Τα 2 πιο κτητικά και τα 2 πιο cool ζώδια σε μια σχέση

Τα δυο πρώτα μάλλον τα γνωρίζεις...

Τα 2 πιο κτητικά και τα 2 πιο cool ζώδια σε μια σχέση

Τα παρακάτω ζώδια έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις για το πώς πρέπει να είναι μέσα στη σχέση, εκτός του ότι σαν χαρακτήρες διαφέρουν αρκετά. Αφ' ενός λοιπόν έχουμε τα μεν, που είναι κτητικά και θέλουν το ταίρι τους να ασχολείται μόνο μαζί τους κι όλα τα άλλα να έρχονται δεύτερα και αφ' ετέρου τα πιο cool, που δεν επιδιώκουν την αποκλειστικότητα του έτερου ήμισυ, αντίθετα χαίρονται όταν αυτό έχει και άλλες ασχολίες ή ενδιαφέροντα! Ας πάμε λοιπόν να τα δούμε!

ΤΑ ΚΤΗΤΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο κτητικά ζώδια του ζωδιακού! Μπορεί να του πάρει πολύ καιρό να ερωτευτεί, όμως όταν συμβεί θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει αυτό το άτομο κοντά του. Η εμπιστοσύνη για τους Σκορπιούς είναι μία λέξη εντελώς άγνωστη, καθώς εκτός από τους άλλους δεν εμπιστεύονται ούτε καν τον εαυτό τους. Φοβούνται πως οι άλλοι θα τους προδώσουν πολύ εύκολα και έτσι αισθάνονται πως πρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Μπορεί να μην είναι ελεγκτικοί σε κανέναν άλλον τομέα τη ζωής τους, όταν όμως πρόκειται για την αγάπη μπορούν να γίνουν πραγματικά τρελοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος επίσης είναι το πιο κτητικό ζώδιο. Η φράση "δικό μου" τον χαρακτηρίζει, είτε πρόκειται για πράγμα είτε για άνθρωπο. Έχει την ανάγκη να νιώθει ότι κάποιος ή κάτι του ανήκουν δικαιωματικά, καθώς αυτός επενδύει πάνω τους και θέλει να νιώθει τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να τα χάσει. Δυστυχώς, συχνά, εξ αιτίας της κτητικότητάς του γίνεται αφόρητα καταπιεστικός και δεν αναγνωρίζει ατομικές ελευθερίες.

❤️Η δική σου σχέση έχει αγάπη και αφοσίωση; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ COOL...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που τον κάνει πραγματικά καλό σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμος σε εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Δε θα κάτσει να ψάξει κινητά ή να παρακολουθεί ποιος/α του έκανε like. Χαίρεται αρκετά όταν το ταίρι του έχεις άλλες ασχολίες ή παρέες γιατί του αρέσει να συζητάει μαζί του τις διαφορετικές εμπειρίες, κάτι που τονώνει και το ενδιαφέρον του. Εννοείται ότι θα ένιωθε ότι καταπιεζόταν αφόρητα σε μια σχέση που το άλλο μέλος είναι κτητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αξιόπιστος, σταθερός και έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάθε πίεση ή δυσκολία στη σχέση. Χρησιμοποιεί κατά περίπτωση και το μυαλό και την καρδιά του και όταν βρίσκει θερμή ανταπόκριση από το ταίρι του, είναι πραγματικά χαρούμενος. Επίσης, δε βγάζει κτητικότητα και θέλει να ελέγχει (εκεί το χάνει) ό,τι αφορά στη δουλειά του. Δε γίνεται να σκέφτεται κάθε τρεις και δύο που είναι το ταίρι του και τι κάνει, γιατί δε θα μπορεί να συγκεντρωθεί στις ευθύνες και τα καθήκοντά του. Αυτό λοιπόν είναι που από τη μια τον κάνει πιο cool στη σχέση, από την άλλη όμως ενδέχεται να κατηγορηθεί για έλλειψη ενδιαφέροντος.

Διάβασε επίσης: Τα ζώδια που δεν θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με ένα άτομο

Τα 3 πιο πιστά και τα 3 πιο άπιστα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved