Πες μας πότε θα κάνεις το γάμο σου για να σου πούμε πώς θα είναι η κοινή σας ζωή!

Το ζώδιό του δείχνει πολλά!

Πες μας πότε θα κάνεις το γάμο σου για να σου πούμε πώς θα είναι η κοινή σας ζωή!

Ήξερες ότι από τη στιγμή που έχεις ορίσει ημερομηνία για το γάμο σου, ορίζεις ταυτόχρονα και το ζώδιό του; Με άλλα λόγια, μπορεί να είσαι Κριός και ο/η σύζυγός σου Ταύρος, αλλά αν επιλέξεις παντρευτείς την 1η Ιουλίου, θα έχεις ένα γάμο στο ζώδιο του Καρκίνου. Έλεγξε την ημερομηνία του γάμου σου παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Γάμος στον Κριό (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η φλογερή ενέργεια του Κριού είναι ιδανική για να παντρευτείς. Υποσχόμενος/η να είσαι με ένα άλλο πρόσωπο για το υπόλοιπο της ζωής σου είναι ένα μεγάλο, τολμηρό βήμα και ο Κριός υποστηρίζει το είδος του θάρρους που χρειάζεται για να το κάνεις. Είναι σημαντικό να κρατάς τη σχέση αυτή φρέσκια και συναρπαστική, ακόμα κι αν από την αρχή της κοινή σας πορείας με το ταίρι σου έχει περάσει αρκετός καιρός.

Γάμος στον Ταύρο (20 Απριλίου- 21 Μαΐου)

Αν είσαι από αυτούς που βλέπουν το γάμο ως το επόμενο λογικό βήμα στη σχέση τους, η αργή, σταθερή και προστατευτική ενέργεια του Ταύρου δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες. Όταν ο γάμος σας τελεστεί υπό την επιρροή του ζωδίου αυτού, αυτόματα η οικονομική σας κατάσταση θα γίνει φλέγον ζήτημα, οπότε σχέδια για μια κοινή επιχείρηση, επένδυση ή αύξηση της περιουσιακής σας κατάστασης είναι πιθανά. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα και εσύ και το ταίρι σου να είστε προσεκτικοί γιατί η ρουτίνα μπορεί να οδηγήσει σε τέλμα τη σχέση.

Γάμος στους Διδύμους (22 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Η παιχνιδιάρικη ενέργεια του Ήλιου στους Δίδυμους δημιουργεί μια εντελώς ιδανική ατμόσφαιρα για γάμο. Κατά την περίοδο αυτή, οι προετοιμασίες του μυστηρίου, κατά πάσα πιθανότητα, θα έρθουν όλες μαζί, ενώ εσύ και ο σύντροφός σου πιθανόν να αντιπαρατεθείτε σχετικά με τις επιλογές σας όσον αφορά στην προετοιμασία της τελετής όπως τα χρώματα, τα λουλούδια, τα εδέσματα και τη μεταφορά. Ο γάμος σας, όμως, θα χαρακτηρίζεται από έντονη επικοινωνία μεταξύ σας, τόσο στο φραστικό, όσο και στο σωματικό επίπεδο.

Γάμος στον Καρκίνο (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αν τελέσετε το γάμο σας στο μήνα του Καρκίνου, τα πάντα θα σχετίζονται με το φαγητό, τα γλυκά, την αγάπη σας, την οικογένεια και τους φίλους σας. Το πνεύμα αυτού του ζωδίου θα τονίσει τη σημασία της δέσμευσης των καρδιών σας και σας βοηθά να δημιουργήσετε μια νέα ενότητα. Συχνά θα ανησυχείτε περισσότερο για το σπίτι σας, τα παιδιά και τις σχέσεις με τους στενούς συγγενείς σας. Επίσης, θα σας απασχολούν επενδύσεις σε ακίνητα και ανακαινίσεις, ενώ η κουζίνα θα αναδειχθεί στο πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας, οπότε προσέχετε τη διατροφή σας

Γάμος στο Λέοντα (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Η ζεστή, φανταχτερή ενέργεια του Λέοντα είναι ιδανική για να προσδώσει την απαραίτητη μεγαλοπρέπεια στην τελετή του γάμου σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο γάμος θα μετατρέψει και τους δύο σας σε VIPS και για το χρόνο που είστε μαζί ο καθένας σας θα πρέπει να συνηθίσει στα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. Και οι δύο θα έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε ηγετικές θέσεις στην εργασία, στην κοινωνία ή απλά στην τοπική κοινότητα. Το ακίνητο που πιθανότατα θα σας αρμόζει θα είναι ένα αριστοκρατικό σπίτι με μεγάλο κήπο ή ένα σύγχρονο διαμέρισμα. Επιπλέον, ο καθένας σας θα θέλει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του άλλου, τόσο εντός, όσο και έκτος της κρεβατοκάμαρας.

Γάμος στην Παρθένο (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Η επίσκεψη του Ήλιου στη γήινη Παρθένο είναι μια ωραία στιγμή για γάμο, καθώς χαρακτηρίζεται από την τάση για αναδιοργάνωση και πρακτικότητα, πράγματα που θα επιτρέψουν στο να επιτύχετε όλα τα σχέδιά σας. Αν τελέσετε το γάμο σας τον μήνα της Παρθένου, θα έχει σίγουρα μια αίσθηση καθήκοντος και ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, που θα κάνουν την κοινή σας ζωή πιο οργανωμένη, κάτι που ενδέχεται να υπονομεύσει την αγάπη και το πάθος σας. Πάντως, όταν πρόκειται για διά βίου δεσμεύσεις, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα του συγκεκριμένου ζωδίου είναι απαραίτητη.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Γάμος στο Ζυγό (23 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Το ρομαντικό πνεύμα του Ζυγού δε μοιάζει με κανένα άλλο, οπότε αν θέλεις αρμονικό πνεύμα και ταυτόχρονα φινετσάτη κοινή ζωή, επίλεξε να παντρευτείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρόκειται για έναν πολύ όμορφο γάμο, ο οποίος θα θυμίζει παλιά παραμύθια, με λουλούδια στο σπίτι, στον κήπο, στο μπαλκόνι, καθώς και σε κάθε γιορτή και επέτειο. Εσύ και το ταίρι σου θα ταιριάζετε σε θέματα γεύσης, στιλ, τέχνης, ομορφιάς και διακόσμησης. Πιθανότατα ο γάμος σας θα έχει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά με τα σωστά επιχειρήματα και τους αναγκαίους συμβιβασμούς μπορούν τα πάντα να επιλυθούν.

Γάμος στο Σκορπιό (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Η βαθιά συναισθηματική ατμόσφαιρα, που δημιουργείται από τον Ήλιο στο Σκορπιό, φέρνει το πάθος στο γάμο. Από το σέξι νυφικό μέχρι τα πλούσια εδέσματα και από την τελετή μέχρι και τη δεξίωση. Η κοινή σας ζωή θα θυμίζει κάποιες φορές στους φίλους και την οικογένειά σας μια βεντέτα ή ακόμα και... σαπουνόπερα, ενώ το σεξ θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του και ενδεχομένως να καθορίσει την εξέλιξή του. Σίγουρα θα τεθούν πολλά θέματα ισχύος και ελέγχου, που όμως στο πέρασμα του χρόνου, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να τα αμβλύνετε.

Γάμος στον Τοξότη (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Σαφώς, δεν υπάρχει πιο χαρούμενος γάμος από εκείνον που γίνεται, όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη! Η ευτυχία σας θα είναι μεταδοτική και στους καλεσμένους σας, οπότε το κέφι και η χαρά θα επικρατεί και στην τελετή και στη δεξίωση. Σαν ζευγάρι, σπάνια θα είστε στο σπίτι, δεδομένου ότι θα προσπαθείτε να εξερευνείτε όλο και περισσότερες περιοχές με την πρώτη ευκαιρία, ενώ σαν οικογένεια, οι διακοπές θα είναι απαραίτητες για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, πιθανόν σε κάποιο κάμπινγκ για να έχετε άμεση επαφή με τη φύση. Οι πεποιθήσεις, οι κοσμοθεωρίες σας και οι προσωπικές σας ιδέες θα κρίνουν την πορεία της κοινής σας ζωής.

Γάμος στον Αιγόκερω (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Ο γάμος τείνει να γίνει πιο παραδοσιακός, όταν γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, χωρίς πολλές φαμφάρες, στολίδια και πολυτέλειες, ενώ το να κρατηθεί η καλή εικόνα σας σαν ζευγάρι είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της συμβίωσης σας. Επιπλέον, στόχος σας θα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση ή προσπάθειά της και η κοινωνική σας ανέλιξη. Θα καταπλήξετε τους φίλους με τη σταδιακή αναβάθμιση τόσο του σπιτιού, όσο και του εαυτούς σας, ενώ θα υπάρξει σεβασμός και αλληλοστήριξη σε κάθε απόπειρα κατάκτησης των προσωπικών σας στόχων. Μπορεί οι άλλοι να σας βλέπουν σαν "στεγνούς" συναισθηματικά, αλλά όταν θα είστε μόνοι σας, θα είστε πολύ πιο παθιασμένοι.

Γάμος στον Υδροχόο (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Αν επιλέξεις να σφραγίσεις την αιώνια αγάπη σου με ένα γάμο, μπορεί να το βρίσκεις πολύ mainstream, αλλά δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Σίγουρα, οι φίλοι θα είναι περισσότεροι από τους συγγενείς, κατά τη διάρκεια του γάμου σου, τους οποίους τους βλέπετε σα μια δεύτερη οικογένεια, ενώ δε θα είναι και από τους συνηθισμένους και κλασικούς, καθώς το στοιχείο της έκπληξης είναι έντονο μέσα σας. Το ίδιο ισχύει και για την κοινή σας ζωή, αφού θα κάνετε συνήθως αυτό που θέλετε και όχι αυτά που κάνουν ή σας... συνιστούν οι άλλοι. Τα κοινωνικά ζητήματα θα είναι αυτά που θα σας ενεργοποιούν και δεν αποκλείεται να αναμειχθείτε σε ομάδες και δράσεις. Το εγωιστικό στοιχείο θα εκλείπει και αν καταφέρετε να κρατήσετε την... τρέλα σας ζωντανή, θα παραμείνετε για πολύ μαζί!

Γάμος στους Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Το ρομαντικό και ονειροπόλο στοιχείο που έχει το ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να είναι τέλειο για το γάμο σας. Σαν ζευγάρι θα θέλετε να αναδείξετε την τρυφερή, συναισθηματική πλευρά του έρωτα, ενώ θα δημιουργήσετε ένα μαγικό γάμο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας άτομα. Θα αναπτύξετε μια βαθύτερη ψυχική σύνδεση, ίσως μάλιστα να διαβάζετε ο ένας το μυαλό του άλλου. Η συμβίωσή σας θα είναι ήρεμη, με αρκετή αγάπη, ενδεχομένως και μερικά δάκρυα, καθώς τα αισθήματά σας θα είναι πολύ βαθιά και έντονα. Θα αναζητάτε πηγές χαλάρωσης κοντά στο υδάτινο στοιχείο κι υπάρχει πιθανότητα να επιλέξετε να ζήσετε κοντά σε ποτάμι ή θάλασσα.

Διάβασε περισσότερα: Τα 4 ζώδια που με ευκολία θα σου δείξουν την... κίτρινη κάρτα!

3 άντρες του ζωδιακού που θα σε αφήσουν στα… κρύα του λουτρού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved