Αν θέλεις την καλύτερη συμβουλή για τα ερωτικά σου, απευθύνσου σε αυτά τα ζώδια

Είναι… master στα αισθηματικά!

Αν θέλεις την καλύτερη συμβουλή για τα ερωτικά σου, απευθύνσου σε αυτά τα ζώδια

Αν οι φίλες/οι σου ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε είσαι πολύ τυχερός/η γιατί έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει, σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα με την ερωτική σου ζωή. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που ξέρουν και να σε συμβουλεύσουν και να κατευθύνουν σωστά. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ανοίξεις την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξέρουμε ότι σου φαίνεται περίεργο που βλέπεις την Παρθένο στην σχετική μας λίστα. Όμως έχουμε να σου πούμε το εξής. Στην ζωή, αν εσύ βλέπεις τα πράγματα με συναίσθημα, τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάποιον που να τα βλέπει με την λογική. Και η Παρθένος είναι το ζώδιο που μπορεί να σε επαναφέρει στην τάξη, να σου δείξει τον σωστό δρόμο, να «σου βάλει μυαλό» και να σε συμβουλεύσει με την «τετράγωνη λογική» της. Μην ξεχνάς πόσο πρακτικό άτομο είναι και πόσο πολύ πιστεύει στον ρεαλισμό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα μπορούσε εύκολα να το κάνει επάγγελμα όλο αυτό με τις συμβουλές και τις κατευθύνσεις. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τις σχέσεις από έναν Ζυγό. Ζει και αναπνέει γι' αυτές, γνωρίζει πώς να τις διαχειριστεί και το σημαντικότερο είναι ότι είναι στη φύση του να κρατά τις ισορροπίες, να είναι αντικειμενικός και να βλέπει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Εκεί που εσύ «τυφλώνεσαι» και βλέπεις μόνο τη δική σου πλευρά, θα έρθει ο Ζυγός για να σου εξηγήσει και το πώς μπορεί να βλέπει τα πράγματα η άλλη πλευρά. Βασίσου πάνω του και άκου καλά όσα έχει να σου πει!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν μιλάει ο Ιχθύς, είναι σαν να «μιλάει το συναίσθημα». Είναι ένα ζώδιο που ξέρει από αγάπη, έρωτα, ρομάντζο και φυσικά… αισθήματα. Έχει μεγάλη κατανόηση, μπορεί να σε ακούει για ώρες και να είναι ο ώμος για να κλάψεις όποτε το θέλεις. Έχει την ικανότητα με μια μόνο φράση του να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Το μεγάλο του όπλο στην ζωή, είναι η διαίσθησή του, γι’ αυτό άκου καλά όσα έχει να σου πει και δώσε βάση. Ξέρει τι λέει, γιατί όπως και ο Ζυγός, τα πηγαίνει πολύ καλά με το κομμάτι «έρωτας». Είναι λες και το έχει σπουδάσει το αντικείμενο και μπορεί να δώσει σωστές συμβουλές.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που το ταίρι σου σταμάτησε να σε προσέχει!

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved