Τα 3 ζώδια που είναι εξπέρ στο «κέρατο»!

Δύσκολα μπορείς να τους πιάσεις στα πράσα…

Τα 3 ζώδια που είναι εξπέρ στο «κέρατο»!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ακόμα κι αν σε απατήσουν, υπάρχει περίπτωση να μην το μάθεις ποτέ. Ίσως να είναι καλοί ηθοποιοί ή να είναι άτομα που έχουν ταλέντο στην παραπλάνηση. Επίσης «παίζει» να έχουν εντελώς ξεκάθαρη άποψη για το «κέρατο», δηλαδή άτομα που τα έχουν καλά με την ηθική τους επειδή ξέρουν πώς να διαχωρίσουν τη σχέση τους από μια περιστασιακή περιπέτεια. Και σίγουρα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ένα μικρό παραστράτημα, που και που «είναι σαν να μην έγινε»!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που μπορεί να σε απατούν και παράλληλα να σε παραπλανούν:

ΛΕΩΝ

Από τη φύση τους οι Λέοντες είναι πολύ χαρούμενα άτομα και κάνουν εύκολα φίλους. Επίσης νοιάζονται πολύ για τα άτομα με τα οποία έχουν σχέση. Δεδομένου ότι η γοητεία τους είναι τόσο ελκυστική, οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έρχονται σε επαφή τους αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να υποκύψουν σε άτομα που έχουν την ανάγκη τους ή τους θαυμάζουν ή τους κολακεύουν. Αν μάλιστα για κάποιο λόγο έχεις σταματήσει να τους φέρεσαι σα να είναι βασιλιάδες, δεν αποκλείεται να αναζητήσουν αλλού τη βασιλική μεταχείριση που πιστεύουν ότι τους αξίζει. Επιπλέον έχουν την ικανότητα να σε παραπλανήσουν για μεγάλο διάστημα και ποτέ να μην καταλάβεις τίποτα, αφού κατέχουν πολύ καλά την τέχνη της προσποίησης.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι άτομα πολύ εκδηλωτικά και φουριόζικα. Είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για σένα, αρκεί να τους φέρεσαι καλά. Ωστόσο, αν η συμπεριφορά σου απέναντί τους αλλάξει, θα σε εγκαταλείψουν εύκολα. Επιπλέον, είναι επιρρεπείς στο να παρασύρονται από καταστάσεις που τους ενθουσιάζουν, αφού είναι οπαδοί της παροιμίας «το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό». Είναι τα άτομα που ζουν τη στιγμή και καθοδηγούνται από την επιθυμία τους για ικανοποίηση. Όταν είσαι μαζί με έναν Τοξότη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς διαρκώς να βελτιώνεις τη σχέση σου μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο αιθέριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες είναι βαθιά συμπονετικά και ευαίσθητα πλάσματα. Κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, αυτόν τον απόκοσμο πλανήτη που σχετίζεται με τα όνειρα και τη δημιουργικότητα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του Ποσειδώνα που συνδέεται τόσο με την απάτη όσο και με την αυταπάτη. Οι Ιχθύες μπορούν εύκολα να παρασυρθούν από τις φαντασιώσεις τους, πείθοντας τον εαυτό τους ότι μια διπλή σχέση είναι στην πραγματικότητα το προϊόν μιας μεγαλειώδους, καρμικής σύνδεσης. Αυτό βέβαια υπάρχει μόνο στη φαντασία τους, ωστόσο μπορούν να εμπλακούν τόσο πολύ σε μια ρομαντική κατάσταση που καταλήγουν να χαθούν σε μια συναισθηματική θάλασσα που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved