Τι κάνει ο Υδροχόος μετά από ένα χωρισμό;

Πώς τον διαχειρίζεται και ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Τι κάνει ο Υδροχόος μετά από ένα χωρισμό;

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Ακόμα και για ένα ζώδιο όπως ο Υδροχόος. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν ότι είναι αδιάφορος ή δεν έχει αισθήματα. Επίσης, έχεις ακούσει και ατάκες όπως ότι είναι αναίσθητος και ότι δεν πληγώνεται. Αυτό είναι λάθος και είναι άδικο για εκείνον.

Γιατί όταν ο Υδροχόος αποφασίζει να μπει σε μια σχέση, το κάνει επειδή αγαπά το ταίρι του και είναι ερωτευμένος πραγματικά. Δεν είναι φτιαγμένος από πέτρα. Προς Θεού! Όταν χωρίζει προφανώς και πονάει, υποφέρει και κλαίει. Γιατί έχει χάσει κάτι το οποίο τον έκανε παλιότερα χαρούμενο και φυσικά τέλειωσε μια σχέση, την οποία έστω και για κάποιο διάστημα, την πίστεψε.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Αυτό που κάνει τον Υδροχόο να δείχνει ίσως ψυχρός και ότι δεν πειράχτηκε από τον χωρισμό, είναι η πολιτισμένη αντίδρασή του. Δεν θα κλάψει μπροστά σε κανέναν, δεν θα παραπονεθεί, δεν θα παρακαλέσει, δεν θα εκδικηθεί, δεν θα ζητά το κακό κανενός και γενικότερα δεν θα κάνει κανενός είδους σκηνικό. Θα αντιμετωπίσει τον χωρισμό με λογική. Θα βάλει κάτω τα υπέρ και τα κατά και θα προσπαθήσει να βρει μια λύση, που θα τον γιατρέψει πιο γρήγορα και θα τον κάνει να κοιμάται πιο εύκολα το βράδυ.

Διάβασε επίσης:

Οι 4 μονογαμικοί άντρες του ζωδιακού

Οι τρείς ιδανικές νύφες για τον άντρα Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved