Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια του νερού όταν τελειώνει οριστικά μια σχέση;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Κάθε άνθρωπος χειρίζεται τους χωρισμούς του με διαφορετικό τρόπο. Για μερικούς, το τέλος μιας σχέσης μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου, ενώ για άλλους η απομάκρυνσή τους από έναν/μια πρώην μοιάζει με μια νέα αρχή. Φυσικά, ο τρόπος που νιώθεις όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος εξαρτάται από τις συνθήκες του χωρισμού, αλλά το ζώδιό σου μπορεί επίσης να επηρεάσει πραγματικά τον τρόπο που θα αποφασίσεις να παρηγορήσεις την ραγισμένη σου καρδιά και να επανέλθεις στην ρεαλιστική πραγματικότητα.

Με βάση λοιπόν το ζώδιό σου, το συναίσθημα που νιώθεις μετά από τον χωρισμό, μπορεί να κυμαίνεται από την θλίψη έως την… τρελή χαρά. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το νούμερο ένα συναίσθημα που βιώνουν ζώδια του νερού, όταν χωρίσουν με το ταίρι τους και πρέπει να το διαχειριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι άνθρωποι και όταν μια σχέση τους τελειώσει, θα ξοδέψουν λιγότερο χρόνο για να σκεφτούν την επόμενη μέρα και πολύ περισσότερο για να αναπολήσουν και να σταθούν στα γεγονότα του παρελθόντος. Αυτό το ζώδιο δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του οτιδήποτε, οπότε, μετά από έναν χωρισμό, πιθανότατα θα ξοδέψει το χρόνο του με το να ξαναβλέπει παλιά μηνύματα και φωτογραφίες και να αναβιώνει μέσω των αναμνήσεων τόσο ευχάριστες, όσο και επώδυνες στιγμές της σχέσης του. Αυτός είναι ο τρόπος του Καρκίνου, προκειμένου να κατανοήσει σιγά-σιγά το πότε ακριβώς τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν λάθος.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν «στραβώσει» η σχέση με έναν Σκορπιό, δεν υπάρχει τρόπος ούτε πιθανότητα επανόρθωσης. Αυτό το ζώδιο εξακολουθεί να νιώθει δυσαρέσκεια ή και μνησικακία, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Δεν θέλει να συγχωρήσει, δεν θέλει να ξεχάσει. Θέλει εκδίκηση! Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αρκούνται στο να ρίχνουν περιφρονητικές ή φαρμακερές ματιές σε έναν πρώην, αν τύχει να τον συναντήσουν κάπου. Οι Σκορπιοί θα είναι ικανοποιημένοι μόνο αφού διαδώσουν μια ενοχλητική φήμη για τον/την πρώην τους ή αφού πετύχουν οποιοδήποτε είδος θριαμβευτικής εκδίκησης. Θέλουν να δουν το… θύμα τους να πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικά πλάσματα που μέσα σε λίγο χρόνο μπορούν να ερωτευτούν και μάλιστα βαθιά. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για έναν Ιχθύ, κάθε φορά που ερωτεύεται, να «φτιάχνει εικόνες» με τη φαντασία του, στις οποίες βαδίζει αγκαλιά με το ταίρι του στον μακρύ δρόμο μέχρι την… αιωνιότητα! Ένας χωρισμός, αναπόφευκτα, έρχεται να διαταράξει αυτήν την εξιδανικευμένη ματιά των Ιχθύων για το μέλλον. Και τότε, μπορεί πράγματι να κλονιστούν όσον αφορά στην προοπτική ενός παραμυθένιου τέλους της σχέσης τους. Όμως, αυτό θα κρατήσει λίγο, αφού ένας Ιχθύς είναι πολύ ιδεαλιστής για να μείνει σε συναισθηματική… καταστολή επί πολύ χρόνο.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved