7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Αιγόκερω!

Έχεις σχέση με Αιγόκερω; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Αιγόκερω!

Αν έχεις ερωτευτεί ή είσαι σε σχέση με έναν Αιγόκερω, υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις για την προσωπικότητα αυτού του γήινου ζωδίου, τα οποία εκφράζει όταν βρίσκεται σε σχέση. Και τότε θα μπορείς να διανύσεις την απόσταση μέχρι να ενωθείς με αυτό το φιλόδοξο, αξιόπιστο, επίμονο και μεθοδικό ζώδιο, που έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα του σε ένα τρόπαιο.

1. Είναι πάντα προσανατολισμένος σε ένα στόχο

Οι Αιγόκεροι έχουν πάντα στραμμένο το βλέμμα τους προς ένα έπαθλο. Είτε πρόκειται για ένα τσίγκινο καπάκι σ’ ένα παιδικό παιχνίδι, είτε για το γωνιακό μεγάλο γραφείο στην εταιρεία που εργάζεται, ο Αιγόκερως έχει σχέδια και όνειρα και την θέληση να τα πραγματοποιήσει. Μπορεί να τρέχει για χιλιάδες πράγματα, αλλά πιστέψετε το: υπάρχει τάξη μέσα στην τρέλα του.

Επιπλέον, του αρέσει η παρέα, οπότε αν επενδύσεις επάνω του, θα ανταμειφθείς σίγουρα. Τα καλά νέα; Είναι ανυποχώρητος έως αδυσώπητος στην κατάκτηση του στόχου του, οπότε αν συμβεί να είσαι ο στόχος του, θα το ξέρεις σίγουρα.

2. Έχει υψηλές προσδοκίες

Δεν μιλάμε για διακοπές σε τροπικά νησιά και μεγάλα πολύτιμα διαμάντια – αν και μερικοί Αιγόκεροι αρέσκονται σε αυτά– αλλά το σημαντικό είναι ότι ψάχνει την ακεραιότητα, τα εργασιακά επιτεύγματα και το να ζήσει μια καλή ζωή, όσο περισσότερο γίνεται.

Ανεξάρτητα από το ύψος του εισοδήματός σου και τον έξυπνο, φιλόδοξο, ψύχραιμο χαρακτήρα σου, αυτό που αρέσει στον Αιγόκερω είναι το να μη σταματάς να είσαι έτσι. Άλλωστε, πάντα χρειάζεται κάτι ενδιαφέρον να συζητήσει μαζί σου, όταν επιτέλους σταματάει να δουλεύει.

3. Εργάζεται μανιωδώς

Θα έχεις διαπιστώσει σίγουρα ότι ο Αιγόκερως σου είναι εργασιομανής. Είτε αυτό συμβαίνει επειδή ανήκει στα ζώδια της γης που αποζητούν τη σταθερότητα, είτε επειδή γεννήθηκε χειμώνα που η επιβίωση των όντων είναι δύσκολη, είναι αναμφισβήτητα από τους πιο σκληρά εργαζόμενους του ζωδιακού κύκλου.

Όταν όλοι οι άλλοι «αποσυνδέονται» από τον καθημερινό κάματο, τότε είναι πιθανό ο Αιγόκερως να αρχίζει το πιο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς ή να του έρθει μια νέα ιδέα που θέλει να βάλει μπροστά.

Ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, γιατί αυτό τον τραβάει περισσότερο. Όμως, οι άνθρωποι που τον αγαπούν σέβονται την σκληρά εργαζόμενη φύση του και φροντίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τον αποτραβούν και να τον βοηθάνε να χαλαρώνει ή να γίνεται πιο παιχνιδιάρης. Το χρειάζεται άλλωστε, απλώς δεν νοιάζεται πάντα ή δεν ξέρει πώς να σταματήσει τη δουλειά.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

4. Είναι ειλικρινής, σε βαθμό κακουργήματος

Ένα από τα προνόμια του να έχεις σχέση με Αιγόκερω είναι ότι σε γενικές γραμμές θα ακούς την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι. Ίσως πάλι να μην το θεωρείς προνόμιο, αλλά πρόκληση. Όπως και να έχει, μπορεί να εντοπίσει κάτι που είναι ψεύτικο από ένα χιλιόμετρο μακριά, οπότε καλύτερα να παίξεις μαζί του το παιχνίδι της τιμιότητας. Έτσι, θα κερδίσετε χρόνο και οι δύο.

Όσο κι αν επιθυμεί να είσαι ο εαυτός σου και να μη θέλει να σε αλλάξει, η εμμονή του με την ειλικρίνεια δεν είναι πάντα ευχάριστη. Μπορεί να γίνει «αγενής» λέγοντας σου ωμά την αλήθεια, κυρίως επειδή προσβλέπει σε ένα σωστό πρακτικό αποτέλεσμα και όχι επειδή θέλει να σε θίξει. Του αρέσει τα πράγματα να λέγονται και να γίνονται σωστά.

5. Είναι ανταγωνιστικός

Η ανταγωνιστική φύση του Αιγόκερω μαζί με τη διανοητική του δύναμη μπορεί να τον κάνουν σπουδαίο συμπαίκτη και τρομακτικό αντίπαλο. Είναι πιο ασφαλές να είσαι με το πλευρό του, είτε χάσει είτε κερδίσει. Και, πριν τον προκαλέσεις να παίξετε Scrabble ή βρεθείτε στην αντίθετη ομάδα σε κάποιο παιχνίδι, βεβαιώσου πρώτα ότι η καρδιά, η υπερηφάνεια και η σχέση σου μπορούν να το αντέξουν.

Οπότε, αν αγωνίζεσαι για κάτι, βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις με το μέρος σου τον Αιγόκερω και σίγουρα θα έχεις την προφορική και ουσιαστική δέσμευσή του ότι θα σε ικανοποιήσει.

6. Είναι αφοσιωμένος στους δικούς τους ανθρώπους

Τα ζώδια της γης είναι αξιόπιστα και αφοσιωμένα, οπότε οι «φυλετικές» σχέσεις έχουν σημασία. Αν π.χ. ο καλύτερός τους φίλος έχει πρόβλημα, θα σκάσουν μύτη με κρασί και γλυκά. Ένας Αιγόκερως θα παραβρεθεί σε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και σε εκδηλώσεις ή βραβεύσεις συγγενών, ανιψιών κ.λπ.

Αν είσαι στον στενό κύκλο του Αιγόκερω, πρέπει να γνωρίζεις ότι συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ σε αυτά τα άτομα, απέναντι στα οποία ο Αιγόκερως θα είναι πάντα αξιόπιστος και αφοσιωμένος.

7. Είναι αφοσιωμένος σε σένα

Ο Αιγόκερως μπορεί να μην είναι ο «αγαπητικός» που βγαίνει συχνά ραντεβού (μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί χρόνος από την εργασία του) και σίγουρα αργεί πολύ να δεσμευθεί, αλλά από τη στιγμή που αποφασίσει ότι το αξίζεις, θα πρέπει πραγματικά να αξίζεις.

Είναι ευαίσθητη ψυχή κάτω από την ψυχρή επιφάνειά του, οπότε αν σου ανοίξει την καρδιά του, να ξέρεις ότι θα σταθεί σαν βράχος δίπλα σου και θα έχεις πάντα έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε κάθε σου βήμα.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved