3 άντρες του ζωδιακού που θα σε αφήσουν στα… κρύα του λουτρού

Τους δύο μπορείς να τους μαντέψεις, τον τρίτο όχι...

3 άντρες του ζωδιακού που θα σε αφήσουν στα… κρύα του λουτρού

Οι άντρες κυνηγοί, όπως συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε, είναι μόνιμα σε ετοιμότητα και θέλουν την αδρεναλίνη τους μόνιμα στα ύψη! Το ματάκι τους παίζει πάντα δεξιά κι αριστερά, ενστικτωδώς, ακόμα και χωρίς οι ίδιοι να το επιδιώκουν. Αν τύχει και εμφανιστεί μια άλλη στο προσκήνιο, που έχει έστω κι ένα στοιχείο παραπάνω από σένα ή διαφορετικό που τους εξάπτει την περιέργεια ή τον πόθο, δε θα διστάσουν να σε αφήσουν στα… κρύα του λουτρού. Η μόνη λύση είναι να τους έχεις συνέχεια σε… αναμμένα κάρβουνα!

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια 3 ζώδια, ξεχωρίσαμε που πιστεύουμε ότι ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το ένα από αυτά μάλιστα μπορεί να σε εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρει ακριβώς τι θέλει... μέχρι να αλλάξει γνώμη. Θα σε γεμίσει υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο έρωτας της ζωής του, όμως πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, θα σε αρνηθεί, πετώντας σου ότι τώρα που το ξανασκέφτηκε τελικά έκανε λάθος επιλογή ή ότι έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου και θα σε παρατήσει σύξυλη. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι εν τω μεταξύ είχε βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου που του πρόσφερε περισσότερα από εσένα.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παθιασμένος, ενθουσιώδης και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του αντικειμένου του πόθου του. Το προσωπικό του στοίχημα είναι να «ρίξει» την γυναίκα που του αντιστέκεται περισσότερο, την πιο δύσκολη ή απαιτητική. Θα την κυνηγήσει ανελέητα, θα κάνει τα πάντα για να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά δυστυχώς, μόλις αυτή υποκύψει, το πάθος γρήγορα θα εξασθενίσει. Θα βάλει το… τρόπαιο στο τζάκι του και στη συνέχεια θα ψάξει την επόμενη που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδού και η έκπληξη! Έχεις διαβάσει αρκετά για τον Σκορπιό, που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας άντρα αξιόπιστος και σταθερός στις επιλογές του. Το θέμα όμως είναι να είσαι εσύ αυτή η «επιλογή»! Αυτό που ξεχνούν οι περισσότεροι να αναφέρουν είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος διακατέχεται από τα πάθη του κι ακριβώς εξ αιτίας αυτών μπορεί να πέσει με τα μούτρα σε κάποια γυναίκα που στο σεξ είναι μια χαρά μαζί της, αλλά δεν ταιριάζει στο πρότυπο που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Μόλις χορτάσει την πείνα του, λοιπόν, θα την «κάνει» και θα πάει για άλλα.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που το ταίρι σου σταμάτησε να σε προσέχει!

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved