Τα... 4 γεροντοπαλίκαρα του ζωδιακού

Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά τους και προτιμούν την εργένικη ζωή.

Τα... 4 γεροντοπαλίκαρα του ζωδιακού

Για τα ζώδια αυτά η ζωή είναι πολύ καλύτερη, αν είναι μόνα. Προτιμούν να μην έχουν οικογένεια και υποχρεώσεις και να μπορούν να ζουν την κάθε τους στιγμή όπως εκείνα τη θέλουν. Φυσικά νιώθουν πολύ καλά ελεύθεροι, ωραίοι και... διαθέσιμοι και περνούν ακόμα καλύτερα, όταν έχουν απλά σχέσεις χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σοβαρές. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιους άντρες του ζωδιακού μιλάμε:

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2022;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΚΡΙΟΣ

Το παράδοξο με τον Κριό είναι το εξής. Είτε θα παντρευτεί σε μικρή ηλικία γιατί ενθουσιάστηκε και καψουρεύτηκε, είτε δεν θα παντρευτεί ποτέ γιατί πολύ απλά θέλει να είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος και κυρίως να μπορεί να έχει επιλογές. Βαριέται πάρα πολύ εύκολα και ξενερώνει γενικά ακόμα πιο εύκολα, οπότε είναι λογικό να πηγαίνει από σχέση σε σχέση. Τον ιντριγκάρει περισσότερο το κυνήγι, το φλερτ και οι εναλλαγές στην ερωτική του ζωή, παρά μια μόνιμη σχέση με τη ρουτίνα και την καθημερινότητά της. Ο Κριός είναι εύκολα ένα πάρα πολύ ευτυχισμένο «γεροντοπαλίκαρο» και κάνει ζωάρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε έναν Τοξότη; Να τον δεσμεύσεις και να τον καταδικάσεις να ζει μέσα στην ρουτίνα και στις υποχρεώσεις. Ο Τοξότης δεν είναι άνθρωπος που αναλαμβάνει ευθύνες. Θέλει να ζει την κάθε του στιγμή, να περνάει καλά, να ταξιδεύει και να μην λογοδοτεί πουθενά. Είναι «γεροντοπαλίκαρο», του αρέσει, το γουστάρει και αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, πάλι την ίδια επιλογή θα έκανε. Γιατί έτσι είναι ευτυχισμένος. Θέλει να έχει σχέσεις χαλαρές που δεν τον «πνίγουν» και δεν έχουν από εκείνον απαιτήσεις και προσδοκίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως το πιο πιθανό είναι να μην έχει επιλέξει τον γάμο και τα παιδιά, διότι πολύ απλά επέλεξε την καριέρα του. Είναι γνωστός εργασιομανής και για εκείνον στόχος στην ζωή είναι η επαγγελματική του ανέλιξη και πορεία και όχι να κάνει παιδιά και να γίνει ο κλασικός οικογενειάρχης. Δεν είναι σαν τον απέναντί του, τον Καρκίνο. Ο Αιγόκερως επιτυχία στην ζωή θεωρεί το στάτους, την εξουσία και τα λεφτά και όχι το να είναι πατέρας και σύζυγος. Οπότε πάρα πολύ εύκολα θα τον δεις να επιλέγει να μένει «γεροντοπαλίκαρο» και να το απολαμβάνει, θεωρώντας πως τα κατάφερε στη ζωή του μια χαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μοιάζει πάρα πολύ με τον Κριό και τον Τοξότη που αναφέραμε παραπάνω. Θέλει να νιώθει ελεύθερος και το χειρότερό του είναι να προσπαθήσεις να του «βάλεις καπίστρι». Θα γίνει έξαλλος και θα ξεκινήσει επανάσταση κατά του γάμου, της συμβίωσης και των δεσμεύσεων. Δεν τα αντέχει όλα αυτά. Θέλει ανεξαρτησία, την ηρεμία του και φυσικά, επειδή βαριέται πάρα πολύ εύκολα, του αρέσουν οι πολλές εναλλαγές στη ζωή του. Προτιμά να δοκιμάζει καινούργια «φρούτα» από… διαφορετικούς «κήπους». Οπότε αν τον ρωτήσεις, θα σου απαντήσει με φωνή: «Για πάντα γεροντοπαλίκαρο!»

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο όταν σε χάσει οριστικά!

Οι έρευνες μίλησαν! Το «κέρατο» είναι πιθανή αιτία χωρισμού για αυτά τα 6 ζωδια ζευγάρια

Τα 5 ζώδια που αντέχουν στον συναισθηματικό πόνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved