Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Τοξότη

Θα τον κάνουν να πονέσει πολύ!

Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Τοξότη

Ίσως να έχεις ακούσει πολλά για τον Τοξότη. Το ζώδιο αυτό θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα- ένα από τα πλέον... δύσκολα άτομα για να δεσμευτεί, καθώς του αρέσει η ελευθερία του και η ανεξαρτησία του όσο τίποτα άλλο. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν πληγώνεται εύκολα, καθώς δεν δένεται και δεν βγάζει συναισθήματα με ευκολία όπως άλλα ζώδια, ωστόσο αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες που θα σου αναφέρουμε, κινδυνεύει να πληγωθεί πολύ και να πονέσει. Ποιες είναι όμως οι τρείς "λάθος" γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι και σειρά στον ΑΝΤ1 είχε γίνει αυτός ο δύσκολος και αταίριαστος συνδυασμός ζωδίων! Η γυναίκα Ταύρος είναι σταθερή, της αρέσει το σπίτι της, δεν είναι party animal και θέλει να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα βρει στον Τοξότη, ο οποίος δεν κάθεται ποτέ σε ένα μέρος, είναι απίστευτα ανεξάρτητος, δεν έχει μπέσα στο λόγο του και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Μπορεί αρχικά να υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσά τους και το πάθος να φουντώσει, ωστόσο οι αγεφύρωτες διαφορές στους χαρακτήρες τους θα φέρουν άμεσα τον χωρισμό και μάλιστα με πολλούς καυγάδες και εντάσεις.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι από την αρχή λάθος να μπλέξουν αυτοί οι δυο και το ξέρουν! Το νιώθουν, αλλά το πάθος μπορεί να νικήσει τα πάντα. Στο κρεβάτι ίσως και να τα βρουν και να είναι καλοί εραστές, ωστόσο στην καθημερινότητα θα «βγάλουν μαχαίρια». Πόλεμος θα είναι η κάθε τους στιγμή και δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε τίποτα. Η γυναίκα Παρθένος έχει ένα πρόγραμμα, θέλει να είναι όλα οργανωμένα και σιχαίνεται τις εκπλήξεις και τις ανατροπές. Ο Τοξότης από την άλλη, αλλάζει εύκολα γνώμη, δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του, του αρέσει λίγο το… χάος και μπορεί να τρελάνει την γυναίκα Παρθένο στο λεπτό! Δύσκολος συνδυασμός και μάλιστα ο χωρισμός θα είναι σχετικά άμεσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Τοξότης με τον Αιγόκερω είναι ζώδια «γειτονικά» ωστόσο ως άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί… Η μέρα με τη νύχτα θα λέγαμε. Υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους, καθώς η γυναίκα Αιγόκερως γοητεύεται από το χιούμορ του Τοξότη, από τη χαρά που κουβαλάει πάντα και το χαμόγελό του, ωστόσο από την άλλη θέλει και να τον «χτυπήσει» επειδή είναι στον κόσμο του. Εκείνη θέλει σταθερότητα, οργάνωση, προγραμματισμό κι εκείνος είναι… ό,τι να’ ναι. Δεν αναλαμβάνει ευθύνες, είναι όπου φυσάει ο άνεμος και θέλει συνέχεια να ταξιδεύει και να αποκτά νέες εμπειρίες. Ως ζευγάρι δεν μπορούν να τα βρουν και ο χωρισμός θα είναι άμεσος. Μπορεί να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο, αλλά είναι ένας έρωτας που δεν θα κρατήσει γιατί δεν μπορούν να τα βρουν στην καθημερινότητά τους.

Διάβασε επίσης:

Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Τοξότη

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Τοξότη

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved