Έτσι θα κερδίσεις έναν Σκορπιό, από το πρώτο ραντεβού

Η σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά θα αλλάξει τη ζωή σου

Έτσι θα κερδίσεις έναν Σκορπιό, από το πρώτο ραντεβού

Οι Σκορπιοί έχουν -και όχι άδικα- τη φήμη του πιο παθιασμένου ζωδίου, αν και σε γενικές γραμμές, το φανερώνουν λίγο πριν …χτυπήσουν. Παράλληλα όμως είναι και έντονα πιστοί και φροντίζουν πολύ όσους αγαπούν.

Ένας ερωτευμένος Σκορπιός δεν ανοίγεται καθόλου εύκολα, όσον αφορά τα συναισθήματά του, αφού ο έρωτας και η αγάπη του ξυπνούν το αίσθημα της αυτοπροστασίας. Νιώθει ευάλωτος και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Μην ξαφνιαστείς αν ανακαλύψεις ότι σε «έψαξε» εξονυχιστικά, πριν αποφασίσει να βγει μαζί σου. Και δεν εννοούμε απλά ένα Gooogle ή Facebook search.

Συνηθίζει να προχωρά με αργά βήματα σε μια νέα σχέση. Τον ελκύει ιδιαίτερα το παιχνίδι της αποπλάνησης και μπορεί εύκολα να κάνει πίσω, αν θεωρήσει πως του την «πέφτουν» ευθέως και με τρόπο που θεωρεί χυδαίο. Είναι σεξουαλικό πλάσμα, αλλά έχει και μια αξιοπρέπεια, ως κάλυψη για κάθε είδους ιδιωτικές απολαύσεις.
Και η λέξη «ιδιωτικές» είναι και η λέξη κλειδί για έναν Σκορπιό. Θα σε ξεψαχνίσει στις ερωτήσεις, ενώ ο ίδιος θα αποκαλύψει ελάχιστα.

Για να κερδίσεις έναν Σκορπιό να είσαι πάντα ο εαυτός σου, αλλά τουλάχιστον στη φάση της πρώτης γνωριμίας καλλιέργησε κι έναν αέρα μυστηρίου γύρω από τον εαυτό σου. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα και θέλει να ανακαλύπτει τις κρυφές πτυχές των προσώπων και των πραγμάτων, φτάνοντας σε απίστευτα βάθη.

Μια σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά θα αλλάξει τη ζωή σου, καθώς φτάνει συχνά στην ψυχή. Δεν είναι μια επιφανειακή σχέση! Αυτός βάζει ολόκληρο τον εαυτό του και ψάχνει για αυτόν/η που θα κάνει το ίδιο.

Διάβασε επίσης:

3 ζωδιακά ζευγάρια που η αγάπη τους θα κρατήσει και 3 που θα το διαλύσουν αμέσως

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που έχουν τους άντρες συνεχώς στο τρέξιμο

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι φτωχοί στα λόγια και πλούσιοι σε πράξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved