Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί δεν κρατάει η σχέση σου!

Φταις κι εσύ...

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, να γιατί δεν κρατάει η σχέση σου!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, κάποια στιγμή αναρωτήθηκες «Γιατί δεν κατάφερα να κρατήσω αυτήν τη σχέση;». Πάντα βέβαια υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις, όμως αν ανατρέξεις στα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, θα διαπιστώσεις ότι το καθένα έχει ένα στοιχείο που φανερώνει τον πραγματικό λόγο που δεν έμεινε μέσα σε μια σχέση. Η αλήθεια καμιά φορά είναι σκληρή, αλλά έτσι είναι .

Ας δούμε ποια είναι αυτή για τα ζώδια του Αέρα:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, κάνεις πάντα δεύτερες σκέψεις για το κάθε τι στη ζωή. Κι αυτό περιλαμβάνει και τον εαυτό σου. Σε μια σχέση, έχεις την τάση να περνάς διάφορες κρίσεις ταυτότητας. Μπορεί να χάσεις τον εαυτό σου, ενώ είσαι στα μισά της προσπάθειάς σου να χτίσεις ένα δεσμό. Ξαφνικά δυσανασχετείς και κατηγορείς τον εαυτό σου για αυτό. Συχνά, μπορεί να προβάλλεις αυτές τις βαθιές ανασφάλειες στον/στην σύντροφό σου, που με τη σειρά του αρχίζει να ανησυχεί για το ποιος/α πράγματι είσαι.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ως Ζυγός, είσαι εντελώς εστιασμένος/η στο να βρεις κάποιον που θα ταιριάζει με όλα όσα έχεις συγκεντρώσει στη λίστα σου για τον τέλειο εραστή ή ερωμένη. Έχεις καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο τύπο προσώπου, που τον/την ψάχνεις μέσα στον αέναο χρόνο και με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δύσκολο για σένα να ξεφύγεις από αυτήν την εικόνα που έχεις δημιουργήσει. Τις πιο πολλές φορές, δε θα αφιερώσεις καν χρόνο για να γνωρίσεις κάποιον που δεν ταιριάζει ακριβώς σε αυτό που ονειρεύεσαι. Έτσι, διώχνεις μακριά σου μερικούς πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους. Ένας Ζυγός αρέσκεται να κολλάει στην εμφάνιση και την κοινωνική εικόνα, και οτιδήποτε έξω από το ιδανικό δεν αξίζει τον χρόνο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ακόμα κι αν έχεις δυνατά αισθήματα για κάποιον/α, σου αρέσει να το παίζεις ψυχρός και αδιάφορος. Προσεγγίζεις τους άλλους με ανέμελο στυλάκι και χρησιμοποιείς την τακτική «από μακριά κι αγαπημένοι». Όμως βαθιά μέσα σου, επιθυμείς να ζήσεις κάτι δυνατό κι αληθινό, μόνο που ποτέ δεν πρόκειται ν’ αφήσεις αυτά σου τα συναισθήματα να φανούν. Εμφανίζεσαι ως ένα άτομο απόμακρο και «αναίσθητο», όμως στην πραγματικότητα δείχνεις τα απολύτως αντίθετα από αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved