12 αθώα ψέματα που σε γλιτώνουν από τον καβγά με το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Μην το παρακάνεις όμως!!! Είπαμε μόνο για έκτακτες περιπτώσεις...

12 αθώα ψέματα που σε γλιτώνουν από τον καβγά με το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Όσο ειλικρινείς κι αν είμαστε, ένα αθώο ψέμα, μια δικαιολογία, όλες -πάνω κάτω- το έχουμε πει, προκειμένου να μην τσακωθούμε με το ταίρι μας. Πόσω μάλλον σε μια σχέση που ενδεχομένως να είναι στην αρχή της και δε θέλουμε να στραβώσει.

Παρακάτω θα βρεις κάποια ψεματάκια που θα ήταν καλύτερο να πεις στον καλό σου, ανάλογα με το ζώδιό του, για να τον καλοπιάσεις, αν ξέχασες κάτι ή έκανες μια μικρή γκάφα και θέλεις να αποφύγεις τον καβγά ή έστω μια δυσαρέσκεια από την πλευρά του.
Μην το παρακάνεις όμως!!! Είπαμε μόνο για έκτακτες περιπτώσεις...

ΚΡΙΟΣ

Βρε μωρό μου, είπα να πάρω εγώ την πρωτοβουλία γιατί ήξερα ότι δεν προλάβαινες... Άμα θέλεις να το ακυρώσω, αν είναι! (Σ' αρέσει να μη σε ρωτάνε; Ούτε εμένα...)

ΤΑΥΡΟΣ

Ήμουν με την Σοφία μωρέ και παρασύρθηκα με την κουβέντα. Δε μου 'κοψε να σου πω, αν θέλεις να έρθεις εκεί που ήμασταν. Άσε ένα καφέ, 5 ευρώ τον πληρώσαμε! Κότσους μιας πιάσανε... (Ε, συνέχεια σπίτι και φαί, μπάφιασα...)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν μου το έλεγες, δε θα είχαμε τέτοια θέματα! ...Μου το είπες; ...Πότε;... Εμ, τι να πρωτοθυμηθώ; Αφού με έχεις τρελάνει με το ένα και το άλλο... (Και είναι τόσα πολλά...)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντάξει, έβαλε το χεράκι της κι η μητέρα μου! Με άκουσε που ήμουν στενοχωρημένη, προσφέρθηκε, αλλά για να σε ευχαριστήσω το έκανα! (Κι ένα δάκρυ κύλησε....)

**Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ!**

ΛΕΩΝ

Εντάξει λοιπόν! «Χτύπα με» κι άλλο, πρόσβαλέ με αν θες, αλλά να ξέρεις ότι ό, τι έκανα το έκανα για σένα. (... που είσαι η πρώτη μου ανάγκη το πρωί κι η τελευταία το βράδυ)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε νιώθω καλά! Νομίζω ότι κρύωσα. Προτιμώ να μη βγω από το σπίτι. Μήπως να το κάνεις εσύ; Και πάρε με, αν είναι, να μου πεις, εντάξει; (Θα περιμένω με αγωνία... πάνω από το τηλέφωνο θα είμαι και μετά θα γιάνω)

ΖΥΓΟΣ

Πιέστηκα να δώσω μια συγκεκριμένη απάντηση. Δεν μπορούσα να το αποφύγω. (Με το μαχαίρι στο λαιμό ένα πράγμα...)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα ήμουν στο Μετρό γι' αυτό δε σήκωσα το τηλέφωνο. Μετά πήρα όλες τις κλήσεις μαζεμένες και τα μηνύματα. Είναι δυνατόν να σου λέω ψέματα; (Και να μη σου δώσω αναφορά που πήγα για ένα καφέ;;)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δε σε πρόλαβα να στο πω. Προσπάθησα να σε βρω, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν είχε σήμα. Πού ήσουν; (Που δε θα σε ρωτούσα αλλά μιας και το 'φερε η κουβέντα...)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πράγματι, εγώ φταίω! Αλλά έκανα αυτό που θεώρησα πιο σωστό εκείνη στη στιγμή. (Σιγά μην καθόμουν να το τυραννήσω....)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νόμιζα ότι δεν το εννοούσες πραγματικά κι ήταν ένα από τα συνηθισμένα σου προβοκατόρικα αστειάκια! (Εγώ φταίω που δε βγάζω άκρη;;)

ΙΧΘΥΕΣ

Ειλικρινά (!) και να με σφάξεις δε θυμάμαι καθόλου! (Σφάξε με αγά μου να αγιάσω... Έχε χάρη που θέλω να αποφύγω τα δράματα...)

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την πολυγαμία!

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους!

Αυτός ο ήρωας ή αντιήρωας της Marvel είναι το ιδανικό σου ταίρι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved