Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Γιατί λένε ψέματα τα ζώδια της φωτιάς;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Σίγουρα δεν θα σου άρεσε να ανακαλύψεις ότι ο/η σύντροφός σου, για οποιονδήποτε λόγο, σου έχει πει ψέματα. Στην ιδανική περίπτωση, όλοι θα θέλαμε να είμαστε δίπλα σε κάποιον που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι είναι πάντοτε ειλικρινής.

Όμως, κανείς δεν είναι τέλειος! Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειας που έχουν τεθεί στη σχέση του. Εάν αυτές οι μικρές παρεκκλίσεις του/της συντρόφου σου σε ενοχλούν (πράγμα κατανοητό), θα ήταν αρκετά χρήσιμο να γνωρίζεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα στο ταίρι του. Όχι για να τον/την δικαιολογήσεις και να του δώσεις συγχωροχάρτι, βέβαια. Απλώς, το να κατανοήσεις τα κίνητρα του, πριν βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τη διαφωνία σας στη σωστή της βάση και στη συνέχεια να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις το μικρό ή μεγάλο ψέμα που σου έχει πει.

Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια της φωτιάς στον τομέα της ειλικρίνειας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι βιαστικός και το ψέμα είναι μια γρήγορη επιλογή!

Ο Κριός είναι συνήθως αρκετά απλός, σαν ανοιχτό βιβλίο, σε σημείο που να φαίνεται κάπως απότομος ή και αγενής. Δεν φοβάται να πει ό,τι σκέφτεται, ακόμα κι αν η αλήθεια του τσούζει λίγο! Ίσως, λοιπόν, να αποτελεί έκπληξη ότι μπορεί, περιστασιακά, να λέει κάποιο ψεματάκι, αλλά τα ψέματα του Κριού συνήθως δεν κρύβουν κακές προθέσεις. Αυτό το πύρινο ζώδιο δεν φημίζεται για την τεράστια υπομονή του και θέλει οι συνομιλίες, τα χρονοδιαγράμματα και η ζωή του γενικότερα να είναι φουλ «ζωντανές» και σε διαρκή ροή. Η στασιμότητα, οι καθυστερήσεις, οι παύσεις, τα υπονοούμενα, οι αναβολές δεν είναι και η καλύτερή του.

Εάν είναι πιο γρήγορο το να φουσκώσει ή να τροποποιήσει κάπως την αλήθεια, μπορεί να πει ένα ανώδυνο ψέμα, απλώς και μόνο για να επισπεύσει τα πράγματα. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να παραβρεθείτε σε μια εκδήλωση ή ένα event, δεν θα διστάσει να σου πει ότι αρχίζει νωρίτερα απ’ ότι στην πραγματικότητα, απλώς και μόνο για να σε υποχρεώσει να ξεκινήσεις στην ώρα σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει το εγώ του!

Ένα από τα πιο θετικά χαρακτηριστικά του Λέοντα (και έχει πολλά) είναι η πίστη και η αφοσίωσή του στους ανθρώπους που αγαπά, κάτι που σημαίνει επίσης ότι είναι αξιόπιστος. Ωστόσο, ακόμα και ο Λέων είναι ανθρώπινο ον και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να πει ψέματα. Στην περίπτωσή του, η αποφυγή ή η παραποίηση της αλήθειας αφορά συνήθως τη διάσωση της εικόνας του. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι το «εγώ» του Λέοντα μπορεί να τραυματιστεί πολύ εύκολα.

Αν κάποια στιγμή αντιληφθείς ότι αυτό το ζεστό και δοτικό ζώδιο «σου τα μασάει», θα ήταν καλύτερα να πιστέψεις το ψέμα που θα σου ξεφουρνίσει. Τις περισσότερες φορές, θα προσφέρεις μια καλή υπηρεσία στη σχέση σας, με το να τον προστατέψεις από ένα πλήγμα της εικόνας του το οποίο στα μάτια του μοιάζει… καταστροφικό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλει την ελευθερία του!

Η αλήθεια είναι πως ο Τοξότης είναι ένα πολύ αξιαγάπητο ζώδιο, αλλά αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις του. Ενώ θέλει μια σχέση με κάποιον/α που θα μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για τη ζωή και για νέες εμπειρίες, χρειάζεται επίσης τον προσωπικό του χώρο και χρόνο για να περιπλανηθεί και να κάνει τα δικά του. Όταν νιώσει λοιπόν ότι δεν έχει όσον χώρο χρειάζεται για να εκφραστεί ελεύθερα, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πει τα ψεματάκια του για να κερδίσει αυτό που του λείπει.

Είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια και λέει αβίαστα αυτά που σκέφτεται και αυτά είναι τα καλά νέα. Συνήθως θα διακηρύξει στο ταίρι του ότι χρειάζεται περισσότερο χώρο για τον εαυτό του και αν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε μόνο θα καταφύγει στο ψέμα. Η καλύτερη λύση για τον Τοξότη είναι να συνδεθεί με έναν εξίσου ανεξάρτητο σύντροφο.

Διάβασε επίσης:

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved