Τι κάνει ο Τοξότης μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Τοξότης μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Ακόμα και για τον Τοξότη ο οποίος θεωρείται ένας άνθρωπος αρκετά... στον κόσμο του. Γιατί συναισθηματικό, ρομαντικό και εμμονικό, δεν τον λες. Έχει σχέση μεν, αλλά δεν είναι ο άνθρωπος που θα παθιαστεί και θα κολλήσει σαν βδέλλα πάνω σου.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Όπως και να έχει πάντως και εκείνος καρδούλα έχει και πληγώνεται από έναν χωρισμό, όπως όλοι οι άνθρωποι. Αρχικά θα γίνει έξαλλος που τον παράτησες. Ο άντρας Τοξότης δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χωρισμό καθόλου καλά και η πρώτη του αντίδραση είναι ο θυμός. Δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και θα πρέπει να είσαι έτοιμη για να τα αντιμετωπίσεις όλα!

Δεν μπορεί καν να σκεφτεί εκείνη τη στιγμή, γιατί θολώνει και δεν βλέπει καθαρά. Όταν όμως ηρεμήσει και η ένταση της στιγμής περάσει, τότε θα νιώσει άσχημα για ό,τι έκανε και το πιο πιθανό είναι να σου ζητήσει συγγνώμη. Οπότε άφησέ τον να επανορθώσει με τη συγγνώμη του και τότε θα σε αφήσει ήσυχη μια για πάντα! Δεν πρόκειται να έχεις δράματα, κυνηγητό ή κάποιου είδους εκδίκηση. Θα πάει κι εκείνος παρακάτω και δεν θα ασχοληθεί ξανά μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Τοξότη

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved