5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο

Καμία σχέση δεν είναι μόνο αγάπες και χαρές...

5 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, αν βγαίνεις με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο

Με όποιο ζώδιο και να είσαι, σίγουρα κάποια θεματάκια θα τα αντιμετωπίσεις. Κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και γιατί καμία σχέση δεν είναι ρόδινη και χωρίς «αγκάθια». Λίγο πιο κάτω θα σου αναλύσουμε τις πέντε δυσκολίες που θα συναντήσεις, αν κάνεις δεσμό με ένα από τα ζώδια του αέρα, δηλαδή έναν Δίδυμο, έναν Ζυγό ή έναν Υδροχόο.

1. Καταρχάς να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν βάζουν γλώσσα μέσα. Μιλάνε ακατάπαυστα. Μπορούν να σου πάρουν τα αφτιά. Να σε ζαλίσουν και να σε κάνουν να αγανακτήσεις. Εσύ δεν θα σταυρώσεις λέξη σε συζήτηση μαζί τους. Θέλουν να μονοπωλούν την συζήτηση, καθώς είναι λίγο… ξερόλες.

2. Είναι party animals. Δεν βάζουν πωπουδάκι κάτω. Δεν θέλουν να μένουν στο σπίτι. Είναι από τα πιο κοινωνικά άτομα που έχεις συναντήσει ποτέ. Γνωρίζουν ακόμα και τις… πέτρες στο δρόμο που περπατάτε. Έχουν άπειρους γνωστούς και δεν χάνουν ευκαιρία να βγουν έξω και να διασκεδάσουν.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

3. Πάντα υποστηρίζουν αυτά που πιστεύουν. Δεν αλλάζουν γνώμη. Μην προσπαθήσεις να τους επηρεάσεις, δεν θα τα καταφέρεις… Ειδικά τον Υδροχόο. Αλλά μην νομίζεις ότι και οι άλλοι δύο πάνε πίσω…

4. Για να πάει καλά η σχέση σας θα πρέπει εκτός από εραστές να είστε και φίλοι. Αν δεν μπορούν να σε θεωρήσουν δικό τους άνθρωπο και αν δεν περνούν καλά μαζί σου, τότε το έχασες το παιχνίδι. Δεν τους αρκεί το πάθος και η καψούρα. Πρέπει να επικοινωνούν εγκεφαλικά με το ταίρι τους. Αν αυτό δεν συμβαίνει, ξενερώνουν.

5. Είναι αναποφάσιστα και ενίοτε αντιφατικά άτομα, οπότε, με το χαρακτηριστικό τους αυτό, μπορούν να σε φτάσουν στα όρια της αγανάκτησης. Θέλουν εσύ να κάνεις τις επιλογές και να τους βγάζεις από τη δύσκολη θέση. Επίσης, είναι και λίγο… αραχτοί και τους αρέσει να τα έχουν όλα έτοιμα.

Διάβασε επίσης:

Οι 5 άντρες του ζωδιακού που δε θα δίσταζαν να κλέψουν τη γυναίκα ενός άλλου

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού καλύτερα να παραμείνουν... στο παρελθόν σου

Έτσι θα καταλάβεις ότι έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του, με βάση το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved