Αυτός ο ήρωας ή αντιήρωας της Marvel είναι το ιδανικό σου ταίρι!

Το έχεις ποτέ σκεφτεί ή φανταστεί να είσαι με κάποιον από αυτούς;

Αυτός ο ήρωας ή αντιήρωας της Marvel είναι το ιδανικό σου ταίρι!

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις, να σου υπενθυμίσουμε ότι αυτό το άρθρο γράφτηκε για διασκέδαση, συγκεντρώνει όμως αρκετά από τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου, αλλά και του κάθε ήρωα ή αντιήρωα της Marvel και βάσει αυτών σε... ζευγαρώσαμε.

Κοίτα το ζώδιό σου για να μάθεις ποιον θεωρούμε ιδανικό σου ταίρι και γιατί!

ΚΡΙΟΣ: Thor

Thor

Ο παρορμητικός γιος του Όντιν, βασιλιά της Άσγκαρντ, δυνατός πολεμιστής, αλλά αλαζόνας και ασυμμάζευτος, που αναγκάζει τον πατέρα του να τον εξορίσει στη Γη, μόνο με το σφυρί του, Mjölnir, αφαιρώντας του τις θεϊκές του δυνάμεις. Αρκετά μπρουτάλ τύπος, με έλλειψη καλών τρόπων, που θα βρεθεί στο πλευρό των Avengers, σε αρκετές του μάχες. Μάλιστα, επειδή ξεχειλίζει από συναίσθημα, φτάνει στο σημείο να σκοτώσει τον Thanos, άμα τη εμφανίσει και πριν καταφέρουν να του αποσπάσουν το μυστικό για το πού βρίσκονται οι λίθοι. Αφήνεται, εξ αιτίας της γκάφας του, χάνει την αυτοπεποίθησή του, το σφυρί του, για να τα ξαναβρεί, μαζί με τις δυνάμεις του και να πολεμήσει και πάλι.

ΤΑΥΡΟΣ: Wolverine (James "Logan" Howlett)

Wolverine

Ο πιο γνωστός, ίσως, μεταλλαγμένος από όλους τους Χ men και με φανατικό κοινό, ο Logan, πιστός στον Xavier, που μάζεψε και αγκάλιασε αρκετούς μεταλλαγμένους, φτιάχνοντας την Ακαδημία, όπου και έμεινε για να βοηθήσει στο έργο του. Λιγομίλητος, σκληρός, αδέκαστος και αλύγιστος, μέχρι που ερωτεύτηκε την Τζιν, την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ, παρά το ότι αναγκάστηκε να την σκοτώσει, με πόνο καρδιάς, γιατί έβλαψε αρκετούς ανθρώπους. Σίγουρα είναι το άλλο σου μισό!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Loki

Loki

Ο ετεροθαλής αδερφός του Θωρ, το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, που έχει διχάσει το κοινό αφού από τη μια θεωρείται αντιήρωας και από την άλλη κακός. Όπως και να έχει, είναι γοητευτικότατος, πανέξυπνος, με καταπληκτικό χιούμορ, μάστερ της εξαπάτησης, που καταφέρνει με απίστευτη μαεστρία να ξεγλιστρά, όταν στριμώχνεται. Εντάξει... νομίζω, σε καλύψαμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Captain America (Steve Rogers)

captain america

Τι να πεις γι' αυτό το παιδί, που η αγάπη του για την πατρίδα του και το να μετέχει στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο εντάντια των Γερμανών, τον έκανε να γίνει πειραματόζωο στον μπαμπά Σταρκ και από χλωμό ασθενικό νέο, έγινε ο Σούπερ ντούπερ Captain America, σύμβολο θάρρους και ανδρείας των ΗΠΑ. Ένας πραγματικός πατριώτης, με υψηλά ιδανικά, πάντα υπέρ του καλού, πιστός φίλος και ακόμα πιο πιστός στον έρωτά του, την Peggy! Εκμεταλλεύτηκε το πισωγύρισμα του χρόνου για να γυρίσει σε αυτήν, για να χορέψουν μαζί τον χορό που της είχε υποσχεθεί και δεν χόρεψαν ποτέ και παρέμεινε μαζί της!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΛΕΩΝ: Black Panther (T'Challa)

Black Panther TChalla

Το πραγματικό όνομα του Black Panther είναι T'Challa, που μετά τον θάνατο του πατέρα του, γίνεται βασιλιάς και προστάτης της Wakanda. Είναι ο ηγέτης, είναι ο εμπνευστής, αυτός που την υπερασπίστηκε για να μην πέσει στα χέρια του εχθρού, εξ αιτίας του πλούτου και της Υψηλής Τεχνολογίας που κατείχε. Εκτός λοιπόν από βασιλιάς και αρχηγός, είναι και καταπλητικός πολεμιστής, οπότε αυτόματα θα κέρδιζε τον θαυμασμό και την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Dr Strange

download

Ο Stephen Strange ήταν ένας πλούσιος, αναγνωρισμένος και αλαζονικός νευροχειρουργός, που τραυματίζει σοβαρά τα χέρια του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και πλέον του είναι αδύνατο να λειτουργήσει. Η συνάδελφος χειρουργός Κριστίν Πάλμερ προσπαθεί να τον βοηθήσει να προχωρήσει, αλλά ο Strange εκεί... Κάποια στιγμή μαθαίνει για τον Τζόναθαν Πάνγκμπορν, έναν παραπληγικό που ανέκτησε μυστηριωδώς τη χρήση των ποδιών του, ο οποίος, όταν τον βρίσκει, τον στέλνει στο στο Kamar-Taj, όπου τον παραλαμβάνει ο Mordo, ένας μάγος-ιερέας, που του αποκαλύπτει το αστρικό επίπεδο και άλλες διαστάσεις. Μάντεψε! Σιγά μην τα πίστεψε όλα αυτά, που επιστημονικά δεν ήταν τεκμηριωμένα. Σου θυμίζει κάτι;

ΖΥΓΟΣ: Peter Quill (Star-Lord)

Peter Quill

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο διαγαλαξιακός αστυνομικός, που έχει στην ομάδα του τους Guardians of the Galaxy, ένα σωρό διαφορετικά όντα, που, παρά τις διαφορές τους λειτουργούν άψογα και αλληλουποστηρικτικά μεταξύ τους. Κουλ, γοητευτικός άτομο, με αίσθηση του χιούμορ και καλούς τρόπους, λατρεία στα μπιτάκια και τη μουσική, το οποίο, μόλις γνώρισε τη Gamora, κόρη του Thanos, τη φλέρταρε επίμονα και κατόρθωσε να την κερδίσει, αλλά και να την κάνει αναπόσπαστο μέλος των Guardians.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Punisher (Frank Castle)

Punisher

Ας ξεκινήσουμε από αυτό: Του σκότωσαν τη γυναίκα και τα παιδιά και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση! Ψάχνοντας τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το θάνατό τους, ο Frank Castle έπρεπε να σκάψει βαθιά, να ανακατατευτείς με τον υπόκοσμο, για να αποκαλύψει τις συνωμοσίες και να φτάσει στην αλήθεια. Μόνο εσύ θα μπορούσες να τον καταλάβεις απόλυτα, να συμφωνήσεις μαζί του, μη σου πούμε και να τον βοηθήσεις στον σκοπό του. Ε, τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι είναι το ιδανικό σου ταίρι;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Spider man (Peter Parker)

Spider Man

Πώς να μη σου ταιριάζει αυτό το "παιδί της διπλανής πόρτας", ο Peter Parker που μεγάλωσε με τη θεία του και μετά από το τσίμπημα μιας ραδιενεργούς αράχνης έγινε ένας ακόμα ήρωας, που με την υποστήριξη και τη μεσολάβηση του Iron Man, μπήκε στους Avengers. Κι εκεί, έβγαλε όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα του, τον ενθουσιασμό, την εξωστρέφεια, το ανήσυχο και ερωτιάρικο πνεύμα του, αλλά και τον δυναμισμό του. Από καλός μαθητής (φυτό σχεδόν) που ήταν, έγινε ο φασαριόζος φοιτητής που έμπλεκε πάντα σε μπελάδες, μετά ένας παντρεμένος καθηγητής γυμνασίου, για να καταλήξει ανεξάρτητος φωτογράφος. Ε, δίκιο δεν είχαμε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Bucky Barnes (Winter Soldier)

Winter Soldier

Ο καλύτερος φίλος και συμπολεμιστής του Captain America, ο οποίος σώθηκε από τον θάνατο, του έκαναν πλύση εγκεφάλου και κατόρθωσαν να τον μετατρατρέψουν σε φονική μηχανή, γνωστό ως Winter Soldier. Ήταν η αιτία του τσακωμού του Captain America και του Tony Stark που οδήγησε στο διχασμό των Avengers και τον πόλεμο μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Steve (Captain America) παρέμεινε πιστός στο πλευρό του, κατόρθωσε να του επαναφέρει τη μνήμη και να τον ξαναβάλει στον ίσιο δρόμο. Τα νεκρά συναισθήματα (για τα οποία ποτέ δε μιλούσε) και η προσωπικότητά του αποκαθίστανται και φορτωμένος με ενοχές, θα αγωνιστεί με την πλευρά του καλού για να καταφέρει κι ο ίδιος να λυτρωθεί. Μη μας πεις ότι δε σε έκανε να νιώσεις μια έλξη, μετά από όλα αυτά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Iron man (Tony Stark)

Iron man

Ο πανέξυπνος, εφευρετικός και εκκεντρικός πλούσιος, κληρονόμος της Stark Industries, θα σου ταίριαζε απίστευτα, καθώς ναι μεν είναι σε σχέση με την Pepper Potts, ωστόσο, παραμένει (όπως κι αυτή) ανεξάρτητος και φυσικά όχι μόνο δεν την καταπιέζει, αλλά την ενθαρρύνει κιόλας να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό. Παντρεύτηκαν, έκαναν και μια κόρη κι όλα ήταν υπέροχα στη ζωή τους, μέχρι που εμφανίστηκαν οι Avengers και ζήτησαν την βοήθειά του. Αρχικά ο ίδιος αρνήθηκε, με την παρότρυνσή της όμως δέχτηκε να τους βοηθήσει και μάλιστα, πολέμησε δίπλα του στην τελική μάχη με τον Thanos, όπου ο Tony Stark έχασε τη ζωή του.

ΙΧΘΥΕΣ: Vision

Vision

O Vision ήταν android (ή για να ακριβολογούμε synthezoid), φτιαγμένος από το ρομπότ Ultron, που τελικά στράφηκε εναντίον του δημιουργού του και ενώθηκε με τους καλούς Avengers για να πολεμήσει το κακό. Παρότι όμως... μηχάνημα, ανέπτυξε αισθήματα για την Wanda (Scarlet Witch), την ερωτεύτηκε και παρέμεινε δίπλα της έως το τέλος του. Ε, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο...

Διάβασε επίσης: Ποιος κακός διάσημης ταινίας είσαι, με βάση το ζώδιό σου;

Ποιος/α κακός/α της Disney είσαι με βάση το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved