4 ζώδια που κάνουν σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης

Δεν αντέχουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

4 ζώδια που κάνουν σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης

Κάποιοι απολαμβάνουν τις μικρές, σύντομες σχέσεις και το φλερτ, ενώ άλλοι αποζητούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην προσωπική τους ζωή. Αυτό φυσικά, έχει να κάνει με την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του καθενός και της καθεμιάς. Λίγο πιο κάτω θα δεις ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που δεν μένουν για πολύ καιρό σε μια σχέση και προτιμούν κάτι εφήμερο και ανάλαφρο γενικά στην ζωή τους.

ΚΡΙΟΣ


Η λέξη «σχέση» και ο Κριός σπάνια συμβαδίζουν. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Κριός αγαπά το πρώτο στάδιο ενός δεσμού. Το «πριν». Ως ζώδιο που το κυβερνά ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της σεξουαλικότητας, απολαμβάνει τον ενθουσιασμό και το hyper του έρωτα. Μπορεί να είναι ανεξάρτητος και να έχει ένα φιλελεύθερο τρόπο σκέψης, αυτό όμως, δε σημαίνει πως δεν είναι σε θέση να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Απλώς δεν τις προτιμά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ακόμη ζώδιο που μοιάζει να απολαμβάνει την ελευθερία του, το καινούργιο και το φρέσκο, είναι ο Δίδυμος. Ψάχνει συνεχώς για νέες εμπειρίες και συναισθήματα, γι’ αυτό και δεν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Δε θα αφήσει περιθώριο σε μια γνωριμία τους να εξελιχθεί, καθώς η περιέργεια που τον εξιτάρει στην αρχή φεύγει, οπότε προχωρά στο επόμενο πρόσωπο που θέλει να γνωρίσει. Εξ άλλου, είναι ευρέως γνωστό πως το φλερτ είναι κομμάτι του εαυτού του. Κοινώς, καλή τύχη!

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπέτεια και ελευθερία. Αυτό είναι ο Τοξότης. Αγαπά τις εξερευνήσεις, τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Είναι ένα από τα ζώδια που βαριούνται πάρα πολύ εύκολα σε μία σχέση και δεν κάνουν καμία φανερή προσπάθεια να την κρατήσουν. Εάν καταφέρεις να ακολουθήσεις έναν Τοξότη στον εκάστοτε προορισμό του, τότε ίσως και να βάλει στην άκρη την «ελευθερία» του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ακόμη ένα ζώδιο που αγαπά την ελευθερία του. Εξαιρετικά κοινωνικός και με πολλούς φίλους, δύσκολα θα «πέσει» στην ανάγκη ενός μόνιμου συντρόφου. Συχνά τον νοιάζει περισσότερο να σώσει τον κόσμο, από το να κάνει σχέση. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως δεν μπορούν να μείνουν με έναν άνθρωπο, εάν νιώσουν ότι υπάρχει εγκεφαλική σύνδεση. Του αρέσει μεν να δοκιμάζει νέα πράγματα και να μαζεύει εμπειρίες, αλλά έχει και μια πιο «παραδοσιακή» πλευρά στον χαρακτήρα τους. Εάν λοιπόν, βρει το κατάλληλο πρόσωπο που του παρέχει ελευθερίες, μπορεί να είναι μαζί του για πάντα.

Πάντως, δεν είναι καθόλου τυχαίο που δύο ζώδια ανήκουν στη φωτιά και δύο είναι του αέρα.

Διάβασε επίσης:

Τα ζωδιακά ζευγάρια που η σχέση τους είναι γεμάτη πόθο και πόνο

Οι έρευνες μίλησαν! Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια ζωδίων για σχέση!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved