Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Δίδυμο

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Δίδυμο

Ο άντρας Δίδυμος έχει αρκετές ιδιαιτερότητες σαν χαρακτήρας. Φαίνεται άνθρωπος χωρίς ταμπού και κολλήματα, είναι έξυπνος, ευέλικτος και καμιά φορά... άτακτος. Συνήθως, την προσοχή του τραβάνε 2 ή και 3 γυναίκες, που προσπαθεί με τα κόλπα του να τις κερδίσει. Ωστόσο πάντα θα υπάρχει αυτή η μια γυναίκα που με την οποία θα μπορούσε να είναι μαζί, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποιες 3 είναι οι πιο πιθανές; Διάβασε παρακάτω:

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΡΙΟΣ

Με την γυναίκα Κριό, ο Δίδυμος μοιράζεται κατά κάποιο τρόπο μια κοινή «τρέλα». Είναι και οι δυο άνθρωποι γεμάτοι ενέργεια και πάθος για ζωή. Τους αρέσουν τα ταξίδια, οι δραστηριότητες, τρελαίνονται για αδρεναλίνη και έχουν τις ίδιες απόψεις πάνω στο κομμάτι «ελευθερία μέσα στην σχέση». Δεν πνίγει ο ένας τον άλλο και δεν τον καταπιέζει. Στον δεσμό αυτό υπάρχει χαλαρότητα και καλοπέραση. Είναι party animals και οι δυο, κοινωνικοί και με πολλούς φίλους. Γενικότερα έχουν ζωή και εκτός σχέσης και δεν κρέμονται από τον σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για την γυναίκα Τοξότη. Η γυναίκα αυτή είναι ανεξάρτητη και θέλει την ελευθερία της. Δεν πνίγει τον σύντροφό της και ο Δίδυμος είναι ένας ιδανικός παρτενέρ. Μαζί μπορούν να ταξιδεύουν, να διασκεδάζουν, να έχουν παρόμοια ή κοινά χόμπι και να επικοινωνούν, μιας και είναι και οι δυο από τα έξυπνα ζώδια, με χιούμορ και άποψη. Στην σχέση, αυτό που τους ενώνει είναι η ανάγκη για απεριόριστη κίνηση και το γεγονός ότι κάνουν πράγματα στην ζωή τους, χωρίς την απαίτηση να έχουν και το ταίρι τους μόνιμα στο πλευρό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος μπορεί να γοητεύσει έναν Δίδυμο με το μυαλό της. Μόλις θα ανοίξει το στόμα της και θα αρχίσει να λέει τις θεωρίες και τις απόψεις της για διάφορα θέματα, ο Δίδυμος θα κρέμεται από τα χείλη της. Είναι έξυπνη, ανεξάρτητη, αγαπά την ελευθερία της, δεν πνίγει τον αγαπημένο της και έχει όνειρα και μακρόχρονους στόχους για ζωή. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας άντρας Δίδυμος από την σύντροφό του;

Διάβασε επίσης: Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Δίδυμο

10 πράγματα που βγάζουν τους Διδύμους από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved