Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Τι είναι αυτό που έκανε τον έρωτα να εξαφανιστεί;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Το να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα σε μια σχέση, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, λόγω των συνθηκών, της επιβαρυμένης καθημερινότητας ή του χαρακτήρα του δικού σου ή του άλλου ατόμου. Αν ανήκεις στα ζώδια της Γης, διάβασε πιο κάτω ποιος είναι ο πιο σημαντικός λόγος που μπορεί να νιώσεις ότι σου έφυγε το πάθος ή η... καψούρα για το πρόσωπο με το οποίο ήσουν φουλ ερωτευμένος/η:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σταθερός Ταύρος θα μείνει μέσα στη σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι το ζώδιο που θα του πάρει πολύ χρόνο για να απομακρυνθεί από έναν έρωτα, καθώς πάνω απ’ όλα δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την πίστη. Φυσικά, αν βιώσει την απιστία ή ο σύντροφός του αποδειχθεί αναξιόπιστος, είναι πολύ πιθανό ν’ αρχίσει να αναζητά κάτι πιο σοβαρό και σταθερό.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που θα ελέγξει οπωσδήποτε το δρόμο πριν περάσει απέναντι. Πάντα οργανωμένη και με ένα σωρό λίστες στην τσέπη, θέλει να ξέρει πότε συμβαίνει κάτι, ώστε να μπορεί να σχεδιάσει αναλόγως. Αν ο σύντροφός της δεν είναι εξίσου συγκροτημένος ή διαπιστώσει ότι δεν έχει πρόγραμμα και προοπτική για το άμεσο μέλλον, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο φιλόδοξος Αιγόκερως έχει πάντα το βλέμμα του στραμμένο στην κορυφή και την καταξίωση. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και θα δουλέψει σκληρά για αυτό. Αν διαπιστώσει ότι ο σύντροφός του δεν έχει στόχους ή δεν αναλαμβάνει καμία άμεση δράση για να πετύχει τα όνειρά του, θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του.

Διάβασε επίσης:

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού κάνουν τις πιο τραγικές επιλογές συντρόφου

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved