Έτσι είναι οι Δίδυμοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Πώς συμπεριφέρεται και τι να περιμένεις από ένα άντρα ή γυναίκα Δίδυμο;

Έτσι είναι οι Δίδυμοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Δίδυμο και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Γυναίκα Δίδυμος

Οι γυναίκες του ζωδίου χαρακτηρίζονται από την «ανοιχτή ηθική», που τόσα και τόσα δεινά έχει συσσωρεύσει στον πλανήτη. Αλλά, ξεκινούν τον αγώνα της επιβίωσης από τις λυσσασμένες ανταγωνίστριές τους με ένα ακαταμάχητο πλεονέκτημα, που είναι και ο λόγος των έντονων αντιδράσεων: Τη νεανικότητα! Ανεξάρτητα από την όλη εμφάνιση και τις ιδιοτροπίες των γονιδίων, κατορθώνουν να παραμείνουν συγκριτικά «φρέσκιες», όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο δρόμος για την κόλαση είναι για μια ακόμη φορά ορθάνοιχτος! Τσούρμο τα τεκνά, περιμένουν στην ουρά να απολαύσουν τη γοητεία και τα-χωρίς αιδώ-κόλπα της... πενηντάρας. Αλλά και οι συνομήλικοι... παππούδες δεν παύουν να ξερογλείφονται, προσδοκώντας «ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος».

**Ταιριάζετε; Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ**

Άντρας Δίδυμος

Οι άνδρες Δίδυμοι έχουν, αναμφισβήτητα, ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων και στον ερωτικό τομέα. Η ικανότητά τους να αντεπεξέρχονται σε πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία. Ωστόσο, συχνά μπαίνουν σε μπελάδες εξ αιτίας της πολύ... χαλαρής στάσης τους σε θέματα πίστης. Το γνωστό άσμα «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί» εκφράζει ουσιαστικά τη φύση τους και κάθε προσπάθεια δεσμεύσεων και αιωνίων όρκων είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Διάβασε επίσης:

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved