Πώς θα πετύχεις κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή αυτόν τον Μάρτιο;

Σε ευνοεί αρκετά, αν ανήκεις σε αυτά τα δύο ζώδια!

Πώς θα πετύχεις κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή αυτόν τον Μάρτιο;

Ο Ιχθύς και ο Κριός είναι δύο ζώδια που ξέρουν να περνούν καλά στο κρεβάτι, αλλά ως γνωστόν «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και για την ακρίβεια, το κάτι καλύτερο, όπως το προσφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς, myblu, με τη νέα του γεύση Βlueberry, η οποία θα κάνει πιο γευστική και δροσερή τη φετινή άνοιξη των ενήλικων ατμιστών!

Ο τολμηρός, διαισθητικός και αναποφάσιστος Ιχθύς

Η ζωηρή φαντασία και η ευαισθησία, είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά του Ιχθύ, ο οποίος έχει γενέθλια το πρώτο μισό του Μαρτίου. Ακολουθώντας τη διαίσθησή του μπορεί να γίνει εφευρετικός και τολμηρός στο σεξ, χωρίς όμως να χάσει την τρυφερότητα που τον χαρακτηρίζει. Του αρέσει να εκφράζεται με τα χέρια και δεν θα διστάσει ούτε λεπτό να κάνει ό,τι χρειαστεί για να ευχαριστήσει τον ερωτικό του παρτενέρ. Επειδή όμως είναι ένα ζώδιο αρκετά αναποφάσιστο, εξαιτίας της «διπλής του φύσης», ίσως κάποιες στιγμές φανεί πως δεν ξέρει τι να κάνει σε ό,τι αφορά στην ερωτική του ζωή. Από την άλλη, ίσως να μην μπορεί να αποφασίσει τι είναι σωστό και τι λάθος, όποτε κάπου εκεί μπλοκάρει.

Εάν θες, λοιπόν, να «ξεκλειδώσεις» έναν Ιχθύ και να πετύχεις μαζί του το κάτι καλύτερο στον έρωτα, πρέπει να ξέρεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να «παίξεις» το παιχνίδι με τους δικούς σου όρους. Να είσαι σίγουρη πως ο Ιχθύς θα ακολουθήσει, πολύ σύντομα θα εναρμονιστεί με τους «κανόνες» και θα ξαναπάρει τον ρόλο του leader στο κρεβάτι.

Ο φλογερός, δυναμικός και γλυκός Κριός

Το δεύτερο αγαπημένο ζώδιο του Μαρτίου, δηλαδή ο «φλογερός» Κριός που έχει γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, είναι δυναμικός, τολμηρός, ενεργητικός και άκρως ερωτικός από τη φύση του, ενώ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Μαζί του θα «καείς» στη φωτιά του πάθους και των συναισθημάτων, διότι ξέρει πώς να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο τρελές φαντασιώσεις του συντρόφου του. Τα ελαττώματά του στο κρεβάτι αφορούν κυρίως στον υπέρμετρο εγωισμό του, ο οποίος δεν του επιτρέπει να είναι ιδιαίτερα δοτικός προς το άλλο του μισό. Μιλώντας για τα «άσχημα» ενός Κριού, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως συχνά στερείται ευαισθησίας και μπορεί να γίνει απότομος τις στιγμές που δεν θα έπρεπε.

Για να δώσεις το κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή με έναν παθιασμένο Κριό, προσπάθησε να φέρεις στην επιφάνεια την ρομαντική και την αισθαντική πλευρά του. Το πάθος είναι κάτι που γνωρίζει καλά, ο έρωτας όμως είναι μία διαφορετική υπόθεση και εδώ θα χρειαστεί τη δική σου καθοδήγηση, αν θέλεις να σου ανοίγεται και να σου συμπεριφέρεται το ίδιο γλυκά και δοτικά.

Αφού κάνεις το κάτι καλύτερο σε σχέση με την ερωτική σου ζωή, ετοιμάσου για μία νέα μοναδική γευστική εμπειρία, τόσο δροσερή και γλυκιά, όσο η νέα γεύση myblu, Blueberry! Το myblu είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που κατάφερε σε μόλις ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά να καταστήσει την 1η θέση στην κατηγορία του και φέρνει νωρίτερα φέτος την άνοιξη με τη νέα γεύση Blueberry, με νότες από άγρια βατόμουρα του δάσους και ένα απαλό φρουτένιο άρωμα. Η νέα γεύση έρχεται να προστεθεί στην «πλούσια» γκάμα του myblu, η οποία περιλαμβάνει τις γεύσεις Tobacco, Strawberry Mint, Menthol, Mango Apricot, Tobacco Vanilla και Blue Ice, προσφέροντας πολλές επιλογές στους ενήλικες ατμιστές.

Αυτός ο Μάρτιος, λοιπόν, δεν φέρνει για εσένα μόνο επιτυχίες στον ερωτικό τομέα αλλά και μία μοναδική γευστική εμπειρία, το νέο «Βlueberry»! Καλή απόλαυση!

myblu bluberry
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved