Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Γιατί λένε ψέματα τα ζώδια της γης;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Σίγουρα δεν θα σου άρεσε να ανακαλύψεις ότι ο/η σύντροφός σου, για οποιονδήποτε λόγο, σου έχει πει ψέματα. Στην ιδανική περίπτωση, όλοι θα θέλαμε να είμαστε δίπλα σε κάποιον που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι είναι πάντοτε ειλικρινής.

Όμως, κανείς δεν είναι τέλειος! Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειας που έχουν τεθεί στη σχέση του. Εάν αυτές οι μικρές παρεκκλίσεις του/της συντρόφου σου σε ενοχλούν (πράγμα κατανοητό), θα ήταν αρκετά χρήσιμο να γνωρίζεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα στο ταίρι του. Όχι για να τον/την δικαιολογήσεις και να του δώσεις συγχωροχάρτι, βέβαια. Απλώς, το να κατανοήσεις τα κίνητρα του, πριν βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τη διαφωνία σας στη σωστή της βάση και στη συνέχεια να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις το μικρό ή μεγάλο ψέμα που σου έχει πει.

Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια της γης στον τομέα της ειλικρίνειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μισεί να απογοητεύει αυτούς που αγαπά!

Οι Ταύροι είναι κατά κανόνα πολύ ειλικρινείς και αξιόπιστοι, οπότε σπάνια πρέπει να ανησυχείς για αυτά που σου λένε – ειδικά για τα σημαντικά θέματα. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον ηθικό τους κώδικα. Ωστόσο, θα πουν ένα περιστασιακό ανώδυνο ψέμα, ειδικά αν πιστεύουν ότι η αλήθεια μπορεί να απογοητεύσει τον/την σύντροφό τους.

Ένας Ταύρος εργάζεται σκληρά για να μην απογοητεύσει τους ανθρώπους που αγαπά, οπότε μπορεί να πει ψέματα με το να παραλείψει κάποια στοιχεία της αλήθειας ή να αλλοιώσει λίγο την αλήθεια για να κρατήσει τον σύντροφό του/της ευτυχισμένο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλει πάντα να αποδεικνύει την άποψή του!

Μπορείς πάντα να βασίζεσαι στην Παρθένο πως θα πει τα πράγματα με το όνομά τους, έστω και πιο κριτικά απ’ ό,τι οι περισσότεροι από εμάς θα επιθυμούσαν. Αλλά ακόμα και αυτό το τόσο ευθύ ζώδιο μπορεί μερικές φορές να… διολισθήσει και να πει ψέματα στον/στη σύντροφό του.

Ένας Παρθένος λατρεύει το να είναι σωστός και «εντάξει» σε όλα, οπότε ακόμα και το να… ξεχειλώσει λίγο τα όρια της αλήθειας, θα αποτελούσε παράπτωμα εκ μέρους του. Είναι ένα σφάλμα στο οποίο πιθανόν να οδηγηθεί, απλώς και μόνο για να αποδείξει την άποψή του, αντί να παραδεχτεί ότι μπορεί κάποια φορά να έκανε λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρνείται να φανεί αδύναμος!

Οι Αιγόκεροι νιώθουν μεγάλη περηφάνια για ό,τι κάνουν. Είναι φιλόδοξοι, επιτυχημένοι και δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Είναι επίσης επιθετικοί σε ό,τι επιχειρούν και έχουν συνηθίσει να δίνουν συντριπτικές μάχες για την κατάκτηση των στόχων τους. Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες που έχουν οι ίδιοι από τον εαυτό τους, θα προτιμήσουν να το καλύψουν, παρά να διαχειριστούν την εικόνα της αποτυχίας τους.

Ένας Αιγόκερως δεν θέλει με τίποτα ο/η σύντροφός του να τον βλέπει ως αδύναμο ή ως άτομο ανίκανο να επιτύχει τους στόχους του. Θέλει το ταίρι του να τον θαυμάζει και για αυτόν το λόγο μπορεί ξεκάθαρα να γίνει ψεύτης. Φροντίζει πάντως να τηρεί ένα minimum εντιμότητας, οπότε αντί να πει ευθέως ψέματα, απλώς παραλείπει να πει την αλήθεια.

Διάβασε επίσης:

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved