Αυτά τα ζώδια δεν θα ξαναέσμιγαν ποτέ ερωτικά με πρώην τους!

Θεωρούν «πεθαμένη» την κατάσταση

Αυτά τα ζώδια δεν θα ξαναέσμιγαν ποτέ ερωτικά με πρώην τους!

Μπορεί και να έχει συμβεί και σε εσένα: έχετε χωρίσει εδώ και κάτι μήνες και ξαφνικά βλέπεις μήνυμα στο κινητό από τον/την πρώην σου. Ίσως νιώθει μοναξιά, ίσως βαρεμάρα ή μπορεί και να νοστάλγησε τις ερωτικές στιγμές μαζί σου. Πώς αντιδράς;

Από αστρολογικής άποψης, υπάρχουν μερικά ζώδια που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνευρεθούν με έναν/μια πρώην για να «σκοτώσουν» τη μοναξιά τους, ενώ κάποια άλλα, τα οποία θα αναφέρουμε πιο κάτω, θεωρούν πως μια «πεθαμένη» κατάσταση δεν έχει καμία ελπίδα, αλλά ούτε και λόγο για να αναστηθεί.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι άνθρωποι φιλικοί με καλή διάθεση και συμπεριφορά, μόνο που αυτό ισχύει έως ότου τα χαλάσεις μαζί τους! Όταν πιστέψουν ότι κάποιος τους φέρθηκε σκάρτα, δεν θα διστάσουν να τον πετάξουν έξω από τη ζωή τους. Το «εγώ» ενός Κριού είναι πιο εύθραυστο απ’ όσο μπορεί να νομίζεις. Ακόμα κι αν μια σχέση τελειώσει φιλικά και πολιτισμένα, αυτό το ζώδιο δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για να ξανανάψει την παλιά φλόγα, ούτε καν για ένα ανώδυνο… σεξάκι! Για τον Κριό, ένας χωρισμός ισούται με μια αποτυχία και οτιδήποτε του θυμίζει αυτήν την αποτυχία δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτο!

ΛΕΩΝ

Όπως και το άλλο πύρινο ζώδιο, ο Κριός, έτσι και ο Λέων περηφανεύεται για την καλή του φήμη και δεν πρόκειται να επιτρέψει στον εαυτό του να την ξεθωριάσει, μπλέκοντας με έναν/μια πρώην. Μπορεί να «ζει» για τα σκάνδαλα και θα λάτρευε το αναπόφευκτο δράμα μετά το σεξ με έναν πρώην. Όμως, το να τον επιλέξει κάποιος/α, επειδή έτυχε και μπήκε στο προφίλ του στα social media, δεν θεωρεί ότι τον τιμά ούτε ότι αυτός/ή ο/η πρώην αξίζει την προσοχή ή το ενδιαφέρον του. Ο Λέων θα πάρει πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση με το να ξέρει ότι ο/η πρώην του θυμάται και αναγνωρίζει τι είχε και κυρίως τι έχασε όταν χωρίσανε.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έναν Σκορπιό, είναι πάντα πολύ αργά για να ζητήσεις συγνώμη. Αυτό το ζώδιο απολαμβάνει πολύ το σεξ (ειδικά αν είναι μυστικό), όμως η ερωτική έξαψη δεν είναι ποτέ αρκετή για να ξεπεράσει την πικρία του. Όταν οι Σκορπιοί χωρίζουν, δεν σβήνουν απλώς το τηλέφωνο του/της πρώην τους από το τηλέφωνο – τους αρέσει να προσποιούνται ότι αυτό το πρόσωπο δεν υπήρξε ποτέ. Επιπλέον, ένα καυτό σεξ μπορεί να είναι ευχάριστο για μια βραδιά, αλλά δυστυχώς ο Σκορπιός είναι ικανός να νιώθει μνησικακία για κάποιον σε όλη του τη ζωή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα/μια πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λογικοί και ορθολογιστές, οι Αιγόκεροι έχουν μηδενικά περιθώρια αστάθειας στην προσεκτικά οργανωμένη ζωή τους. Συνήθως έχουν προγραμματίσει και ξέρουν τι είναι το επόμενο που θα τους συμβεί, οπότε το να συνευρεθούν με έναν/μια πρώην μπορεί να έχει απροσδόκητες συνέπειες. Η αλήθεια είναι ότι έχουν την ικανότητα να αποστασιοποιούνται και πιθανόν θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε μια ερωτική συνάντηση με πρώην, χωρίς να νιώσουν συναισθήματα. Αλλά οι Αιγόκεροι ψάχνουν για έναν σύντροφο με τον οποίο θα μπορούν να χτίσουν ένα μέλλον, όχι να αναβιώσουν το παρελθόν. Οπότε, για αυτούς ένας/μια πρώην είναι απλώς χάσιμο του… πολύτιμου χρόνου τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved