Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού άνετα θα ήταν ζιγκολό

Θα πουλούσαν εύκολα έρωτα για τα... ανταλλάγματα και την χλιδάτη ζωή!

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού άνετα θα ήταν ζιγκολό

Ναι! Είναι οι άντρες του ζωδιακού που θα έκαναν τον έρωτα… επάγγελμα. Θα προσέγγιζαν μεγαλύτερες, από εκείνους, γυναίκες -φυσικά ευκατάστατες- και θα προσέφεραν τις… «υπηρεσίες» τους με αντάλλαγμα χρήματα, αυτοκίνητα, σπίτια, δώρα και μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια και την καλοπέραση! Μπορεί να πάει το μυαλό σου σε κάποια από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, αλλά… περίμενε, μέχρι να διαβάσεις και την αιτιολόγηση που θα σου δώσουμε:

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει την πολυτελή ζωή. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να ζει μέσα στη φτώχεια και στην ανέχεια. Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Λέοντες άντρες είναι γοητευτικοί, έχουν αυτό που λέμε το… κάτι που τραβά τα βλέμματα και την προσοχή, ξέρουν πώς να ξεχωρίσουν σε ένα χώρο και φυσικά διαθέτουν την απαραίτητη τεχνική στο φλερτ για να «ρίξουν» κάθε γυναίκα που θα βάλουν στο μάτι. Ο Λέοντας λοιπόν, αν δεν είχε ο ίδιος λεφτά για να χρηματοδοτήσει την καλή ζωή που θέλει να ζήσει, τότε εύκολα θα κατέφευγε στο να πουλήσει έρωτα σε μια μεγαλύτερη γυναίκα από εκείνον, αρκεί βέβαια να είχε όλα όσα ήθελε και να ζούσε μέσα στη χλιδή και τα λούσα. Αν του παρείχε την πολυτέλεια, τότε δε θα έφευγε εύκολα από το πλευρό της, παρά μόνο αν έβρισκε μια κυρία με… πιο φουσκωμένο πορτοφόλι.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Λέοντα στο κομμάτι αυτό, γιατί και εκείνος ζει για την πολυτέλεια, τα πλούτη, την καλοπέραση και τις απολαύσεις. Για τον Ζυγό, ζωή μέσα στη φτώχεια και τη μιζέρια, δεν είναι… ζωή και θα έκανε τα πάντα προκειμένου να απολαμβάνει τις ανέσεις ενός ωραίου σπορ διθέσιου αυτοκινήτου και φυσικά τα ιδιωτικά αεροπλάνα, τις διακοπές σε εξωτικά μέρη, τη βίλα στα πανάκριβα προάστια και τα πολλά, πολλά ψώνια σε διάφορους οίκους μόδας. Ο Ζυγός είναι ο άντρας που θα μπορούσε να «ρίξει» κάθε γυναίκα! Ξέρει πώς να μιλήσει, τι να της πει, πώς να συμπεριφερθεί, έχει ευγένεια, τρόπους, είναι ρομαντικός, τρυφερός, είναι καλαίσθητος, κάνει όλα τα χατίρια και είναι αυτό που λέμε… gentleman. Δύσκολα μια γυναίκα δεν θα του παραδοθεί άνευ όρων, αν εκείνος πραγματικά την βάλει στο μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ναι! Σωστά το μάντεψες! Ο Σκορπιός θα μπορούσε εύκολα να γίνει ζιγκολό. Όχι γιατί είναι τεμπέλης και δεν θέλει να δουλέψει, αλλά επειδή θέλει να βγάλει χρήματα άμεσα και εύκολα. Σε αντίθεση με τους άλλους δυο, ο Σκορπιός θα έκανε «σχέση» με μια μεγαλύτερη γυναίκα όχι για τα λούσα, τη χλιδάτη ζωή και τις ανέσεις, αλλά για τα λεφτά. Δεν θα της έλεγε για παράδειγμα να τον πάει στις Μαλδίβες. Θα της έλεγε να του περάσει τα λεφτά στον τραπεζικό του λογαριασμό. Αυτό που εξιτάρει περισσότερο και… «ανάβει» έναν Σκορπιό, είναι να βλέπει πολλά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό ή να βλέπει πακέτα με 100ευρα πάνω στο τραπέζι, να τα αγγίζει και να ξέρει ότι του ανήκουν. Ο Σκορπιός φυσικά και δεν θα έλεγε όχι και στην καλοπέραση και σε όσα θα του προσέφερε, αλλά πρωταρχικά θα έπαιρνε… μετρητά. Άλλωστε δεν θα είναι νέος για πάντα και θέλει να κάνει και το κουμάντο του για τα επόμενα χρόνια. Ο Λέων και ο Ζυγός σκέφτονται πιο πολύ το τώρα και την καλοπέραση του σήμερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved