4 ζώδια που κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους και 2 που μπαίνουν κατευθείαν σε σχέση

Κάποιοι θέλουν να… «παίζουν» και κάποιοι άλλοι κυνηγούν τη σταθερότητα.

4 ζώδια που κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους και 2 που μπαίνουν κατευθείαν σε σχέση

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι ψάχνουν την αγάπη και τον έρωτα, απλώς ζητούν διαφορετικά πράγματα στην ερωτική τους ζωή. Υπάρχουν κάποια ζώδια που νιώθουν «ζωντανά» μόνο μέσα από το φλερτ, το «παιχνίδι» και την έξαψη που δίνει το καινούργιο και το διαφορετικό και κάποια άλλα που δεν τους ενδιαφέρει το εφήμερο, αλλά θέλουν να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα με ένα άτομο, να δώσουν και να πάρουν μέσα σε μια σχέση. Πάμε να δούμε ποια ζώδια θέλουν να είναι… ελεύθερα πουλιά και να έχουν πολλές και διάφορες επιλογές και ποιοι είναι οι σχεσάκηδες.

Οι "παίκτες" του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα άτομο που βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Ενώ στην αρχή ενθουσιάζεται με μια νέα γνωριμία και κάνει… κίνηση, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα νιώσει ότι πλήττει και ότι θέλει κάτι διαφορετικό για να ανανεωθεί. Όταν γενικά η «φλόγα» σβήνει, τότε ο Κριός την «κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια, γι΄ αυτό δεν μπαίνει εύκολα σε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει. Τη μια στιγμή θέλει να είναι μόνος του και την άλλη θέλει να είναι σε σχέση. Επίσης, δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι «να, με αυτό το άτομο θέλω να κάνω σχέση». Σε 5 λεπτά θα του έχει περάσει… Το ξέρει αυτό και επειδή γενικά είναι κοινωνικός και του αρέσει να «παίζει», δεν θέλει να δεσμευτεί και να χάσει την έξαψη και τον ενθουσιασμό που του δίνει κάθε νέο φλερτ.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον Τοξότη όλα στην ζωή είναι μια περιπέτεια. Έτσι αντιμετωπίζει και την ερωτική του ζωή. Θέλει να είναι ελεύθερος για να μπορεί να φλερτάρει, να γνωρίζει καινούργιο κόσμο και να «εξερευνά» το… άγνωστο. Δεν νιώθει άνετα σε μια σχέση, καθώς αυτή τον περιορίζει και του «κόβει τα φτερά». Δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει και νιώθει ότι δεν ζει και δεν μπορεί να αποκομίσει τις εμπειρίες που θα του έμεναν ίσως αξέχαστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο εγκεφαλικό, το οποίο μάλιστα δεν ενθουσιάζεται εύκολα και… βαριέται ακόμα πιο εύκολα. Θέλει να έχει τις επιλογές του ανοιχτές, να μπορεί να μιλά με διάφορα άτομα, να επικοινωνεί και να μην νιώθει ότι κάποιος τον καταπιέζει και τον περιορίζει. Έχει μεγάλο θέμα με την ελευθερία του και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του πάνω σε αυτό. Για εκείνον, το φλερτ με διαφορετικά άτομα, το νέο και το διαφορετικό είναι «τροφή» την οποία δεν θα στερηθεί με τίποτα.

ΟΙ ΣΧΕΣΑΚΗΔΕΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο Καρκίνος γνωρίσει ένα άτομο που του αρέσει, τότε αμέσως αρχίζει να σκέφτεται νυφικά, γάμους, οικογένεια και παιδιά. Είναι ένα ζώδιο που μπαίνει… κατευθείαν στο ψητό. Μετά το πρώτο ραντεβού, είναι έτοιμος για σχέση και αν αυτή η σχέση καταλήξει και γρήγορα σε… επισημοποίηση, τότε ακόμα καλύτερα για εκείνον. Ο Καρκίνος δεν θέλει να παίζει σε πολλά ταμπλό. Θέλει ένα που να του αρέσει και σε αυτό θα αφιερωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος σχεσάκιας από τον Ζυγό! Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Είναι το ζώδιο που θέλει μόνιμα να είναι μέσα σε μια σχέση και να απολαμβάνει την ζωή του στο πλευρό του αγαπημένου/η της/του. Ο Ζυγός ζει και αναπνέει για να είναι μέσα σε μια σχέση και υποφέρει, αν για κάποιο λόγο είναι μόνος του. Για εκείνον δεν υπάρχει ενδοιασμός για το αν θα δεσμευτεί ή όχι και δεν τον ενδιαφέρει τόσο το «παιχνίδι» με πολλούς/ες. Αρκεί να βρει τον/την ένα/μία.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού μπλέκουν συνήθως με τις λάθος γυναίκες

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι καλοί φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

Πολύ δύσκολα θα εντυπωσιάσεις αυτά τα 5 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved