3 γυναίκες του ζωδιακού που ξεπερνούν γρήγορα έναν χωρισμό και οι 2 που θα τους πάρει καιρό

Ποιες πάνε με ευκολία στον επόμενο και ποιες τον... «κλαίνε για καιρό τον μακαρίτη»;

3 γυναίκες του ζωδιακού που ξεπερνούν γρήγορα έναν χωρισμό και οι 2 που θα τους πάρει καιρό

Η κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει τον χωρισμό εντελώς διαφορετικά. Υπάρχουν εκείνες που μετά το τέλος μιας σχέσης είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην επόμενη σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και υπάρχουν και εκείνες που ζουν τον χωρισμό ως ένα πένθος. Για να συνέλθουν από αυτό και να νιώσουν έτοιμες να πάνε παρακάτω στην ζωή τους, χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο, χώρο και υπομονή. Πάμε να δούμε τις δυο αυτές κατηγορίες και ποια ζώδια βρίσκονται στην καθεμιά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΟΙ... THANK YOU NEXT ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ

ΚΡΙΟΣ

Όσο εύκολο για την γυναίκα Κριό είναι να ερωτευτεί κάποιον, άλλο τόσο εύκολο της είναι και να τον ξε-ερωτευτεί. Ξενερώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό την βοηθάει με το να μην μένει κολλημένη στο παρελθόν. Επίσης, βαριέται σε χρόνο dt και θα αναζητήσει την επόμενη περιπέτεια στην ζωή της. Αυτή που θα την κάνει να νιώσει έξαψη και ενθουσιασμό. Δεν θα δεις την Κριαρίνα να κλαίει για τον πρώην για καιρό. Θα τον ξεχάσει και θα πάει παρακάτω. Την βοηθάει πολύ σε αυτό ο κυβερνήτης της, ο Άρης, που την οδηγεί συνεχόμενα σε νέες… κατακτήσεις και «μάχες».

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα δεν θα κάτσει για καιρό να κλαίει για την σχέση της που τελείωσε. Όταν κάτι «πεθαίνει», δεν θα χάσει τον χρόνο της να σκεφτεί το τι συνέβη στο παρελθόν και γιατί. Δε θα βασανίσει τον εαυτό της για να βρει απαντήσεις για κάτι, το οποίο θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Το αντίθετο. Θα αποφασίσει να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία, θα βγει, θα διασκεδάσει, θα «φορέσει» το πιο λαμπερό της χαμόγελο και θα φλερτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο. Drama queen είναι, αλλά για πολύ λίγο. Μετά της περνάει και γίνεται απλά… queen.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε» τραγουδάει η Τοξοτίνα και μάλιστα με το χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Σιγά μην κάτσει να κλάψει για καιρό τον «μακαρίτη». Θα έχει πάρει ήδη την βαλίτσα της και θα έχει πάει σε άλλη χώρα ήδη για να αναζητήσει νέες περιπέτειες, γνωριμίες και εξερευνήσεις. Θα βγει, θα περάσει καλά, θα φλερτάτει και δεν θα καθίσει σπίτι να θυμάται τον πρώην και όσα πέρασε μαζί του. Άλλωστε και εκείνη βαριέται πάρα πολύ εύκολα, είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος και η μιζέρια δεν την ταιριάζει καθόλου. Neeeeext, λοιπόν και πάει γι' άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα!

ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος είναι κολλημένη με το παρελθόν. Αυτό το έχει γενικά στην ζωή της. Δεν είναι στοιχείο μόνο της ερωτικής της ζωής. Επίσης δένεται τόσο πολύ συναισθηματικά με ανθρώπους που όταν η σχέση τους τελειώσει, εκείνη δεν μπορεί να τους ξεπεράσει. Η γυναίκα Καρκίνος θα πέσει στα πατώματα για τον χαμένο έρωτά της. Θα κλάψει, θα πιει, θα καπνίσει, θα γίνει «κομμάτια» ψυχολογικά, γιατί τον χωρισμό τον βιώνει ως πένθος. Νιώθει πως έχασε το άλλο της μισό και με μεγάλη δυσκολία θα μαζέψει τα κομμάτια της για να προχωρήσει στην ζωή της. Θα της πάρει καιρό να ξαναμπεί σε μια νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος στην ζωή της γενικότερα «κολλάει», αρνείται να… ξεκουνήσει. Όταν κάνει μια σχέση, έχει μια ρουτίνα και μια καθημερινότητα. Αν αυτή η σχέση τελειώσει, τότε σταματά και η ρουτίνα της και ξαφνικά ανατρέπεται όλη της η ζωή. Η Ταυρίνα δεν μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε νέα δεδομένα. Προτιμά να μένει στο παρελθόν, να κλαίει, να θυμάται και να «μηρυκάζει». Δεν θα προχωρήσει μπροστά σύντομα, δεν θα ξεπεράσει τον πρώην της και δεν θα ξεκολλήσει. Ανήκει στα σταθερά ζώδια και ένα από τα στοιχεία της είναι και το γεγονός ότι δε τις αρέσουν οι αλλαγές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved