Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού «τη λένε» συνέχεια στη σύντροφό τους για να φανούν καλύτεροι

Με το να την μειώνουν, νιώθουν ότι εκείνοι… υπερτερούν και παίρνουν ικανοποίηση.

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού «τη λένε» συνέχεια στη σύντροφό τους για να φανούν καλύτεροι

Κάποιοι άντρες «τη λένε» συνέχεια στη σύντροφό τους, απλά και μόνο για να νιώσουν εκείνοι καλύτερα. Όλο αυτό προέρχεται από τις δικές τους ανασφάλειες και την μεγάλη τους ανάγκη να είναι και να φαίνονται ανώτεροι από τις γυναίκες τους είτε σε πνευματικό, είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο. Πάμε να δούμε ποιοι τέσσερις άντρες του ζωδιακού καταφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές, για να μπορείς κι εσύ να προσέχεις και να μην την πατήσεις αν μπλέξεις με έναν από αυτούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι έξυπνος, το ξέρει, απλά το κακό είναι ότι θέλει να είναι ο πιο έξυπνος από όλους! Έτσι θα κάνει τα πάντα για να μειώσει τις δικές σου γνώσεις ή τον τρόπο που σκέφτεσαι έτσι ώστε να φανεί αυτός ο… ατσίδας της υπόθεσης για μια ακόμα φορά. Μη μασάς και μην του δίνεις σημασία. Είναι ένας ξερόλας που θέλει να κάνει επίδειξη γνώσεων και μυαλού και τίποτα περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να είναι καλύτερος από όλους. Είναι ψώνιο, αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλει να ξεχωρίζει και να τον θαυμάζουν όλοι ανεξαιρέτως. Ακόμα και απέναντι στην σύντροφό του, έχει μια σνομπ συμπεριφορά, με την οποία ουσιαστικά της λέει ότι αυτός είναι ο «βασιλιάς» τον οποίο και θα πρέπει να θαυμάζει και να «προσκυνά» και ότι εκείνη είναι… λιγότερη από αυτόν. Της τη λέει για να της υπενθυμίζει ότι είναι πιο κάτω από εκείνον. Και πάλι… μην μασάς και άστον να νομίζει ό,τι θέλει. Πες σε όλα ναι και κάνε πάλι το δικό σου (χαχαχα)

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος δεν «τη λέει» απλά στην σύντροφό του. «Τη λέει» ακόμα και στον αέρα που αναπνέει. Όλοι ξέρουν το πόσο επικριτικός και γκρινιάρης είναι, οπότε απλά τον ανέχονται. Ο άντρας αυτός θέλει το τέλειο και το ζητά και από τον ίδιο του τον εαυτό. Θα μειώσει με σχόλιά του την σύντροφό του, για να νιώσει εκείνος καλύτερα. Με το να την επικρίνει, αυτόματα ο ίδιος αισθάνεται ανώτερος, σωστός και… άψογος. Και έτσι ικανοποιεί το μεγάλο του «εγώ».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Αιγόκερω τα πράγματα πάνε ως εξής: Θέλει να είναι το αφεντικό σε ό,τι κάνει. Είτε στα επαγγελματικά του, είτε στα προσωπικά του. Σαφώς και θα «την πει» στη σύντροφό του και μάλιστα με ύφος… διευθυντού. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να της δείξει το ποιος κάνει κουμάντο στην σχέση και να τη βάλει λίγο στη «θέση» της. Αυτός είναι ο αρχηγός και θα προσπαθήσει να της επιβληθεί και μέσω διάφορων σχολίων που θα της κάνει. Μειώνοντάς την, νιώθει εκείνος ανώτερος και δυνατός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved