10 λάθη της Υδροχοΐνας μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να φτάσει στην κορυφή του έρωτα

10 λάθη της Υδροχοΐνας μέσα στη σχέση

Η γυναίκα αυτή δεν είναι εύκολος άνθρωπος κι αυτό ίσως είναι που κεντρίζει το ενδιαφέρον των αντρών. Για να την κατακτήσει κάποιος, θα πρέπει να έχει αρκετή υπομονή και αντοχή, αφού ξεφεύγει σαν τον... υδράργυρο και πάνω που πιστεύει ότι την έχει κερδίσει, αποδεικνύεται το αντίθετο. Η εκκεντρική γοητεία της, η εξυπνάδα, η καλώς εννοούμενη τρέλα της, το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα της, η προκλητικότητά της την κάνουν πόλο έλξης.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να κρατήσει μια σχέση για καιρό και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι επαναλαμβάνει κάποια λάθη.

1. Θέλει απεριόριστη ελευθερία

Το να της λέει ο σύντροφός της τι να κάνει δεν είναι κάτι που μπορεί να ανεχτεί, πόσω μάλλον να της απαγορεύεται το οτιδήποτε. Σαφώς και δεν το δέχεται, αφού έτσι ήταν, όταν τη γνώρισε και την ερωτεύτηκε, έτσι είναι και δε θα γίνει αλλιώς, επειδή είναι σε σχέση. Λογικό είναι να επαναστατεί και να αρνείται να ενταχτεί σε συγκεκριμένα πλαίσια, όμως αν δεν βρει τη χρυσή τομή, με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό, ο καθένας θα πάρει το δρόμο του.

2. Είναι ξεχασιάρα

Ξεχνά πολλά πράγματα και αυτό μπορεί να βλάψει τη σχέση της. Ιδιαίτερα, επετείους ή πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά της, προκειμένου να τα θυμηθεί, ίσως γιατί για αυτήν είναι ασήμαντα. Για τον σύντροφό της όμως δεν είναι.

3. Είναι απρόβλεπτη

Ως ένα σημείο, βέβαια, αυτό δεν είναι κακό, ιδίως αν κάνει ευχάριστες εκπλήξεις στο σύντροφό της, που τονώνουν τη σχέση. Το πρόβλημα είναι οι αντιδράσεις της, καθώς είναι απρόσμενες και συχνά υπερβολικές κι εύκολα θα παρεξηγηθεί ή θα την ενοχλήσει κάτι που δεν είναι σοβαρό.

4. Είναι αποστασιοποιημένη

Επίσης, δεν είναι κακό ορισμένες φορές, αφού μπροστά σε ένα πρόβλημα ή ένα ξαφνικό συμβάν, θα είναι η μόνη που θα κρατήσει την ψυχραιμία της. Το ζητούμενο είναι τα ερωτικά της συναισθήματα που τα περνά από τον εγκέφαλο, τα θεωρητικοποιεί και δεν τα εκφράζει.

5. Η αντίδραση είναι το μεσαίο της όνομα

Θα κάνειςαυτό που θα της έρθει, τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, ο κόσμος να έρθει ανάποδα. Συχνά, μάλιστα, ο σύντροφός της μπορεί να διαφωνεί, να της αραδιάζει ένα σωρό επιχειρήματα, όμως ό,τι κι αν της πει, από το ένα αφτί θα μπει και θα βγει από το άλλο.

6. Είναι προκλητική

Της αρέσει να προκαλεί, όχι μόνο σαν εμφάνιση αλλά και σαν συμπεριφορά. Συχνά, το πείραγμά της στο ταίρι της γίνεται όλο και πιο έντονο και ξεπερνά τα όρια, γιατί θέλει να δεις τις αντιδράσεις του, αντιμετωπίζοντάς το ελαφρώς σαν «πειραματόζωο». Όλα αυτά, δε, τα κάνει, όταν είναι χαλαρό και απολαμβάνει την ηρεμία του.

7. Κάποιες φορές αισθάνεται παγιδευμένη στη σχέση

Της είναι απαραίτητη η ανεξαρτησία και η αυτονομία μέσα στη σχέση, από το δικό της χώρο και τα ενδιαφέροντα, μέχρι την παρέα και τη διασκέδασή της, για να μη νιώθει παγιδευμένη. Συχνά όμως το παρακάνει, αφού κανονίζει να βγει, χωρίς να ρωτήσει το ταίρι της. Απλά το ανακοινώνεις ή του φέρεται σαν να είναι εισβολέας στη ζωή της κι όχι επιλογή της και προσπαθεί να τον κρατήσει έξω από κάποια κομμάτια της.

8. Συχνά βάζει τους φίλους και τις φίλες της πιο πάνω από το ταίρι της

Κατ’ αρχάς, να ξεκινήσουμε από το ότι έχει γενικώς μια ευκολία να κάνει φιλίες, που συχνά παρεξηγείται από το ταίρι της. Επιπλέον, συχνά παραμένει φίλη με τους πρώην της, κάτι που επίσης μπορεί να δημιουργήσει μια αμηχανία στον νυν ή και αμφιβολία κατά πόσο έχουν ξεπεραστεί τα ερωτικά στοιχεία ανάμεσά τους (που δε θα έπρεπε βέβαια, αφού είναι γνωστό ότι δε γυρνά ποτέ πίσω). Το δύσκολο όμως είναι να αποδεχτεί ότι βάζει τους φίλους της πιο πάνω από αυτόν και σε περίπτωση αντίδρασής του, κάνεις σαφές ότι προϋπήρχαν στη ζωή της και δεν πρόκειται να τους παρατήσει, δείχνοντάς του έμμεσα ότι οι άντρες έρχονται και παρέρχονται, αλλά αυτοί μένουν.

9. Αντιφάσκει

Της ταιριάζει ο στίχος «άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ», αφού τη μια στιγμή μπορεί να υποστηρίζει με θέρμη μια θέση και την επόμενη την αντίθετή της. Η δικαιολογίας της είναι ότι ο απόλυτος δεν είναι έξυπνος άνθρωπος. Είναι καλό όντως που αλλάζει απόψεις, όχι όμως τόσο συχνά γιατί έτσι μπερδεύει τον σύντροφό της που εκεί που είναι σίγουρος ότι κάτι θα την ικανοποιήσει ή θα τη βρει σύμφωνη, εκεί το αναιρεί.

10. Βαριέται εύκολα

Αυτό ισχύει τόσο για τη σχέση, όσο και για τους ανθρώπους. Θέλει συνεχώς το ενδιαφέρον της να ανανεώνεται, θέλει να υπάρχει κάτι διαφορετικό, κάτι που να την κρατάει σε εγρήγορση και να μη θεωρείται τίποτα δεδομένο. Ούτε αυτή, ούτε ο σύντροφός της, ούτε το αύριο. Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν οποιοσδήποτε προγραμματισμός έχει αποτύχει. Αλλά δε γίνεται να κάνουν πάντα ό,τι τους έρθει εκείνη τη στιγμή στο κεφάλι...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved