Αν δεν υποφέρεις την καταπίεση, διάλεξε έναν από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Θα σε αφήσουν να «αναπνεύσεις» και να κάνεις και την ζωή σου, χωρίς να σε «πνίγουν»

Αν δεν υποφέρεις την καταπίεση, διάλεξε έναν από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Προφανώς και ενδιαφέρονται. Δεν λέμε το αντίθετο. Είναι ερωτευμένοι με τη σύντροφό τους, αλλά παράλληλα ανήκουν σε εκείνους τους πιο cool άντρες, που δεν ζηλεύουν με το παραμικρό, δεν καταπιέζουν, ούτε ελέγχουν και την ανάσα της κοπέλας τους. Αν λοιπόν ψάχνεις τέτοιο άντρα, τότε σου προτείνουμε να διαλέξεις έναν από τους παρακάτω τέσσερεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που τον κάνει πραγματικά καλό σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμος σε εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Το μόνο εμπόδιο που συναντά είναι ότι όλα αυτά μεταφράζονται ως «αδιαφορία», κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

❤️Η δική σου σχέση έχει αγάπη και αφοσίωση; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αξιόπιστος, σταθερός και έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάθε πίεση ή δυσκολία στη σχέση. Χρησιμοποιεί κατά περίπτωση και το μυαλό και την καρδιά του και όταν βρίσκει θερμή ανταπόκριση από το ταίρι του, είναι πραγματικά χαρούμενος. Το μόνο λάθος του είναι ότι φοβάται ότι όλο το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» και σκέφτεται απαισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν είναι ερωτευμένος ο Τοξότης είναι ευτυχισμένος, χαρούμενος και αισιόδοξος και αυτά τα συναισθήματα μεταφέρει και στο ταίρι του. Εκπέμπει θετικά vibes κάτι που είναι αναζωογονητικό, απλά πρέπει να έχει μια επαφή με την πραγματικότητα και να μη νομίζει ότι οι σχέσεις είναι εύκολες.

ΙΧΘΥΕΣ

Από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού είναι το πιο χαλαρό στις σχέσεις. Είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, συναισθηματικός και γνωρίζει πώς να εκφράσει την αγάπη του στο έτερο ήμισυ. Επίσης, ξέρει πώς να αποφεύγει υφάλους και να ηρεμεί τα πράγματα. Λίγο προσοχή μόνο με τη χαλαρότητα γιατί μπορεί να φέρει βαρεμάρα.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού προτιμούν τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες

4 άντρες του ζωδιακού που αφήνουν τις συζύγους τους να κάνουν κουμάντο

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved