Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Η καλύτερη συνταγή για να χωρίσεις με τα ζώδια του νερού

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μια σχέση;

Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό τρόποι, όπως το να εξαφανιστείς ξαφνικά από τη ζωή του/της συντρόφου σου, να στείλεις ένα μήνυμα στα social ή ένα sms που θα λέει «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω. Μην μου κρατάς κακία» ή κάτι παρόμοιο.

Αν όμως όλα αυτά σου φαίνονται κάπως… ξενέρωτα, θα μπορούσες να λάβεις υπόψη το ζώδιο του/της συντρόφου, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχεις το ιδανικό «αντίο» σε μια σχέση η οποία έχει τελειώσει μέσα σου. Κάθε ζώδιο έχει το «κουμπί» του και εάν θέλεις να εξελιχθεί ομαλά ο χωρισμός σας, καλό θα ήταν να το ξέρεις.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να τερματίσεις την σχέση σου με ένα από τα ζώδια του νερού, καλό είναι να ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να εμπλακείς σε μαραθώνιες συζητήσεις, οι οποίες καλό είναι να φροντίσεις να καταλήξουν κάπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώσε του χρόνο για να επεξεργαστεί την κατάσταση

Το να τελειώσεις τη σχέση σου με έναν Καρκίνο πιθανότατα θα απαιτήσει περισσότερες από μια συζητήσεις μαζί του. Αυτό το συναισθηματικό ζώδιο χρειάζεται χώρο και χρόνο για να επεξεργαστεί μια κακή εξέλιξη. Οπότε, αφού κάνεις μια αρχική συνομιλία μαζί του, δώσε του λίγο χρόνο για να συγκεντρώσει τις σκέψεις του. Στη συνέχεια, καλό θα είναι να επιδιώξεις μια δεύτερη συνομιλία στην οποία θα αφήσεις τον Καρκίνο να εκθέσει τα δικά του επιχειρήματα. Αυτή η σειρά των συζητήσεων είναι πολύτιμη για την συναισθηματική ασφάλεια του Καρκίνου, για δύο λόγους. Πρώτον θα του δώσει την αίσθηση ότι ελέγχει τα πράγματα και δεύτερον θα τον βοηθήσει να αποδεχτεί πιο ομαλά το κλείσιμο του κύκλου μεταξύ σας.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλε στο κάδρο όλη την πορεία της σχέσης

Οι Σκορπιοί ξέρουν σίγουρα πώς να σε κάνουν να πονέσεις με ένα επώδυνο… τσίμπημα. Για αυτό όταν κάποιος τελειώνει τα πράγματα μαζί τους, έχουν την τάση να ξεσπάνε. Εάν θέλεις να κάνεις μια συζήτηση με τον Σκορπιό που να είναι λιγότερο μαχητική, τότε προσπάθησε να αναφέρεις λεπτομερώς όλους τους λόγους που ή σχέση δεν λειτουργεί, αλλά από τη δική του οπτική γωνία. Μέχρι το τέλος της συνομιλίας, αν χειριστείς σωστά την κατάσταση, θα έχει πείσει τον Σκορπιό ότι ο χωρισμός ήταν δική του ιδέα εξαρχής, οπότε τώρα είναι η καλύτερη λύση και για τους δύο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστήριο

Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά σέξι και σαγηνευτικά άτομα – και το ξέρουν. Είναι αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ασκούν μια υπνωτική και κάπως εκφοβιστική επιρροή στους άλλους ανθρώπους.

Ένας Σκορπιός είναι γνωστός για την μέχρις εσχάτων αφοσίωσή του, αλλά επίσης τείνει να γίνεται εμμονικός όταν τον διεγείρει ένα άτομο. Αυτή η ακόρεστη επιθυμία του μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο να ελεγχθεί. Επομένως, για τον Σκορπιό, καιροφυλακτεί ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος να υποκύψει σε έναν «μυστηριώδη και σεξουαλικά δελεαστικό» τύπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γράψε του ένα γράμμα

Οι Ιχθύες είναι συναισθηματικοί και εντελώς ρομαντικοί, οπότε το να τους δώσεις κάτι απτό και συγκεκριμένο από το οποίο μπορούν να κρατηθούν είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει να απαλύνουν τον πόνο τους. Γράψε λοιπόν ένα γράμμα όπου θα εξηγείς τα πάντα, αλλά φρόντισε να τους το δώσεις αυτοπροσώπως. Δεδομένου ότι ένας Ιχθύς πιθανότατα θα απαιτήσει μια εις βάθος εξήγηση γιατί τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ένα γράμμα θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις πλήρως τη διαδικασία και της δικής σου σκέψης. Παράλληλα, έτσι αποφεύγεις και οποιαδήποτε άβολη αντιπαράθεση, κάτι που οι Ιχθύες μισούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved