7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Σκορπιό!

Έχεις σχέση με Σκορπιό; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Σκορπιό!

Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένα άτομα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Και, παρόλο που μπορεί να είναι ζηλιάρηδες και μυστικοπαθείς, ταυτόχρονα είναι συμπονετικοί και στοργικοί, όπως πολύ καλά γνωρίζουν τα κοντινά τους πρόσωπα. Έχουν μια τεράστια γκάμα πλεονεκτημάτων αλλά και άλλα δυνατά χαρακτηριστικά, τα οποία καλό είναι να γνωρίζεις, εάν έχεις ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσεις μια σχέση μαζί τους.

Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με τις 7 πιο σημαντικές αλήθειες που οπωσδήποτε πρέπει να λάβεις υπόψη, εφόσον σχετίζεσαι συναισθηματικά με αυτό το «σκοτεινό» και μυστηριώδες ζώδιο του νερού.

1. Είναι ο πιο σέξι τύπος του ζωδιακού!

Σου έχει τύχει ποτέ να διαπιστώσεις ξαφνικά ότι έλκεσαι από έναν περίεργο τύπο, που δεν λέει και πολλά εμφανισιακά και μισοκοιμάται διαβάζοντας την εφημερίδα του μέσα στο μετρό; Αυτή η ανεξήγητη έλξη δεν είναι τυχαία. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για έναν Σκορπιό που μια πιθανή ερωτική εμπειρία μαζί του, θα σε κάνει να… παραμιλάς. Ααα, και κάτι άλλο. Μην προσπαθήσεις να αντισταθείς. Δεν μπορείς!

2. Είναι κυριαρχικός και θέλει να ελέγχει τα πάντα

Ακόμα κι αν θέλεις να πιστεύεις ότι ο/η Σκορπιός σύντροφός σου δεν έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας, ξέρεις ότι κάνεις λάθος. Αν κάποιες φορές δείχνει υποχωρητικός, απλώς σημαίνει ότι... παίζει μαζί σου, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να σε ξαναβάλει στη θέση σου! Επιπλέον, είναι ο τύπος του ανθρώπου που πάντα κερδίζει. Είναι επίμονος σε σημείο να γίνεται αμείλικτος, περιστασιακά γίνεται χειριστικός και έχει τεράστια εσωτερική δύναμη. Γενικά, μην χαλαρώνεις και πολύ μαζί του.

3. Επιλέγει φανατικά την ιδιωτικότητα

Είναι πολύ πιθανό ο Σκορπιός σου να μη δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το facebook ή τα άλλα social media, αλλά μη νομίζεις ότι το κάνει επειδή σε απατάει ή έχει κάτι να κρύψει. Είναι επειδή δεν θέλει να ανακατεύεται στις δουλειές του όλος ο κόσμος! Δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να διαπιστώσεις ότι δεν έχει κανένα προφίλ, πουθενά, και μάλιστα έχει στην κατοχή του ένα σημειωματάριο το οποίο κλειδώνει σε ασφαλές μέρος που ο ίδιος ελέγχει απόλυτα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

4. Ιντριγκάρεται από το σκοτάδι

Οι Σκορπιοί φημίζονται για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τον θάνατο, τον τρόμο, το σκοτάδι, το υπερφυσικό ή ακόμα και το αποκρυφιστικό. Ίσως λοιπόν ο Σκορπιός σου να αρέσκεται στο να βλέπει σκοτεινές σειρές μυστηρίου, θρίλερ, αστυνομικά κ.λπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κατά συρροή δολοφόνος. Απλώς τον γοητεύουν τα σκοτεινά πράγματα. Αν δεν τον δεις να ψάχνεται με…. περίεργες πρακτικές ή να συμμετέχει σε τελετές, μη δώσεις σημασία. Άφησέ τον να ζει στον δικό του κόσμο του… σκότους!

5. Έχει σαρκαστικό χιούμορ!

Μερικές φορές, κρίνοντας από αυτά που βρίσκει αστεία ένας Σκορπιός, θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις και κακό. Μην τον καταδικάζεις όμως τόσο εύκολα. Αντιθέτως, να χαίρεσαι που έχει την ικανότητα να ανακαλύπτει το χιούμορ μέσα σε καταστάσεις που κατά τα άλλα είναι φρικτές, γιατί αυτό κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Επιπλέον, διαθέτει φονική ειλικρίνεια. Ίσως έχεις ακούσει πολλούς να λένε «δεν με νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι», όμως ο Σκορπιός το εννοεί. Για αυτό, μην τον ρωτήσεις ποτέ αν κάτι που φοράς σου πάει ή σε παχαίνει, εκτός αν θέλεις πραγματικά να μάθεις την αλήθεια.

6. Είναι επινοητικός και πολύ διακριτικός

Αν θελήσεις κάτι που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο, από το να εξαφανίσεις ένα… πτώμα έως να οργανώσεις ένα πάρτι έκπληξη, μπορείς πάντα να απευθυνθείς με σιγουριά στον Σκορπιό σου!

Όχι μόνο θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε ό,τι χρειαστείς, αλλά επίσης θα αποφύγει την όποια κριτική για τις πράξεις σου και θα κρατήσει το στόμα του κλειστό γύρω από το θέμα που σε απασχολεί. Σκέψου μόνο πόσο χρήσιμο είναι αυτό…

7. Έχει ενσωματωμένο ανιχνευτή ψεύδους!

Αυτό το ζώδιο του νερού έχει απίστευτη μνήμη αλλά και μια έμφυτη ικανότητα να ανιχνεύει την αλήθεια σε κάθε δεδομένη κατάσταση. Επομένως, το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να μην προσπαθήσεις καν να ωραιοποιήσεις ή να στρογγυλέψεις καταστάσεις ή ακόμα χειρότερα να επιχειρήσεις να του πεις ψέματα! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να θυμώσει πολύ μαζί σου και πίστεψέ μας δεν θα σου αρέσει καθόλου!

Αν μάλιστα θεωρήσει σοβαρή την εξαπάτησή του, να ξέρεις ότι είναι πονηρός, εκδικητικός και έχει πολύ λίγους ενδοιασμούς για να σε… καταστρέψει. Από τη στιγμή που θα φερθείς σκάρτα σε έναν Σκορπιό, πρέπει να φυλάς πάντα τα νώτα σου. Τέλος!

Διάβασε επίσης:

Οι 4 ιδανικές νύφες για τον άντρα Ζυγό

Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved