Ήσουν με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Σκέψου το καλά, πριν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία

Μπορεί να βγει, μπορεί και όχι

Ήσουν με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Σκέψου το καλά, πριν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη, κάποια στιγμή, αφότου χωρίσεις με έναν Κριό, Λέοντα ή Τοξότη, να εμφανιστεί στο κατώφλι σου ή να σου στείλει ένα μήνυμα, ζητώντας σου να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας.

Ανεξάρτητα από το αν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα, καλό θα ήταν να μην πεις αμέσως «ναι, δέχομαι», πριν διαβάσεις παρακάτω κάπως από ποιες συνθήκες ή για ποιο λόγο γίνεται συνήθως η επιστροφή ενός άντρα του ζωδιακού, που ανήκει στα ζώδια της φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να μην ξαναγυρίσει και ήδη να είναι φουλ ερωτευμένος με κάποια άλλη. Άλλωστε δεν αργεί πολύ να ενθουσιαστεί και να πέσει με τα μούτρα. Στην περίπτωση όμως που δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ξαναγυρίσει ίσως να ξεκινήσει, λέγοντάς σου ότι θα έπρεπε να ξέρεις ότι εκνευρίζεται, φωνάζει, βρίζει και λέει διάφορα πάνω στο θυμό του, που όμως δεν τα εννοεί, οπότε κακώς παρεξηγήθηκες. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι δεν έχει βρει κάτι που να τον τρελαίνει και αφού το σεξ μεταξύ σας ήταν καλό, σκέφτηκε να ξαναδοκιμάσει.

Συμπέρασμα: Με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναχωρίσετε πάνω στο μήνα.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΛΕΩΝ

Το να ρίξει τα μούτρα του και να επιστρέψει σε εσένα, που και μόνο το γεγονός ότι χωρίσατε γι' αυτόν είναι προσβολή, κάνει το πράγμα από δύσκολο έως αδύνατο. Αν όμως ήταν δική του η απόφαση να το τελειώσετε, τότε είναι πιθανή μια επιστροφή του. Σε αυτή την περίπτωση, ετοιμάσου να παρακολουθήσεις την παράσταση του αιώνα γιατί πρόκειται να δώσει ρεσιτάλ ηθοποιίας στο έργο «Μας χώρισε η καλή κοινωνία».

Συμπέρασμα: Μετά από λίγο καιρό και με την πρώτη αφορμή που θα του δώσεις και θα θυμώσει, μην αποκλείεις να σου πετάξει ότι και χάρη σου κάνει που ξαναγύρισε. Αυτόν τον θέλανε πολλές, αλλά είπε να ξαναδοκιμάσει μαζί σου, επειδή σε λυπήθηκε και δεν μπορούσε να αντέξει στη σκέψη ότι υποφέρεις με την απουσία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε έφυγε από μόνος του, είτε τον χώρισες, είτε πέρασε και ένας χρόνος από τότε που τον είδες τελευταία φορά, για τον Τοξότη είναι σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, εκτός κι αν του έχεις πει ψέματα και τα έμαθε. Τότε θα έρθει εξοργισμένος να σου ζητήσει το λόγο. Διαφορετικά, θα γυρίσει με τα αστειάκια του, με τις πλακίτσες του, θα σου πετάξει κι ότι η ζωή είναι μικρή για να κρατάς κακίες και μίση και πόσο ομόρφυνες από την τελευταία φορά που σε είδε και θα σε καταφέρει. Εννοείται ότι δε θα σου πει ότι μια χαρά είχε βολευτεί, ε, έκανε και μια βλακεία αλλά εντάξει, άνθρωπος είναι.

Συμπέρασμα: Αν σκεφτόσουν να αποκτήσεις παιδί, τότε μόλις υιοθέτησες ένα. Ή θα τον αντιμετωπίσεις έτσι ή θα αναγκαστείς να τον σουτάρεις.

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved