Έτσι θα καταλάβεις ότι το πάθος του για σένα άρχισε να σβήνει, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Χτυπάνε τα καμπανάκια...

Έτσι θα καταλάβεις ότι το πάθος του για σένα άρχισε να σβήνει, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Όλες φτάνουμε σε ένα σημείο που, είτε έχουμε σχέση είτε ενδιαφερόμαστε για έναν άντρα ερωτικά, αρχίζουμε και λαμβάνουμε (ή νομίζουμε) σημάδια ότι το πάθος του για μας έχει αρχίσει και σβήνει. Ποια είναι αυτά τα στοιχεία της συμπεριφοράς του που θα πρέπει να μας χτυπήσουν τα καμπανάκια μόλις τα δούμε;

Ξέροντας το Στοιχείο που ανήκει το ζώδιο του αγαπημένου σου, μπορείς να καταλάβεις, αν άρχισε να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Αν ανήκει σε κάποια από τα Ζώδια της Φωτιάς μιλάμε για ένα πραγματικά φλογερό άτομο. Το αίμα ρέει καυτό στις φλέβες του, έχει ενθουσιασμό, ευδιαθεσία, είναι εκδηλωτικό και εξωστρεφές. Όταν αρχίσει να δείχνει ότι του ανήκει όλος ο κόσμος και οι άλλοι γύρω του είναι τυχεροί που τους επιτρέπει να ζουν σε αυτόν είναι σημάδι ότι ήδη έχει μπει στη φάση του «κρύου». Σιγά- σιγά η φλόγα θα αρχίσει να σβήνει αφού θα βαριέται να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου, θα γίνει αδιάφορο, εγωκεντρικό και εσωστρεφές. Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να παρέμβεις δυναμικά για να την αναζωπυρώσεις.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Οι άνθρωποι που ανήκουν στα Ζώδια της Γης είναι, απλοί, προσγειωμένοι και διακριτικοί. Συνήθως είναι συνετοί, έχουν μια ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής, ενώ όταν νιώθουν ερωτευμένοι είναι πιο πρόθυμοι να ανοιχτούν και να δείξουν την εκτίμησή τους στο άτομο που έχουν στο πλευρό τους. Ωστόσο, μπορεί να είναι και πιο ιδιότροποι ή κυκλοθυμικοί, οπότε καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν αισθάνονται καλά. Αν έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει το ενδιαφέρον του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου φαίνεται από το ότι θα έχει αρχίσει να εκφράζει δεύτερες σκέψεις (ενίοτε αρνητικές), να θεωρεί ύποπτη την κάθε σου κίνηση, να είναι πιο εσωστρεφής από το συνηθισμένο και όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα να γίνεται αφόρητα στριμμένος/η.

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Ζώδια της επικοινωνίας, και τα τρία, εγκεφαλικά, συχνά το μυαλό τους ξεφεύγει και ίσως είναι δύσκολο να πιάσεις τα vibes τους και να εκπέμψεις στο ίδιο μήκος κύματος. Αν ο άνθρωπός σου είναι σε συνεχή κίνηση, συζητήσιμος και εκφράζει δημοσίως τα αισθήματά του για σένα, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ωστόσο, εάν υπάρχει έλλειψη περιέργειας σε ό, τι συμβαίνει γύρω του, είναι λιγομίλητος και αδιάφορος είτε προς τα τρέχοντα γεγονότα και εξελίξεις, είτε προς εσένα και τα ενδιαφέροντα ή τη συμπεριφορά σου, μάλλον έχει αρχίσει να φυσάει ο άνεμος της αλλαγής στα συναισθήματά του.

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Όπως και στο βάθος της θάλασσας έτσι και στα άτομα των Ζωδίων του Νερού δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς γίνεται μέσα τους. Είναι πολύ ευαίσθητα και εσωστρεφή, δείχνουν δύσκολα τα συναισθήματά τους αλλά όταν είναι ερωτευμένα θα σε αφήσουν να το καταλάβεις με το δικό τους διακριτικό τρόπο. Θα σου φέρουν λουλούδια, θα σου γράψουν ένα σημείωμα ή θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για το πως πέρασες τη μέρα σου. Δυστυχώς είναι πιο εύκολο να αντιληφθείς ότι έχουν αρχίσει να «ξενερώνουν» αφού θα αρχίσουν να διαχωρίζουν τον εαυτό τους από εσένα και να υψώνουν ένα τοίχο ανάμεσά σας, θα απομονώνονται, θα μαραζώνουν και θα είναι μελαγχολικά.

Διάβασε επίσης: Το ΤOP 5 των πιο χειριστικών γυναικών

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved