάνει να νιώθει όμορφα και γενικότερα της γεννά θετικά συναισθήματα. Ένας ακόμα λόγος που θα την κάνει να τον ερωτευτεί, είναι και το γεγονός ότι τον θαυμάζει για όσα προσφέρει στους μαθητές του, στο σχολείο και όχι μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έφηβη Παρθένος ενθουσιάζεται με τον καθηγητή της, καθώς βλέπει ότι είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις. Τον θεωρεί έξυπνο και επιτυχημένο και το γεγονός αυτό την κάνει να τον βλέπει μέσα από τα ροζ γυαλιά της. Άλλωστε η Παρθένος γενικά ως ζώδιο ενθουσιάζεται από ανθρώπους που έχουν πολλές γνώσεις και που μπορούν να σε κερδίσουν με τον λόγο τους.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την έφηβη Αιγόκερω την εξιτάρει ό,τι ακριβώς εξιτάρει και την… ενήλικη version της. Δηλαδή η εξουσία. Ο καθηγητής έχει λόγο στην αίθουσα, επιβάλλει την τάξη και είναι εκείνος πο με τις γνώσεις του, μπορεί να την εντυπωσιάσει. Είναι στα μάτια της μια κυριαρχική φιγούρα και τον βλέπει ως κάποιον ξεχωριστό που μπορεί να τον θαυμάσει και να τον έχει ως πρότυπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έφηβη Ψαρίνα ζει το όνειρό της γενικά. Από μικρή ηλικία της αρέσει να χάνεται στις σκέψεις της και σε έναν φανταστικό κόσμο. Βλέπει τον καθηγητή της ως έναν άνθρωπο ιδιαίτερο και ξεχωριστό και τον κοιτάζει μέσα από τα «ροζ γυαλιά» της. Της αρέσει να βλέπει με τα μάτια της φαντασίας και να κάνει όνειρα στα οποία «χτίζει» τον δικό της ευτυχισμένο σύμπαν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved