Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που είναι διατεθειμένες να ξεβολέψουν τον κάθε άντρα

Δεν υπάρχει περίπτωση να... αράξει κάποιος μαζί τους!

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που είναι διατεθειμένες να ξεβολέψουν τον κάθε άντρα

Είναι από τη φύση τους ανήσυχες, τρελιάρες, θέλουν να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, να κάνουν πράγματα και σίγουρα δεν τις λες συνηθισμένες. Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού έχουν αρκετή γοητεία, αλλά είναι και αποφασισμένες να... ξεβολέψουν τον άντρα που έχουν στο πλευρό τους, να τον ξεσηκώσουν και να τον κάνουν να ακολουθήσει τελικά τους δικούς τους ρυθμούς. Ποιες είναι;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζήτω η τρέλα! Δεν είναι συνηθισμένη, δεν είναι βαρετή και -εννοείται- έχει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Σαν γνήσιο παιδί του Ουρανού, πάντα θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, πρωτοποριακό, ασυνήθιστο, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Ε, λογικό είναι να θέλει κάποιον άντρα στο πλευρό της, πρόθυμο να την ακολουθήσει, να θέλει να πειραματιστεί κι αυτός και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Οποιοσδήποτε άλλος δε θα την αντέξει!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα αρκετά επικοινωνιακή, κοινωνική και εξωστρεφή. Από τη μία, θα περάσει ώρες συζητώντας με τον άντρα που έχει πλάι του για το πώς νιώθει και τι θέλει από τη σχέση του. Από την άλλη, θα τον βοηθήσει να απελευθερωθεί και να σταματήσει να σκέφτεται με τον κλασικό τρόπο. Η Διδυμίνα θα τον κάνει να αφήσει πίσω ταμπού και δισταγμούς και να διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί, έστω και σε ερωτικό επίπεδο.

Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτισμός, μυστήριο και πάθος είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη γυναίκα. Αν μπορεί να εγγυηθεί για κάτι, αυτή είναι η αλλαγή στο... κρεβάτι. Κάνει το σεξ πιο πικάντικο και ο άντρας που είναι πλάι της ξεχνά ό,τι ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θα διευρυνθούν οι ερωτικοί του ορίζοντες και θα τα δει... όλα. Ακόμα και αν η σχέση της μαζί του δε διαρκέσει, θα έχει να θυμάται ένα διάστημα γεμάτο εμπειρίες, που θα... χρησιμοποιήσει στην επόμενη που θα συναντήσει.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ


Ας κάποιος άντρας έχει στο μυαλό του δείπνο και ταινία αγκαλιά στον καναπέ, σίγουρα δε θα εντυπωσιάσει αυτή τη γυναίκα, η οποία κουβαλάει αρκετή τρέλα. Σκέψου ότι είναι ικανή να οδηγήσει 3 ώρες για να πάει για πικνίκ, κάπου στην εξοχή με καταπληκτική θέα. Της αρέσει να κάνει σχέδια, αλλά μόνο αν υπάρχει περιπέτεια. Λατρεύει τις εκπλήξεις και λαμβάνει πάντα υπόψη τις επιθυμίες του συντρόφου της. Έρχεται για να συνταράξει τον κόσμο του και να τον κάνει να δει τα πράγματα πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά, βγάζοντάς τον τελείως από την comfort zone του.



Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που τρέμουν μήπως πληγωθούν στις σχέσεις τους!

Τα 5 ζώδια που θέλουν και δε... θέλουν να είναι σε σχέση

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού, μπορεί να μην είναι ωραίοι, αλλά είναι πολύ ελκυστικοί
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved