7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ταύρο!

Έχεις σχέση με Ταύρο; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ταύρο!

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου συχνά περιγράφονται ως οι πιο υπομονετικοί και επίμονοι «εργάτες της αγάπης», αλλά και οι πιο πεισματάρηδες και κτητικοί από όλα τα ζώδια.

Παρακάτω θα διαβάσεις ορισμένα στοιχεία και χαρακτηριστικά των Ταύρων, που αποκαλύπτουν όχι μόνο τις ευαίσθητες και αδύναμες πλευρές του, αλλά και τα στοιχεία εκείνα που θα σε κάνουν να τον επιλέξεις για σύντροφό σου.

Αν φλερτάρεις με Ταύρο, έχεις παλιά ή καινούργια σχέση μαζί του ή είσαι εσύ Ταύρος, διάβασε παρακάτω μερικές αναμφίβολες αλήθειες για αυτό το ζώδιο, τις οποίες θα πρέπει να έχεις ως οδηγό σου:

1. Είναι δογματικός

Όταν ένας Ταύρος έχει σχηματίσει άποψη, σωστή ή λανθασμένη, μπορεί να αποδειχτεί πολύ δύσκολο να τον μεταπείσεις, για οποιοδήποτε θέμα. Είναι συντηρητικός, πεισματάρης και ποτέ δεν είναι αρκετά έτοιμος να αναθεωρήσει τις απόψεις του.

Και αφού, για χατίρι της ηρεμίας και της αρμονίας αποφεύγει τις απευθείας αντιπαραθέσεις, θα χρειαστεί πολλή τέχνη και υπομονή για να τον πείσεις για κάτι. Είναι πολύ δύσκολο για τον Ταύρο να αλλάξει πεποιθήσεις αλλά και να διαμορφώσει καινούργιες απόψεις.

2. Προσπαθεί με κάθε τρόπο «να περάσει το δικό του»!

Ο Ταύρος μπορεί να διαφωνήσει με το ταίρι του ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα. Από το μπαχαρικό που θα μπει στο φαγητό ή την ταινία που θα δείτε μαζί ξάπλα στον καναπέ μέχρι και για θέματα κοινωνικής ή ηθικής υφής.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το είδος της διαφωνίας, αυτό που έχει σημασία για τον Ταύρο είναι στο τέλος να περάσει το δικό του, είτε έχει δίκιο είτε όχι. Χάρη στο περίφημο πείσμα του, ακόμα κι αν ξέρει ότι έχει άδικο, θα επιμείνει μέχρι στερνής ρανίδας στην αρχική του άποψη.

3. Ζηλεύει εύκολα

Αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να το διακρίνεις στο συνήθως ανέκφραστο και ήρεμο πρόσωπό του, πιθανότατα η πιο συχνή σκέψη ενός Ταύρου είναι «τι θα γίνει αν το ταίρι μου βρει κάποιον/α καλύτερο/η;».

Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύει σχεδόν κάθε άτομο που κάνει παρέα με τον σύντροφό του, διότι φοβάται ότι δυνητικά θα μπορούσε να του τον/την «κλέψει». Το να συναντηθεί, να συζητήσει και να γνωρίσει καλύτερα τα πρόσωπα που αποτελούν το στενό περιβάλλον του/της συντρόφου του, θα κάνουν τον Ταύρο να νιώσει καλύτερα.

4. Δεν χάνει εύκολα την αυτοκυριαρχία του. Ευτυχώς!

Πράγματι, ο Ταύρος είναι το πιο ήρεμο ζώδιο και έχει τις πιο ήπιες αντιδράσεις. Αλλά στην σπάνια περίπτωση που θα χάσει πραγματικά την ψυχραιμία του, δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Θα διαλύσει τα πάντα γύρω του, σαν ένας τυφώνας, που θα περάσει μόνο αφού έχει αφήσει πίσω τα καταστροφικά σημάδια του.

Είναι από τα πιο άσχημα ξεσπάσματα που μπορεί να βιώσει κάποιος, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις ώστε να μην φτάσεις ποτέ τον Ταύρο σε αυτό το σημείο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

5. Θέλει να κάνει τις δουλειές του μόνος του

Ένας Ταύρος προτιμάει να ακολουθεί τους δικούς του ρυθμούς στην καθημερινότητα, όσον αφορά τις εργασίες, τα προγράμματα και τους σχεδιασμούς τους. Οι παρορμήσεις και οι ξαφνικές αποφάσεις τον αποσυντονίζουν εντελώς.

Ένας παρορμητικός σύντροφος μπορεί να είναι γλυκός και ρομαντικός, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έλκει τον Ταύρο. Δεν αποκλείεται όμως να τον αποσυντονίσει εντελώς, επειδή έχει ανάγκη από ένα συγκεκριμένο καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθεί πιστά. Για αυτόν το λόγο, αν έχει κάποιο πρόβλημα, συχνά προτιμά να το λύσει μόνος του και να μη ζητήσει βοήθεια από το ταίρι του.

6. Λατρεύει το φαγητό και κάθε είδους απόλαυση!

Όπως κάθε ανθρώπινο ον, αναζητά την αγάπη, αν και δεν είναι αρκετά εκδηλωτικό ζώδιο ώστε να το δείξει. Να ξέρεις λοιπόν ένα πράγμα. Ο Ταύρος είναι η ζωντανή επαλήθευση της φράσης «ο δρόμος για την καρδιά περνά μέσα από το στομάχι». Αν του προσφέρεις ένα γεύμα, που θα είναι τόσο νόστιμο ώστε να νιώσει ευτυχία, τότε σου έχει χαρίσει την καρδιά του.

Ο πλανήτης που κυβερνά τον Ταύρο είναι η Αφροδίτη, η θεά των αισθήσεων και των απολαύσεων. Το καλό φαγητό, τα κεριά, η μουσική και ένα ρομαντικό περιβάλλον μπορεί να τον κάνουν να «λιώσει». Γενικά, να γνωρίζεις ότι το κουμπί του Ταύρου είναι οι αισθήσεις του.

7. Είναι ο πιο πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος!

Ένα σημαντικό κομμάτι κάθε σχέσης αφορά οπωσδήποτε την πίστη και την εμπιστοσύνη. Και όταν ένας Ταύρος αποφασίσει να σε εμπιστευτεί σημαίνει ότι έχεις κερδίσει αυτό το προνόμιο και θα μείνει πιστός σε σένα, σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Αλλά αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, θα είσαι τυχερός αν σου ξαναμιλήσει ποτέ στη ζωή του. Στην καλύτερη περίπτωση, ο Ταύρος συγχωρεί αλλά δεν ξεχνάει ποτέ.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό του δείχνει τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βαρεθεί ποτέ!

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια που θέλουν χρόνο για να «ανοιχτούν»!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved