Τα τέσσερα ζώδια που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε μια σχέση

Αλλού ο τέντζερης και αλλού το... καπάκι!

Τα τέσσερα ζώδια που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε μια σχέση

Τα περισσότερα ερωτευμένα ζευγάρια –στην αρχή τουλάχιστον της σχέσης τους– θυμίζουν λίγο την παροιμία «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Και οι δύο σύντροφοι είναι βέβαιοι ότι έχουν βρει το ταίρι της ζωής τους και δίνουν όλον τον εαυτό τους στο να καλλιεργήσουν μια στενή και οικεία σχέση που θα τους δένει, πέρα από το σεξ και τις επιφανειακές κοινωνικότητες. Αυτή είναι μια κατάσταση που σε αρκετές περιπτώσεις εξελίσσεται, ναι μεν μέσα από δυσκολίες, αλλά με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές να υπάρξει μια ομαλή συμβίωση.

Υπάρχουν όμως και τα άλλα ζευγάρια που η σχέση είναι σαν ένα σιωπηλό πεδίο μάχης που το «εγώ» του καθενός ψάχνει τον χώρο του και διαρκώς «πέφτει σε τοίχο», συνήθως επειδή κάποιος από τους δύο (ή και οι δύο) δεν έχει καταφέρει να «χωνέψει» το πώς χτίζεται η συντροφικότητα σε ένα ζευγάρι.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες να προσαρμοστούν μέσα σε μια κανονική σχέση και χρειάζονται «εκπαίδευση».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στην... διάνοιά τους. Απεχθάνονται να κοινοποιούν και να μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες με οποιονδήποτε τρίτον. Ένας Παρθένος έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να κρατάει τους άλλους under control! Από την στιγμή που έχει μπροστά του ένα άτομο που είναι πολύ εκδηλωτικό και θέλει να μοιράζεται τα πάντα, από τα πιο σημαντικά έως τα πιο ασήμαντα, αναπόφευκτα θα συγκρουστεί μαζί του. Γενικότερα, οι Παρθένοι είναι άτομα πολύ επιλεκτικά και δυσκολεύονται πολύ να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Σκορπιούς είναι ότι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν τα συναισθήματά τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε να τα εξηγήσουν στο άτομο που έχουν απέναντί τους. Και, πηγαίνοντας ακόμα παραπέρα, θα δυσκολευτούν πολύ να συνάψουν σχέση, με την υγιή έννοια του όρου. Είναι άτομα που αναζητούν κάποιον/α που θα έχει τη δυνατότητα να τους καταλαβαίνει και να συμπάσχει με τα συναισθήματά τους. Ένας Σκορπιός δεν ανοίγεται. Πρέπει εσύ να του ανοιχτείς. Αυτή είναι η φύση του, η οποία όμως ευθύνεται για το ότι δεν μπορεί να νιώσει άνετα με τα περισσότερα άτομα που τον περιβάλλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ ευαίσθητο κι ας μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Το να κλέψεις όμως την καρδιά του και να κάνεις συντροφική σχέσει μαζί του απαιτεί μεγάλο ταλέντο, πολλή αντοχή και προσεκτικές προσεγγίσεις. Ο Τοξότης κατά κανόνα επιλέγει να ζήσει τη ζωή του με τους δικούς τους όρους. Οι σκέψεις του είναι πολύ αυτόνομες και περιφρονεί τους... άσχετους που παρεμβαίνουν στη ζωή του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, γίνεται ευνόητο ότι θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εντοπίσει έναν σύντροφο ζωής. Αυτός είναι και ο λόγο που οι περισσότεροι Τοξότες τείνουν να παντρεύονται πολύ αργά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι Ιχθύες είναι τόσο περίπλοκα άτομα που μπορεί να δυσκολεύονται πολύ στη συνύπαρξή τους με τους άλλους. Ένας Ιχθύς θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κάνει ευτυχισμένο το ταίρι του, όμως έχει και τεράστιες προσδοκίες. Όμως η μυστικοπαθής και εσωστρεφής προσωπικότητά του δεν βοηθάει καθόλου τους άλλους να τον καταλάβουν και τελικά, τις περισσότερες φορές τα όνειρά του διαψεύδονται. Είναι λοιπόν φυσικό για έναν σύντροφο που θέλει να βρει τα πατήματά του μέσα στη σχέση, να μην μπορεί να προσαρμοστεί στην «φανταστική πραγματικότητα» του Ιχθύ. Από την άλλη, ο ίδιος ο Ιχθύς θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά για να εντοπίσει εκείνο το άτομο που θα μοιράζεται τις αξίες του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved