7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς ένα Δίδυμο!

Έχεις σχέση με Δίδυμο; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς ένα Δίδυμο!

Μήπως ερωτεύτηκες Δίδυμο; Αλήθεια ποιος δεν θα αγαπούσε έναν διασκεδαστικό, κοινωνικό τύπο που απολαμβάνει το φλερτ;

Όλοι συμπαθούν τους Διδύμους. Αλλά αυτό που αξίζει να ξέρεις είναι ότι μερικές φορές το να έχεις σχέση μαζί τους μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο, επειδή τείνουν να πετάγονται από το ένα στο άλλο – όχι για άλλο λόγο, αλλά εξαιτίας της επιθυμίας τους να παίρνουν το καλύτερο από το κάθε τι στη ζωή.

Με τι μοιάζει ένας ερωτευμένος Δίδυμος;

Αν θέλεις να έρθεις λίγο πιο κοντά και να μάθεις περισσότερα για αυτό το ζώδιο και τον τρόπο που λειτουργεί στις σχέσεις του, ιδού 7 αλήθειες που πιθανότατα πρέπει να ξέρεις.

1. Είναι ομιλητικοί

Οι Δίδυμοι συνηθίζουν να κάνουν πολλές ερωτήσεις και, στα πρώτα ραντεβού μαζί τους, μπορεί να νομίζεις ότι σου παίρνουν συνέντευξη. Επειδή ανήκουν στο στοιχείο του αέρα, έχουν δυνατή διάνοια και είναι ικανότατοι στις συζητήσεις αλλά και στις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Οι σύντροφοί τους πρέπει επίσης να είναι δυνατοί παίκτες στο επικοινωνιακό παιχνίδι και να καταλαβαίνουν ότι μια πολύ έντονη συζήτηση είναι απλώς αυτό: μια συζήτηση.

Ένας πραγματικός Δίδυμος δεν θέλει ποτέ να προκαλέσει έναν καβγά. Απλώς απολαμβάνει να ανταλλάσσει επιχειρήματα και να «ξιφουλκεί» μαζί σου, κερδίζοντας στα σημεία πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Αυτό είναι η πραγματική διασκέδαση για εκείνον!

2. Είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα

Οι Δίδυμοι είναι πάντα πρόθυμοι να περάσουν καλά και μάλιστα συνηθίζουν να κάνουν πολλούς φίλους και ναι βγαίνουν πολλά ραντεβού, εξαιτίας της εξωστρεφούς προσωπικότητάς τους και της αεικίνητης φύσης τους.

Αν έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, θα πρέπει να έχεις απεριόριστη υπομονή έως ότου κατορθώσεις να φτάσεις στον πυρήνα των συναισθημάτων του. Ίσως πάλι και όχι...

3. Είναι οι πιο έξυπνοι απ’ όλους!

Ο Δίδυμος έχει μεν ένα φανταστικό ταλέντο στην επικοινωνία, αλλά, στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε οποιαδήποτε λεκτική διαμάχη μαζί του, να ξέρεις ότι θα σε νικήσει κατά κράτος. Είναι ικανός να φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να κερδίσει μια λογομαχία.

Όταν είσαι μαζί με έναν Δίδυμο, τον περισσότερο καιρό η σχέση σου θα είναι γεμάτη χαμόγελα και χωρίς κανένα συννεφάκι –εξαιτίας του ότι δεν του αρέσουν οι αντιπαραθέσεις. Αλλά, αν τον θυμώσεις και αρχίσεις καβγά μαζί του, να είσαι προετοιμασμένος/η για τα χειρότερα. Θα σε πετάξει εκτός συζήτησης, θα φανείς εκτός πραγματικότητας και στο τέλος θα είσαι σίγουρα ο νικημένος/η!

Να ξέρεις ότι οι Δίδυμοι χρησιμοποιούν υπερβολικά τον παράγοντα λογική, όταν πρόκειται να αντιπαρατεθούν με κάποιον. Οπότε, εάν κάποιες φορές πιστεύουν ότι έχουν δίκιο, τότε… έχουν δίκιο!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

4. Έχουν επαφή με το παιδί μέσα τους

Είναι πολύ ωραίο να είσαι με κάποιον ο οποίος είναι ώριμος και μπορεί να δεσμευθεί σε μια σχέση. Αλλά, ένας Δίδυμος λειτουργεί σαν παιδάκι και μερικές φορές δεν είναι ο ενήλικας που θα ήθελες να είσαι μαζί του.

Οι Δίδυμοι πάντα προτιμούν να νιώθουν νέοι βαθιά μέσα στην καρδιά τους, ενώ συνήθως αποφεύγουν να ανησυχούν υπερβολικά για το εάν θα κάνουν οικογένεια ή αν θα αξιοποιήσουν μακροπρόθεσμες ευκαιρίες.

5. Είναι κοινωνικές πεταλούδες, αλλά όχι πάντα!

Οι Δίδυμοι δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν με τίποτα σπιτόγατοι, αλλά από την άλλη πλευρά λατρεύουν να βρίσκονται στο σπίτι. Μπερδεύτηκες;

Λοιπόν! Το ένα σαββατοκύριακο θέλουν να βάψουν όλη την πόλη με χαρούμενα χρώματα, να περάσουν από όλα τα μπαρ και τα κλαμπ, να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν ακατάσχετα. Όμως, είναι πολύ πιθανό, το επόμενο σαββατοκύριακο, να θέλουν να λιώσουν στον καναπέ τους, παρακολουθώντας ό,τι ταινία ή σειρά έχουν βάλει στο μάτι τον τελευταίο καιρό.

Μην παραξενεύεσαι. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που ξεδιπλώνει τις διάφορες πλευρές του χαρακτήρα του!

6. Αγαπούν το φλερτ!

Αντίθετα με όσα έχεις ακούσει, οι Δίδυμοι μπορούν να είναι και πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι. Αλλά, έλεος! Γιατί να μην ασκούν το φυσικό τους ταλέντο στο φλερτ και να… ρίχνουν μερικές ματιές στο αντίθετο φύλλο;

Επειδή οι Δίδυμοι απολαμβάνουν τον έπαινο καθώς και το να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, λατρεύουν να δέχονται κομπλιμέντα και να νιώθουν σέξι και επιθυμητοί. Μέχρι εκεί όμως. Αμέσως μετά, θα επιστρέψουν στο σπίτι σας για να βρεθούν μαζί σου!

7. Είναι ταγμένοι στο να σε ικανοποιούν στο κρεβάτι

Οι Δίδυμοι πρόκειται να σε πάνε εκεί που θέλεις να πας, όταν βρεθείς μαζί τους στο κρεβάτι. Αναζητώντας την ευχαρίστηση, αυτοί οι τύποι είναι πάντα σε ετοιμότητα να δοκιμάσουν νέες στάσεις, να πειραματιστούν και να αφεθούν ελεύθεροι και χωρίς ταμπού στην ψυχαγωγία που τους προσφέρει το σεξ.

Ξέρεις κάποιον ή κάποια που δεν θα λατρέψει αυτό το χαρακτηριστικό τους;

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο λογικά ζώδια που δεν βιάζονται να ερωτευτούν!

Το ζώδιό του δείχνει τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βαρεθεί ποτέ!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved