Αυτοί είναι οι 3 πιο στοργικοί σύντροφοι του ζωδιακού

Δε θα σου λείψει τίποτα απολύτως!

Αυτοί είναι οι 3 πιο στοργικοί σύντροφοι του ζωδιακού

Ίσως σε έλκει η ιδέα να υπάρχει ένα άτομο που θα νοιάζεται για σένα καιΔεΈνα άτομο που θα εκδηλώνει την αγάπη και την αφοσίωσή του με συνέπεια και διάρκεια.

Αν όμως ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναικών και επιδιώκεις την πλήρη προσοχή και αφοσίωση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Το να λέμε ότι ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος είναι απλώς μια διαπίστωση. Σίγουρα μπορεί να είναι τόσο πεισματάρης όσο και ο Κριός, μόνο που το γήινο ζώδιο του Ταύρου ξέρει πώς και πότε να κάνει πίσω και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Ξέρει πότε να σταματήσει να μιλάει και ν’ αρχίσει να ακούει και πάνω από όλα να σιγουρευτεί ότι οι ανάγκες του αγαπημένου του προσώπου έχουν ικανοποιηθεί. Επειδή η σχέση του είναι κάτι που τον απασχολεί διαρκώς, ο Ταύρος δεν φοβάται να «ρίξει δουλειά» ώστε να τη σιγουρέψει και να την σταθεροποιήσει. Η προσοχή και η έννοια του για τη σχέση σας θα εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, θα φροντίσει να τσεκάρει σε μηνιαία βάση αν και κατά πόσο η σχέση μένει σταθερή ή δέχεται κλυδωνισμούς, κάνοντας μια συζήτηση μαζί σου την ώρα που πίνετε τον καφέ σας. Στο προφίλ του στα σόσιαλ μίντια θα γράψει οπωσδήποτε ότι είναι δεσμευμένος, ώστε να μην υπάρχει καμία παρανόηση ή κακή επικοινωνία με κανέναν. Αυτό που θέλει να διασφαλίσει οπωσδήποτε είναι ότι μαζί με το ταίρι του αποτελούν μια ομάδα που λειτουργεί ομαλά, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Ως γνωστόν, ο Ζυγός έχει την φήμη του αγαπησιάρη! Αυτό σημαίνει ότι έχει την τάση να βυθίζεται μέχρι το λαιμό στον ρομαντισμό, αλλά σημαίνει επίσης ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να προστατέψει τη σχέση σας. Θα παρατηρήσεις την έννοια και τη φροντίδα του όταν βγαίνετε μαζί και θέλει συνέχεια να βεβαιώνεται ότι νιώθεις καλά. Αν διαπιστώσει ότι δεν είσαι καλά, θα κάνει τα πάντα για να σε «ανεβάσει» και νιώσεις καλύτερα. Θα σε προσεγγίσει με την παροιμιώδη ευγένεια, υπομονή και ανεκτικότητα που διαθέτει και θα συζητήσει μαζί σου όλες τις εκδοχές ενός θέματος, παρασύροντάς σε στη γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά του. Μπορεί να σε ξαφνιάσει κάνοντας σου δώρο ένα χαριτωμένο ρούχο ή να σχεδιάσει μια ολόκληρη μέρα που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη δική σου φροντίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικοί Σκορπιοί έχουν έφεση στο να παίζουν με το μυαλό των συντρόφων τους, αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή τους τρομάζει η ιδέα να πληγωθούν. Όταν ο Σκορπιός βρει ένα ταίρι που θα τον κάνει να νιώσει ότι τον επιθυμεί και τον αγαπά πραγματικά, τότε μετατρέπεται στον πιο αφοσιωμένο και πιστό σύντροφο. Και μάλιστα, θα εργαστεί σκληρά για να χτίσει περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Εφόσον βεβαιωθεί ότι είσαι ένα πρόσωπο ασφαλές που μπορεί να το εμπιστευτεί, θα δώσει όλον του τον εαυτό για να νιώσεις κι εσύ το ίδιο. Θέλει να ξέρεις ότι μαζί του κάθε μυστικό και κάθε αδυναμία σου είναι ασφαλή και πράγματι είναι. Θα μετατραπεί στον μυστικό σου εξομολόγο που γνωρίζει όλους τους φόβους και τις ανησυχίες σου, αλλά και στον γρανιτένιο σύντροφο που θα σε προστατεύει με τη δύναμη της ψυχής και του μυαλού του.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που τρέμουν μήπως πληγωθούν στις σχέσεις τους!

Αυτά τα ζώδια δε μπορούν να βάλουν όρια στη σχέση τους

Τα 5 ζώδια που θέλουν και δε... θέλουν να είναι σε σχέση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved