Αυτό είναι το όριο κάθε ζωδίου που αν το ξεπεράσεις, θα γίνεις παρελθόν!

Αν δεν προσέξεις, καλύτερα να ετοιμάζεις βαλίτσες!

Αυτό είναι το όριο κάθε ζωδίου που αν το ξεπεράσεις, θα γίνεις παρελθόν!

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν γκάφες, λάθη, αδέξιες ή εκνευριστικές κινήσεις. Κανείς δεν είναι τέλειος! Μερικές φορές όμως οι λανθασμένες συμπεριφορές μπορεί να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν τα όρια που έχει θέσει κάθε άτομο για τον εαυτό του.

Η αλήθεια είναι ότι θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου που θα σε φτάσουν στα όριά σου, αλλά εάν αυτό συμβεί εκ μέρους της/του συντρόφου σου, το σίγουρο είναι ότι θα έρθεις αντιμέτωπος/η με δύσκολες καταστάσεις.

Τα αίτια που οδηγούν κάποιον/α να φτάσει στα όριά του μπορεί διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι το γεγονός ή η συμπεριφορά που θα κάνουν το κάθε ζώδιο να πει «ως εδώ» και να μην δίνει συγχώρεση στο ταίρι του.

ΚΡΙΟΣ

Ως επί το πλείστον, ο Κριός δεν είναι το άτομο που μπορεί να κρατήσει μνησικακία για πολύ καιρό. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η δράση και το να κοιτάει μπροστά και καθώς δεν διακρίνεται και για την προσήλωσή του στις λεπτομέρειες, οπότε συνήθως είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αυτό ισχύει πράγματι, εκτός αν νιώσει προδομένος από κάποιον που λειτουργεί πίσω από την πλάτη του, υπονομεύει τις προσπάθειές του ή προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα δεις έναν εντελώς διαφορετικό Κριό και θα γνωρίσεις την αυστηρή πλευρά του που δεν συγχωρεί με τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αυτοεκτίμηση. Αγαπά και σέβεται τους άλλους και σε αντάλλαγμα περιμένει το ίδιο από εκείνους. Δεν θα ενοχληθεί αν του κάνεις πλακίτσα ή τον πειράζεις και μπορεί να γελάσει με τον εαυτό του, εκτός αν νιώσει ότι τον κοροϊδεύεις ή τον υποβαθμίζεις. Αυτό μπορεί να διαβρώσει τα θεμέλια της σχέσης του, την οποία θεωρεί ότι έχει χτίσει με τα υλικά της αγάπης και του σεβασμού. Δεν θα αντέξει μια συμπεριφορά που θεωρεί ότι τον εξευτελίζει, όχι μόνο από το ταίρι του, αλλά ούτε από φίλους ή ακόμα και από αγνώστους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, κατά γενική ομολογία, είναι ένα πρόσχαρο και αισιόδοξο ζώδιο. Είναι γεμάτος από ενθουσιασμό και περιέργεια για τη ζωή και δεν νιώθει καθόλου καλά όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να του ρίξουν τι διάθεση ή να του κόψουν τα φτερά. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα «ξενερώσει» εντελώς τους Διδύμους, περισσότερο και από τη βαρεμάρα, είναι η αρνητικότητα. Είναι ευρηματικό ζώδιο και την βαρεμάρα μπορεί να την παλέψει, αλλά πώς να γκρεμίσει ένα γερά φτιαγμένο τείχος αρνητικότητας;

Δεν μπορεί και δεν θέλει να συνυπάρχει με άτομα που ακυρώνουν την αισιοδοξία του ή διακατέχονται από εμμονές που του απαγορεύουν την ευελιξία. Αν εισάγεις υπερβολική αρνητικότητα στη ζωή ενός Διδύμου, μην περιμένεις να είσαι μέρος της ζωής του για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο, τόσο λόγω της σύνδεσής του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που συνδέεται με το συναίσθημα, όσο και επειδή ανήκει στην υδάτινη ποιότητα. Αυτή η συναισθηματική ευαλωτότητα καθιστά τον Καρκίνο πολύ αργό ως προς την απόφασή του να αφήσει τους ανθρώπους, γιατί όταν αγαπάει, αγαπάει δυνατά. Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι η απιστία, επειδή όταν πληγώνεται, νιώθει σαν να τον μαχαιρώνουν. Και η αντίδρασή του σε αυτόν τον πόνο είναι αναπόφευκτα να γίνει πολύ κυνικός σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την αγάπη. Αν πληγώσεις μια φορά τον Καρκίνο, απιστώντας, μην περιμένεις μια εύκολη συγχώρεση ή μάλλον μην περιμένεις καμία συγχώρεση. Θα το θυμάται για πάντα!

ΛΕΩΝ

Λίγα πράγματα μπορούν να πληγώσουν τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και περηφάνια Λέοντα, αλλά η απόρριψη από ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Θέλει να αισθάνεται ότι οι δικοί του άνθρωποι τον αγαπούν και τον εκτιμούν. Είναι γενναιόδωρος μέσα από την καρδιά του, ζεστός και αγαπησιάρης με τα άτομα που φροντίζει. Το να τον απορρίψει ή να τον αποκλείσει κάποιος/α για τον οποίο νοιάζεται πραγματικά, θα προκαλέσει τέτοια πληγή στον Λέοντα που θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να θεραπευτεί. Οπότε κι εκείνος θα αργήσει πολύ να σε συγχωρήσει εξαιτίας του φόβου του ότι θα του συμβεί ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι δύσκολο να πλησιάσεις έναν Παρθένο, ο οποίος είναι πολύ κριτικός και προσεκτικός στο ποιον θα αφήσει να τον προσεγγίσει. Αυτό σημαίνει ότι, αν σου δώσει την καρδιά του, επενδύει πλήρως σε σένα. Και τότε θα παραβλέψει τα περισσότερα από τα μικρά πράγματα που «δεν του κολλάνε», αν και θα σου τα υπενθυμίζει που και που. Ακόμα κι αν δείχνεις σκληρότητα και κάνεις λάθη, θα δείξει κατανόηση και θα σε βοηθήσει να τα διορθώσεις. Αλλά, πες ψέματα σε έναν Παρθένο και θα χάσεις εντελώς τον σεβασμό του, κάτι από το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Τα πάντα για το Ζυγό έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη και την ισορροπία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει εικόνα για όλες τις πλευρές μιας αντιπαράθεσης επιχειρημάτων. Αυτό τον κάνει εκ φύσεως πολύ συγχωρητικό άτομο. Εντούτοις, υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχει και αυτό είναι ένας σύντροφος που τον υποβαθμίζει, εξευτελίζοντάς τον.

Δεν έχει καμία σημασία αν αυτό συμβεί μπροστά σε κοινό ή μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού του. Ο εξευτελισμός οποιουδήποτε είδους εκ μέρους του/της συντρόφου μπορεί να θέσει τον Ζυγό εκτός ισορροπίας. Και τότε η συγχώρεση δεν θα είναι μια από τις επιλογές του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για όλο το μεγαλείο και τον ερωτικό μαγνητισμό που θα σου προσφέρει ένας Σκορπιός, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται προκειμένου να παραμείνει σε μια σχέση, και αυτό είναι η ακλόνητη εμπιστοσύνη. Κατά βάθος, χρειάζεται έναν σύντροφο στον οποίο να μπορεί να βασίζεται και να υπολογίζει, προκειμένου να έχει τα νώτα του καλυμμένα. Πρέπει επίσης, μαζί με αυτόν τον/την σύντροφο να παρουσιάζουν ένα ενιαίο μέτωπο στον έξω κόσμο, ακόμα και αν διαφωνούν στον ιδιωτικό τους βίο. Γενικότερα, θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που του εμπνέει πλήρη εμπιστοσύνη. Να ξέρεις ότι η προδοσία είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να χάσεις την καρδιά του Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που εκτιμά πολύ την ανεξαρτησία του. Δεν βιάζεται να κατασταλάξει κάπου και όταν το κάνει θα είναι με κάποιο πρόσωπο που καταλαβαίνει πώς λειτουργεί και δεν προσπαθεί να τον ελέγξει. Αν υπάρχει κάτι που δεν θα δεχτεί ποτέ είναι οποιοδήποτε είδος συναισθηματικού χειρισμού, ακριβώς επειδή απεχθάνεται να τον ελέγχουν. Σε αυτό το πλαίσιο, περιλαμβάνεται η… παθητική επιθετικότητα, οι γκρίνιες και το κήρυγμα! Με αυτήν τη συμπεριφορά, ο Τοξότης Όχι μόνο θα θέλει να φύγεις από τη ζωή του, αλλά μπορεί να προσβληθεί τόσο που να μη θέλει να σε ξαναδεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας σκληρός εργάτης και απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του. Είναι περήφανος για τον εαυτό του και τα επιτεύγματά του και πάντα προσπαθεί να εκδηλώνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Επίσης, επειδή καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται διαρκώς, έχει εκπληκτική υπομονή με τους συντρόφους τους. Εκτός αν νιώσει ότι δεν τον σέβεσαι ή δεν εκτιμάς πόσο σκληρά εργάζεται. Είναι ο τύπος που πιστεύει ακράδαντα ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα του σεβασμού σου και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα πράγματα, που κάνουν εχθρικό ή απόμακρο έναν Υδροχόο, στην πραγματικότητα έχουν να κάνουν με την ουσία του ανθρωπισμού. Συχνά νιώθει τόσο συγκλονισμένος από την ατέλειωτη σκληρότητα του κόσμου, που προσπαθεί να γεμίσει τη ζωή του με δημιουργικές και πρωτοποριακές δραστηριότητες ή με ανθρώπους που εκπέμπουν ανιδιοτέλεια και καλοσύνη. Έχει μηδενική ανοχή απέναντι στη σκληρότητα, είτε είναι περιστασιακή, είτε επαναλαμβανόμενη.

Όχι! Δεν είναι ο τύπος που θα κρατήσει μνησικακία απέναντι σε «βάρβαρες» συμπεριφορές, απλώς όταν κάποιος είναι κακεντρεχής ή αγενής, αλλάζει τον τρόπο που τον βλέπει για πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι μακράν τα πιο συγχωρητικά άτομα του ζωδιακού. Αυτό οφείλεται κυρίως στην απίστευτη ενσυναίσθηση και στην τρομερή διαίσθησή τους. Μπορούν να μπουν ολοκληρωτικά στο μυαλό και την ψυχή του άλλου ατόμου σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Από τη στιγμή λοιπόν που ταυτίζονται τόσο με τον ψυχισμό σου, η συγχώρεση καθίσταται εύκολη για τον Ιχθύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει σε μια σχέση, εάν είναι δυσαρεστημένος/η. Αν δηλαδή δεν παίρνει από εσένα τίποτα από αυτά που επιθυμεί βαθιά. Αν νιώσει δυστυχής, πρώτα θα σε συγχωρήσει και αμέσως μετά θα σε εγκαταλείψει, αφήνοντας πίσω του ό,τι του προκαλεί πόνο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved