Δεν ξέρεις, αν σε θέλει ο Ταύρος, ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως; Θα σου λυθεί αμέσως η απορία!

Σου δείχνουμε τις αντιδράσεις τους και σε βοηθάμε δίνοντάς σου συμβουλές

Δεν ξέρεις, αν σε θέλει ο Ταύρος, ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως; Θα σου λυθεί αμέσως η απορία!

Κάποιοι άντρες, αν τους αρέσεις, αντιδρούν άμεσα, κάποιοι άλλοι όχι κι εκεί αρχίσεις να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου, να αναρωτιέσαι αν σε θέλει ή δε σε θέλει. Εμείς σου λύνουμε κάποιες απορίες, αλλά σε βοηθάμε κιόλας δίνοντάς σου και συμβουλές για να τον τραβήξεις και να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Μπορεί να γελάσεις με κάποιες από αυτές, αλλά να ξέρεις ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν σου αρέσει ένας από τους εκπροσώπους των ζωδίων της γης, Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως, διάβασε παρακάτω τι σου λέμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πιο εσωστρεφής στο φλερτ και «ασχολείται» περισσότερο με το άτομο που τον ενδιαφέρει απ’ ό, τι με άλλα. Αν σε καρφώνει με το βλέμμα ή προσπαθεί να αστειευτεί μαζί σου (άχου το μωρέ, κάνει κι αστειάκια) για να τραβήξει την προσοχή σου, σε θέλει.

(Είναι της υπομονής. Γι’ αυτό ξεκίνα πλέξιμο... Μέχρι να κάνει την κίνηση να στο πει, θα το έχεις φτιάξει το κασκόλ... μη σου πω και πουλόβερ.)

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα τον καταλάβεις, αν του αρέσεις, απ’ όλα τα μικροπράγματα που κάνει για να σε βοηθήσει ή να διευκολύνει η ζωή ή τη δουλειά σου. Είναι της προσφοράς βρε παιδί μου. Θα σου δώσει ένα υγρομάντιλο, ένα παυσίπονο για τον πονοκέφαλο...

(Έχει ήδη παρατηρήσει όλες τις λεπτομέρειες - με ποιον μιλάς, τι φοράς, πώς μυρίζεις- για να βεβαιωθεί ότι ταιριάζετε, πριν προσφερθεί να σε βοηθήσει με την μπαταρία του... αυτοκινήτου σου.)


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Άλλος ψυχοβγάλτης... Αυτός θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με τα επιτεύγματά του, το επάγγελμά του και τις διασυνδέσεις του. Μη μασάς! Είναι ανασφαλής, αλλά ξέρει να το κρύβει. Έχει τακτική όμως. Τσούκου-τσούκου θα στο πει ότι σε θέλει. Μόλις βεβαιωθεί ότι τον θέλεις κι εσύ...

(Για πες, τι νέα; Όλα καλά; Πώς πάει η δουλειά;;; Όχι τίποτα, να έχουμε να λέμε κάτι, μέχρι να αποφασίσει να κάνει κίνηση...)

Διάβασε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

Τα 3 ζώδια που γίνονται έξαλλα, αν τους πεις να χωρίσετε

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved