7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Κριό!

Έχεις σχέση με Κριό; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Κριό!

Ο Κριός είναι ένα απίστευτο άτομο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η παρουσία του αναδεικνύει σε κάθε περίπτωση το έντονο «εγώ» του, αλλά με έναν τρόπο παιδικό, αφοπλιστικό, πρωτόγονο, αυθόρμητο που εμπνέει και ενθουσιάζει τους γύρω του. Είναι ένα πύρινο ζώδιο με κυβερνήτη τον επίσης πύρινο πλανήτη Άρη. Ως εκ τούτου, ο χαρακτηρισμός «φλογερός», για αυτό το ζώδιο, όχι μόνο δεν είναι άστοχος, αλλά είναι μάλλον λίγος.

Με βάση τα παραπάνω, θα σκέφτεσαι ίσως ότι ο Κριός είναι ένα ελκυστικό ζώδιο, για να γνωρίσεις ή ακόμα και να ερωτευτείς! Πράγματι, η εμπειρία αξίζει τον κόπο, αλλά μην ξεχνάς ότι κανένα από τα 12 ζώδια δεν είναι τέλειο. Το Κριάρι μας έχει τα παραπάνω χαρίσματα και ακόμα περισσότερα. Επειδή όμως οι άνθρωποι είναι πολύπλοκα όντα, πριν προχωρήσεις σε πιο στενή γνωριμία με έναν Κριό, καλό θα ήταν να ενημερωθείς και για κάποια θεμελιώδη χαρακτηριστικά του.

Ιδού λοιπόν μερικές αναμφισβήτητες αλήθειες για τον Κριό:

1. Είναι... κριάρι!

Πρώτα απ’ όλα ας εξετάσουμε το σύμβολο του ζωδίου. Ένα κριάρι!

Ίσως να μην είναι το πιο όμορφο αισθητικά ζώο που υπάρχει, αλλά ως γνωστόν ξέρει να ηγείται του... κοπαδιού. Ο κριός υπήρξε ένα σύμβολο εξουσίας, πρωτοπορίας και ηγετικής ικανότητας σε διάφορες αρχαίες ιστορίες και πολιτισμούς. Ας μην ξεχνάμε και τον πολιορκητικό Κριό, ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο, άλλων εποχών.

Όσον αφορά στη σημερινή εποχή, αν έχεις δουλέψει με ομάδες ανθρώπων, ίσως να έχεις διαπιστώσει ότι το άτομο που τελικά ανέλαβε τα ηνία, μοίρασε καθήκοντα και έφερε σε πέρας το έργο ήταν ένας Κριός!

Μήπως ακόμα αμφισβητείς τις ηγετικές του ικανότητες;

2. Είναι επιθετικός

Ο Άρης, ο θεός του πολέμου, είναι ο κυβερνήτης του Κριού, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά μπορεί να δείχνει άκαρδος ή ακόμα και ανελέητος. Υπάρχουν άπειρες φορές μέσα στο 24ωρο ενός Κριού που κάποιος θα του πει «Είσαι πολύ επιθετικός. Ηρέμησε λίγο».

Η αλήθεια είναι πώς λέει ό,τι σκέφτεται, χωρίς να το φιλτράρει. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι κρατάνε και κάτι μέσα τους, χωρίς να το εκφράσουν, ο Κριός «ανοίγει όλα τα φύλλα του» στο τραπέζι. Ό,τι είναι μέσα στο μυαλό του, θα βγει και από το στόμα του. Αυτό το χαρακτηριστικό του Κριού, μπορείς να το διακρίνεις και όταν «ορμάει» για να πάρει αυτό που θέλει.

Είτε πρόκειται για τον άνθρωπό του, για τη δουλειά του ή για το τελευταίο κομμάτι πίτσας που απέμεινε, το πιο πιθανό είναι να υποχωρήσεις με τη θέλησή σου και να κάνεις τόπο στον Κριό. Για το δικό σου καλό βέβαια!

3. Είναι φωτιά και λαύρα!

Δεν είναι μόνο ζώδιο της φωτιάς, αλλά και το πρώτο από τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καυτός, παρορμητικός και παθιασμένος.

Όπως ακριβώς η φωτιά, δεν σταματάει και δεν περιμένει κανέναν και τίποτα. Σίγουρα δεν σκέφτεται, πριν ενεργήσει, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πάντα κάποιον που είναι έτοιμος να πάει εκεί που τον καλεί η δύσκολη στιγμή.

Στο στοιχείο της φωτιάς οφείλεται και το ανυπέρβλητο πάθος του Κριού, κάτι που παρεμπιπτόντως τον κάνει φανταστικό εραστή. Στον τομέα του σεξ, αρκεί να ανάψεις τη σπίθα του Κριού και θα καταλάβεις πόσο πολύ άξιζε τον κόπο.

Αν θέλεις να κερδίσεις σε κάποια σημεία τον Κριό, κάνε τα εξής: φρόντισε ώστε τα ραντεβού σας να είναι περιπετειώδη και όχι ανιαρά, πρότεινέ του ξαφνικά να πάτε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, κάνε του έκπληξη με τρελό και αυθόρμητο σεξ!

4. Είναι ανυπόμονος

Ως ζώδιο της φωτιάς, είναι πλημμυρισμένος από περισσή ενέργεια, η οποία αν δεν βρει διέξοδο, θα ωθήσει τον Κριό στο να νιώσει παγιδευμένος, κάτι που συνήθως έχει ως αποτέλεσμα μια ακόμα μεγαλύτερη έκρηξη.

Ο Κριός δεν έχει καθόλου υπομονή. Αν κλείσεις ραντεβού ή κανονίσεις οτιδήποτε μαζί του, πρέπει να είσαι εκεί στην ώρα σου. Μην τον κάνεις να περιμένει. Και μην του πεις δικαιολογίες του τύπου «είχε κίνηση», «είχε ουρά στο σούπερ μάρκετ» ή «άργησα στο γιατρό». Τίποτα, απολύτως… Θα γίνει ακόμα πιο έξαλλος!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

5. Βαριέται εύκολα

Γενικά, ο Κριός είναι «εθισμένος» στη ζωή. Όμως βαριέται εύκολα και, αν τον αφήσεις χωρίς διασκέδαση ή κίνητρα, θα προχωρήσει παρακάτω στη ζωή του, πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου!

Αυτό ισχύει τόσο στις σχέσεις του, όσο και στο σχολείο, τη δουλειά, το φαγητό, τη μουσική και βασικά σε… όλα. Το καλό νέο είναι ότι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να σου πει ότι βαριέται μαζί σου!

6. Θέλει να σέβεσαι την ελευθερία του!

Τώρα που ξέρεις ότι είναι ηγέτης, επιθετικός και γεμάτος πάθος, μάλλον κατάλαβες ότι είναι και ένα εξαιρετικά ανεξάρτητο ζώδιο. Και βέβαια μαζί με την τεράστια ανεξαρτησία του «πάει πακέτο» και η φοβία της εξάρτησης. Τίποτα δεν μπορεί να τρελάνει περισσότερο τον Κριό, από το να εγκλωβιστεί στους «τέσσερις τοίχους» μίας σχέσης.

Είναι πράγματι δύσκολο για τον Κριό το να δεσμευτεί, αλλά δεν σημαίνει ότι τελικά δεν θα δεσμευτεί. Απλώς, έχει απόλυτη ανάγκη από έναν/μια σύντροφο που θα βαδίζει μαζί του και θα υποστηρίζει τις επιδιώξεις του και όχι να είναι της προσκόλλησης ή να τον τραβά προς τα… πίσω, όταν εκείνος θέλει να ορμήσει μπροστά!

Η επιτυχία και η αποφασιστικότητα είναι εξαιρετικά ελκυστικές ιδιότητες σε έναν/μια πιθανό/ή σύντροφο του Κριού. Μόνο που θέλει κοντά του ένα άτομο που θα σεβαστεί την ανάγκη του «να κάνει ο καθένας το δικό του».

7. Είναι αφοσιωμένος και υπερπροστατευτικός

Οι Κριοί είναι υπερπροστατευτικοί και αφοσιωμένοι στους φίλους, την οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από τη στιγμή που θα γίνεις κομμάτι του «πακέτου» ενός Κριού, θα ισοπεδώσει οποιονδήποτε ή οτιδήποτε σε απειλήσει ή σε πληγώσει. Ακόμα κι αν δεν έχει τα φυσικά προσόντα για να αντιμετωπίσει κάποιον, θα τον καταστρέψει προφορικά.

Χωρίς αμφιβολία, η αντιπαράθεση είναι το πεδίο του Κριού. Αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί των φίλων ή της οικογένειάς του είναι και δικοί του εχθροί. Και μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Επίλογος

Εάν, ως εκ θαύματος, είσαι αρκετά τυχερός/ή ώστε να σε ερωτευτεί ένας Κριός, θα το καταλάβεις σίγουρα. Η παραπάνω λίστα σου έδειξε «τον καλό, τον κακό και τον άσχημο» εαυτό του. Ωστόσο, θα σε αγαπήσει βαθιά και με αφοσίωση. Όλη του η ενέργεια, η φωτιά και το πάθος τον κάνουν ένα απίστευτο πλάσμα για να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.

Ίσως χρειαστείς χρόνο και υπομονή για να αφεθεί ο Κριός σε σένα, αλλά όταν το κάνει, θα σου προσφέρει ό,τι σου αξίζει. Και που ξέρεις, μπορεί που και που να σε αφήνει να γίνεσαι εσύ το… κριάρι.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Τα ζωδιακά ζευγάρια που η σχέση τους είναι γεμάτη πόθο και πόνο

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved