Το ΤOP 5 των πιο χειριστικών γυναικών

Αυτές έχουν το πάνω χέρι στη σχέση!

Το ΤOP 5 των πιο χειριστικών γυναικών

Γενικά τους αρέσει να ελέγχουν ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά πραγματικά, όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, οι συγκεκριμένες κυρίες του ζωδιακού το... τερματίζουν. Χρησιμοποιούν τα μεγάλα μέσα (πίεση, δάκρυα, μούτρα, συναισθηματικούς εκβιασμούς) ανάλογα με το τι διαθέτει η καθεμιά, και δεν αφήνουν τον καλό τους να πάρει ανάσα.

Δες ποιες είναι και πώς καταφέρνουν να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποτελεί έκπληξη που η γυναίκα Σκορπιός βρίσκεται στην πρώτη θέση αφού, εκτός από μυστηριώδης και ιδιαίτερα σεξουαλικη, έχει ισχυρή πειθώ και ένστικτο και δεν της ξεφεύγει Τ Ι Π Ο Τ Α και κανείς. Θα το πάει από δω, θα το φέρει από εκεί, θα ασκήσει την ανάλογη πίεση και έλεγχο, θα στριμώξει όσο περισσότερο γίνεται και τελικά θα φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει αυτή. Σε μια σχέση σίγουρα έχει το πάνω χέρι και θα γίνει αντιληπτό από τις πρώτες μέρες.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα εύκολα μπορεί να ελέγξει ή να χειραγωγήσει τον/ην σύντροφό της για να της κάνει τα χατίρια και μάλιστα συχνά δεν λαμβάνει καν υπόψη τις ανάγκες του άλλου. Δε θα αυξήσει τον τόνο της φωνής της, ούτε θα επιμείνει. Θα το πάει λάου-λάσου, μέσα στη γλύκα ή την στενόχωρη – μελαγχολική διάθεση, κεντράροντας κατ’ ευθείαν στο συναίσθημά του, εκβιάζοντας κιόλας τόσο, όσο για να τον γεμίσει ενοχές. Είπαμε, είναι survivor και ας την βλέπεις τόσο «ευαισθητούλα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Διδυμίνα ξέρει να χειρίζεται καλά τη... γλώσσα. Ξέρει τι να πει στον καλό της, πότε πρέπει, έχοντας το ύφος που χρειάζεται, αλλά και διαστρεβλώνοντας ή στρίβοντας το οτιδήποτε, ανάλογα με το πώς την βολεύει. Είναι τόσο έξυπνα χειριστική που πουλάει και αγοράζει τους πάντες και ακόμα και αν είναι απόλυτα σίγουρη η άλλη πλευρά για ό,τι είδε ή άκουσε, αν αρχίσει την πάρλα, στο τέλος θα αρχίσει να αμφιβάλλει για τις νοητικές της ικανότητες. Συχνά καταφέρνει να γίνεται το δικό της γιατί απλά το άλλο πρόσωπο δεν αντέχει τη λογοδιάρροιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα έχει και αυτή κάτι από τις φιλενάδες της... Σκορπίνα και Καρκίνα, όπως τους συναισθηματικούς εκβιασμούς και την πίεση που ασκεί, χωρίς σταματημό, έχει και τα ταλέντα της και αυτό δεν είναι άλλο από την... κρεβατομουρμούρα. Ειδικεύεται σε αυτή και περιμένει στωικά πότε ο καλός της θα ξαπλώσει και θα χαλαρώσει για να αρχίσει το ψηστήρι. Ό,τι θέλει το βγάζει σαν παράπονο (ή γκρίνια) και πόσο δεν τη σκέφτεται το έτερο ήμισυ ή δεν την αγαπά... Ε, δε θέλει και πολύ να υποκύψει ο έρημος, μόνο και μόνο για να τον αφήσει να κλείσει κάνα μάτι.

ΛΕΩΝ

Όπως και η Διδυμίνα, έτσι κι η Λιονταρία, είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα για να «τουμπάρει» τα πράγματα κατά πώς την συμφέρουν. Όταν αισθάνεται ανασφαλής ή ότι απειλείται, προσπαθεί να αποκτήσει προβάδισμα, μην αφήνοντας χώρο στις ανάγκες ή στο να εκφραστεί ο σύντροφός της. Θέλει να ασχολείται συνεχώς μαζί του, να του ικανοποιεί τις απαιτήσεις του, κάνοντάς τον όμως να νιώθει ότι της το χρωστάει για όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα στη σχέση και αχάριστο, αν της αρνηθεί.

Διάβασε επίσης:

Δύο ζώδια που ραγίζουν καρδιές και ένα που είναι γεννημένο για να αγαπά

Οι διαφορές αυτών των 6 ζωδιακών ζευγαριών είναι αγεφύρωτες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved