Έχεις σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Έτσι θα αντέξει στο χρόνο!

Υπάρχουν μυστικά για να έχει η σχέση σας διάρκεια

Έχεις σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Έτσι θα αντέξει στο χρόνο!

Για να έχει διάρκεια μια σχέση και να εξελιχθεί είναι σημαντικό να υπάρχει μια συμβατότητα στις αντιλήψεις, σε διάφορους τομείς της ζωής όπως την εργασία, την οικογένεια ή τη φιλία. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά, ώστε η σχέση σου με έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ να αντέξει στο χρόνο:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο με τον Καρκίνο, είναι ζωτικής σημασίας ότι είσαι έτοιμος/η να βάλεις πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων την οικογένεια γιατί κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να την αντικαταστήσει. Θα πρέπει επίσης να δίνεις σημασία στις παραδόσεις, τα έθιμα, τα καλομαγειρεμένα φαγητά αλλά κυρίως να έχεις υπομονή και να επιδεικνύεις ανοχή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις του. Όταν τον πιάνει η κυκλοθυμία του, καλό θα ήταν να του δίνεις χώρο και πάνω απ' όλα να μην παίρνεις προσωπικά ό, τι λέει.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να διατηρήσεις δυνατή τη φλόγα της σχέσης σου με έναν Σκορπιό θα χρειαστεί να έχεις απόλυτη πίστη, έντονη σεξουαλική ορμή και λίγο... αναισθησία. Ο Σκορπιός είναι ένας παθιασμένος σύντροφος αλλά με μεγάλη εσωτερική ένταση, έτσι, ένας ψύχραιμος άνθρωπος που να μην τα παίρνει όλα κατάκαρδα του είναι απαραίτητος. Επειδή, δε, σαν άτομο ορισμένες φορές είτε θα είναι στα ουράνια, είτε στα τάρταρα, παρασέρνοντας και το ταίρι του μαζί του, καλό θα ήταν να έχεις αντοχές για να παραμείνεις αλώβητος στο σκαμπανέβασμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρχικά πρέπει να είσαι ήρεμος και βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος που όμως να μπορεί να στηρίξει και να είναι βράχος αντοχής για τον ευαίσθητο Ιχθύ, που απαιτεί πολλή συμπάθεια, ευγένεια, αγκαλιές, χάδια και γλυκόλογα. Που και που χρειάζεται να τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα αλλά όχι απότομα, γιατί θα κλειστεί στον εαυτό του και να του παρέχεις γαλήνη, φροντίδα, ζεστασιά, χώρο και χρόνο για να ταξιδεύει στον δικό του κόσμο. Η επαφή με την τέχνη θα κάνει καλό στη διάρκεια της σχέσης σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved